Bende de olmadıcozumu var usta golge tv ye pes pese 2/3 tik yap apk aciliyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bende de olmadıcozumu var usta golge tv ye pes pese 2/3 tik yap apk aciliyo
94.140.14.14 ve 94.140.15.15 DNS leri girin reklam gelmez..Merhaba,
Inattv reklamlari sony braviada geçemiyorum.
Alternatif ne onerirsiniz?
Mac yayin blutv vs
İnat reklamını geçemeyen gölgeyi nasıl geçecek..Günde 3 öğün güncelleme..Tam bir rezalet.En güzelei reklamsız inat ve reklamsız Gpik.Forumda var ikiside.alternatif bence jesus tv, golge tv, olabilir.
Ben de aynı dns ile reklamsız izliyorumTelevizyon üzerinden DNS girme şansınız varsa birincil ve ikincil DNS olarak
94.140.14.14 - 94.140.15.15 bu dns adreslerini girin. Yazıyla yazabiliyorsanız özel DNS adresi gibi o zaman da dns.adguard.com yazın.
Televizyona giremiyorum diyorsanız router arayüzüne girip oraya üstte verdiğim DNS adreslerini girebilirsiniz böylece bağlı her cihaza etki eder cihazlarda farklı farklı kullanılmıyorsa eğer.
Evet bu işe yarar bir durum.Ben de aynı dns ile reklamsız izliyorum
94.140.14.15 - 94.140.15.16
TV box olan tiklayınca hata veriyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.tv&box sürümünü indirin reklamsızdır cep telefonu içinde kullanabilir