Inat tv alternatif

Alvarez

Üye
Konular
1
Merhaba,

Inattv reklamlari sony braviada geçemiyorum.
Alternatif ne onerirsiniz?

Mac yayin blutv vs

Merhaba,

Mac yayin blutv vs
Televizyon üzerinden DNS girme şansınız varsa birincil ve ikincil DNS olarak
94.140.14.14 - 94.140.15.15 bu dns adreslerini girin. Yazıyla yazabiliyorsanız özel DNS adresi gibi o zaman da dns.adguard.com yazın.
Televizyona giremiyorum diyorsanız router arayüzüne girip oraya üstte verdiğim DNS adreslerini girebilirsiniz böylece bağlı her cihaza etki eder cihazlarda farklı farklı kullanılmıyorsa eğer.

Tesekkurler. Iki adresten birinimi yazacagim yoksa beraber mi?

Tesekkurler. Iki adresten birinimi yazacagim yoksa beraber mi?
@patr0n 'un dediği gibi.
Normalde sabit ip veriyorsanız arkasından birincil ve ikincil dns şeklinde sorar. Eğer böyleyse ilkine 14.14 olanı diğerine 15.15 olanı yazmalısınız. Router üzerinde yapıyorsanız orada da birincil ve ikincil diye yazıyor olmalı. Cihaz üzerinde yaparken bunlar dışında özel dns tanımlaması gibi bir alan varsa yani yazıyla yazılabilen işte o zaman da bu adreslerin sahibi dns.adguard.com yazmalısınız.

İnat tv ve diger apk lar bende cok gec aciyor,cihaz tv box magcubik bir onersi olan arkadim varmi acaba yardim lutfen

Ben Gölge TV ve Cloudstream kullanıyorum gayet yeterli ( bazende Bilgin TV ama o çok kapanıyor) telefonda da Rec TV ama sadece yeni çıkan film ve dizi fragmanlarını daha rahat izlemek için

Merhaba,

Mac yayin blutv vs
Modeminizin arayüzüne girmeyi biliyorsanız..DHCP sunucusu kısmına reklam engelleyici dns..94.140.14.14 ve 94.140.15.15 i girerseniz hiçbir cihazda reklam görmezsiniz.

Modeminizin arayüzüne girmeyi biliyorsanız..DHCP sunucusu kısmına reklam engelleyici dns..94.140.14.14 ve 94.140.15.15 i girerseniz hiçbir cihazda reklam görmezsiniz.
Ben bunu yaptığımda internet yok diyor onun çözümü var mı acaba

Ben bunu yaptığımda internet yok diyor onun çözümü var mı acaba
Modeme girince mi yoksa cihaza DNS tanımlayınca mı?
Siz IPv6 sorunu yaşıyordunuz foruma girmek için değil mi? O halde Adguard'ın IPv6 DNS adreslerini girmeyi deneyebilirsiniz.

2a10:50c0::ad1:ff ve 2a10:50c0::ad2:ff
olarak.

Modeme girince mi yoksa cihaza DNS tanımlayınca mı?
Siz IPv6 sorunu yaşıyordunuz foruma girmek için değil mi? O halde Adguard'ın IPv6 DNS adreslerini girmeyi deneyebilirsiniz.

2a10:50c0::ad1:ff ve 2a10:50c0::ad2:ff
olarak.
Ben forma girerken sorun yaşamadım ama uygulamada sorun olunca hemen etkileniyorum (mobil veriyle rahat girdiğim uygulamaya ev internetiyle giremiyorum) cihazdan DNS değiştirince internete girmiyor

Ben forma girerken sorun yaşamadım ama uygulamada sorun olunca hemen etkileniyorum (mobil veriyle rahat girdiğim uygulamaya ev internetiyle giremiyorum) cihazdan DNS değiştirince internete girmiyor
Türkiye'de misiniz ve mobi hattınız Vodafone mu bilmiyorum eğer öyleyse bu normal bir durum olmaya başladı. Fakat sabit internet de Vodafone ise sanırım onda DNS girme de sorunlar var. Bu konularda da bilgi verirseniz daha anlaşılır olabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Geri