CloudStream IPTvSevenler.m3u ve powerSinema Eklentisi

Merhaba!
Eklentiyi kurdum,depoyu da doldurdum,(KekikAkademi-tum kanalları indirdim)ama maalesef "araç" yerinden bile kıpırdamıyor.Resimler var,bir hata yapıyorum,ama... yardımcı olur musunuz?🙂
Tamam şimdi ana sayfaya döneceksiniz

Merhaba!
Eklentiyi kurdum,depoyu da doldurdum,(KekikAkademi-tum kanalları indirdim)ama maalesef "araç" yerinden bile kıpırdamıyor.Resimler var,bir hata yapıyorum,ama... yardımcı olur musunuz?🙂
Sol altta ki ev simgesine tıklayın ana sayfaya döneceksiniz orada sağda bir buton var oraya basarsanız eklentileri kullanabilmek için karşınıza eklentiler çıkacaktır oradan seçtiğiniz takdirde o eklenti içine girmiş olursunuz.

Sol altta ki ev simgesine tıklayın ana sayfaya döneceksiniz orada sağda bir buton var oraya basarsanız eklentileri kullanabilmek için karşınıza eklentiler çıkacaktır oradan seçtiğiniz takdirde o eklenti içine girmiş olursunuz.
Allah'ım oldu,araç çalışıyor🙂,size çok teşekkür ediyorum, çok minnettar olurum.

öncelikle paylaşımlarınızdan dolayı emeğinize sağlık tşkler
ancak bizler gibi belli bir yaşın üstünde olan hiçbirşeyden anlamayan başkalarını tenzih ederim kendimden bahsediyorum inanın bu dediklerinizin hiçbirini şu an nasıl yapılır anlamıyorum
ilk olarak bu eklendi cloudstream nerede çalışır nasıl eklenti eklenir vpn nedir nasıl çalıştırılır ayrı bir programıdır bunları ayrıca bir konu olarak anlatılsa benim gibi gara cahilerin anlayabileceği şekilde olursa kusura bakmayın tşk ler ilgi ve alakanızdan dolayı
birtek biz anlayamadık bunları

Foruma girmeden önce maçtan sonra YouTube'a girdiğim gibi @Sinetech 'in son videosuna denk geldim 37 dakika önce yayınlandı yazıyordu.

Cloudstream ve kekikdevam ile ilgili video çekmişler.

Videoyu izleyin elbette ama özetle geliştiricisi ile irtibata geçmiş ve günlük hayatla ilgisinden dolayı böyle birşey yaptığını ve gördüğü kadarıyla en istikrarlı kekikdevam adındaki fork ile yapılan repo olduğunu söylemiş.

Yani kendisinin tek alakası uzaktan izlemesi, o repoyu devam ettiren kendisi değilmiş.

@patr0n da videodan nasibini almış. İyi anlamda tabi 😅

Cloudstream'e m3u listesi yüklenebiliyor ya da hazır iptv depoları yükleyebiliyor muyuz? Yabancı kanallar ve spor kanallarının olduğu depolar var mı? Nerede bulabilirim? Kodi ve Televizo kullanan biri olarak ve hep bu iki uygulama üzerine bu sitede soru soran biri olarak soruyorum. Cloudstream pek bilmiyorum ve kullanmadım. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu konuda anlatmıştım. Evet kullanabilirsiniz ama yükleme olarak değil yüklü bir listeyi eklenti gibi kullanarak.

Foruma girmeden önce maçtan sonra YouTube'a girdiğim gibi @Sinetech 'in son videosuna denk geldim 37 dakika önce yayınlandı yazıyordu.

Cloudstream ve kekikdevam ile ilgili video çekmişler.

Videoyu izleyin elbette ama özetle geliştiricisi ile irtibata geçmiş ve günlük hayatla ilgisinden dolayı böyle birşey yaptığını ve gördüğü kadarıyla en istikrarlı kekikdevam adındaki fork ile yapılan repo olduğunu söylemiş.

Yani kendisinin tek alakası uzaktan izlemesi, o repoyu devam ettiren kendisi değilmiş.

@patr0n da videodan nasibini almış. İyi anlamda tabi 😅
Dün gece mailleştikten sonra foruma konu açayım dedim, baktım ki @patr0n çoktan forku yakalamış ve konu açmış :) Kekik Akademiyi yapan arkadaşımız da canlı yayında -sanırım- oradaydı, Telegram grubunda da videoyu paylaşmış. Böyle adamlara gerçekten çok ihtiyaç var, sisteme ve tamamen para temelli şu çarpık düzene karşı Don Kişot misali savaşıyorlar ✊

Dün gece mailleştikten sonra foruma konu açayım dedim, baktım ki @patr0n çoktan forku yakalamış ve konu açmış :) Kekik Akademiyi yapan arkadaşımız da canlı yayında -sanırım- oradaydı, Telegram grubunda da videoyu paylaşmış. Böyle adamlara gerçekten çok ihtiyaç var, sisteme ve tamamen para temelli şu çarpık düzene karşı Don Kişot misali savaşıyorlar ✊
Elbette.

Aslında bu konuda Ömer Faruk Cervantes gibi oluyor ve dün gece biz yel değirmeni pervanelerine saldıran Don Kişotlar gibiydik 😅

Farkında olduğumuz için @patr0n hızlı davranıp en azından canlı tv açığını bir şekilde kapatmaya çalıştı fakat biz onu yaparken o arada başka bir arkadaş da kekikdevam ile girdi olaya, iyide yaptı.

Bu arada bu video daha kaliteliydi 🤟 Muhtemelen ışık çok etki ediyor.

Kekikdevam ı oluşturan arkadaşa öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum fakat kendisinin kim olduğunu da bilsek güzel olurdu ayrıyetten jest içinde teşekkür ederim.

Açıkçası aklıma hiç detaylı şekilde bir açık kapatma gelmemişti sadece canlı açığını kapatsam diye uğraşıyordum dün itibariyle kekikdevamı oluşturan arkadaştan kendime forkladım olası bi kapanma durumuna karşı yine tedbiri elden bırakmamak lazım diye düşünüyorum çünkü hazırlıksızdık 1 defa kapandı yine aynı durumu yaşamamak için küçük bir tedbir işe yarayacaktır.

@Sinetech video için teşekkürler ve video görüntüsü oldukça kaliteliydi muhtemelen @Latte abimin dediği gibi ışık ve açı kaynaklı net bir görüntü vardı video için size ve kekikdevam eklentisini yapan arkadaşa teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Kekikakademi'ye de en başında bizlere böyle bir imkân sunduğu için ayrıca teşekkür ederim. :)

Bu konuda anlatmıştım. Evet kullanabilirsiniz ama yükleme olarak değil yüklü bir listeyi eklenti gibi kullanarak.
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.

Kekikdevam ı oluşturan arkadaşa öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum fakat kendisinin kim olduğunu da bilsek güzel olurdu ayrıyetten jest içinde teşekkür ederim.

Açıkçası aklıma hiç detaylı şekilde bir açık kapatma gelmemişti sadece canlı açığını kapatsam diye uğraşıyordum dün itibariyle kekikdevamı oluşturan arkadaştan kendime forkladım olası bi kapanma durumuna karşı yine tedbiri elden bırakmamak lazım diye düşünüyorum çünkü hazırlıksızdık 1 defa kapandı yine aynı durumu yaşamamak için küçük bir tedbir işe yarayacaktır.

@Sinetech video için teşekkürler ve video görüntüsü oldukça kaliteliydi muhtemelen @Latte abimin dediği gibi ışık ve açı kaynaklı net bir görüntü vardı video için size ve kekikdevam eklentisini yapan arkadaşa teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Kekikakademi'ye de en başında bizlere böyle bir imkân sunduğu için ayrıca teşekkür ederim. :)
Patron vavo eklemişsin yeni gördüm çalışıyor mu sende? Bende çalışmadı bir türlü

Patron vavo eklemişsin yeni gördüm çalışıyor mu sende? Bende çalışmadı bir türlü
Açılıyor ama sonrasında bir hata kaynaklı cloudstream çöküyor bende öylece bıraktım. :D

Selamlar cloudstream eklentisine ne yazmamız gerekiyor baktım bulamadım bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkürler

Şimdi kafam baya karşıtı vavoo kullanınca uygulama çöküyor

Canlı TV @patr0n TV ve IPTVSeverler hepsinde aynı M3u yüklü gördüğüm kadarıyla

Onlar değişik m3u olsa daha mantıklı olmaz mı?

Kekik devam dedim olmadı acaba başka birseyler dahami yazılıyor anlayamadim

Şimdi kafam baya karşıtı vavoo kullanınca uygulama çöküyor

Canlı TV @patr0n TV ve IPTVSeverler hepsinde aynı M3u yüklü gördüğüm kadarıyla

Onlar değişik m3u olsa daha mantıklı olmaz mı?
kekikdevamı yapan arkadaş ben senin için eklenti yapınca o da direkt patr0nTv olarak içeri eklemiş o yüzden öyle gözüküyor. Sende benim oluşturduğum eklentide mevcut çok seçenek çıkıyo karşına. ben seni için oluşturduğum eklenti ismini iptvSevenler olarak değiştirdim canlı tv olarak durmuyo artık

kekikdevamı yapan arkadaş ben senin için eklenti yapınca o da direkt patr0nTv olarak içeri eklemiş o yüzden öyle gözüküyor. Sende benim oluşturduğum eklentide mevcut çok seçenek çıkıyo karşına. ben seni için oluşturduğum eklenti ismini iptvSevenler olarak değiştirdim canlı tv olarak durmuyo artık
Anladım abi bana 2 eklentiyi eklemek için yazmam gerekenleri tekrar yazar mısın? Baştan temiz kurulum yapmam gerekiyor çünkü baya karıştı bendeki eklentiler

Konuyu görüntüleyenler

Geri