Öneri M3u Web Editörü by Latte

Sistem bu şekil olacak bunu referans olarak al.
Eğer kodda sorun varsa @Latte abim çözecektir ama yoksa bu verdiğim şekil çalışır bunuda listene ekleyebilirsin bende vpnsiz çalışıyor muhtemelen sende de çalışır ama herkeste vpnsiz çalışmayacak. Vavoo kaynaklarını da çekmiştim onlarda vpn ile açılıyor lazımsa şutlayım.
Teşekkür ederim 💪

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim. Senden sonra diğerlerini de tek tek ekleyeceğim bir süre sonra Contributor olarak 😅
Sadece liste güncellemeleri için bence mantıklı bir fikir. 😂

Orası öyle tabi. Ben kimseyi zorlamadan kendim halledeyim demiştim ki tek başıma kullanıyor olsam kullanırken bunları gördükçe düzeltirdim ama bu sayede daha hızlı göz önüne serilmiş oldu.

Şimdi fixlemeye çalıştığım birkaç durum var.
Header eklenmesi : Halledildi.
Aynı isim ve bilgilerle kanallar eklendiyse değişikliklerin hepsinde aynı şeyi değiştiriyor olması. Bu aslında listeyi yapanın hatası 😅 Aynı kanaldan birden fazla neden ekliyorsun kardeşim 😂
En iyisi buna çözüm olarak aynı bilgilerden eklenen kanallar varsa onları direkt sildireyim. Böylece kafa karıştırmaz gereksiz yere 😂
Insanlar TR den bazı kanalları açamıyor abı o yüzden başka m3u8 URL li bir alternatif ekliyorum 😵‍💫🥲

Insanlar TR den bazı kanalları açamıyor abı o yüzden başka m3u8 URL li bir alternatif ekliyorum 😵‍💫🥲
Anladım. Sorunu da buldum.

Kanallardan her birinin tüm bilgileri farklı olsun fakat hepsine aynı tvg-id'yi yazarsan hepsi aynı kanal gibi davranıyor ve açılmalarında ve çalışmalarında sorun oluyor. Benim site de normal olarak hepsini aynı kanal gibi algılıyor.

Senin çoklu aynı kanaldan eklemene rağmen aralarından sadece birinin ve ya ikisinin açılması da bundan dolayı olabilir. Belki de hepsi çalışıyor ama sen eğer aynı kanal adına sahipler diye hepsine aynı id'yi yazıyorsan sorun olabilir iptv uygulamaları için de.

Ben en azından site için bir çözüm ayarlayacağım ona ama uygulamalar konusunda sorun olmaması açısından aklında olsun aynı kanallara yani alternatifli kanallara aynı tvg-id değerlerini yazma.

Bu üstü çizili kısımlara şimdilik aldırma. O sorunu da hallediyorum.

Son düzenleme:
Güncelleme

İlave kodlar, Hata düzeltmeleri ve Arayüz Güncellemesi (HTTP Header girdilerindeki hata düzeltildi. Arayüz geliştirmesi yapıldı.)

🛠️ - #EXTVLCOPT başlık ve değerleri olarak http-referrer ve htt-user-agent dışında diğer http header başlık ve değerlerinin eklenmesindeki sorun düzeltildi.

🛠️ - Aynı isim veya bilgilerden oluşan kanalların farklı Stream URL yani yayın adresleri olmasına rağmen aynı kanalmış gibi listelenmesi ve düzenlendikeri zaman bu kanalların aynı bilgilere sahip olması sorunu düzeltildi.
Artık gerçek ve bireysel indeksleme yaparak her kanal ayrıca listelenip düzenlenebiliyor ve yapılan değişiklikler aynı isim veya id içeren diğer kanalları etkilemiyor. Alternatifli kanal ekleyenlere yaşattığım geçici sorun için özür dilerim.

🛠️ - Grup olarak kanalları listeleyip herhangi bir kanalın düzenlenmesi sonrası mevcut sayfayı korumayıp giriş sayfasına yönlendirmesi düzeltildi.

🛠️ - Arama yoluyla bulunan kanalların düzenlenmesi sonrası mevcut sayfayı korumayıp giriş sayfasına yönlendirmesi düzeltildi.

🛠️/🆕- Gruplara Göre Filtrele alanından kanal grubu seçilince başlığın değişmemesi sorunu üzerine başlık kaldırılarak sadece Tüm Gruplar adlı menü ögesi ve listedeki diğer kanal gruplarının gösterilmesi sağlandı. Böylece gerek kanal grupları sekmesinden gerekse gruplara göre filtrelemeden sonra açılır menüde o anda bulunulan kanal grubu adı gösterilecektir.

Kanal gruplarına girip herhangi bir kanal grubunu seçtiğiniz taktirde açılır menüde otomatik olarak o kanal grubunun adı görünür oldu.
Açılır menüden tüm gruplar seçilirse ya da Kanallar butonuna tıklanırsa tüm kanallar listesi görüntülenebilecektir.

🛠️ - Gruplara göre filtreleme ve Sıralama seçeneği açılır menülerinin boyları eşitlendi.

1741679449681
1741679645956

🆕- Kanalları sadece kart görünümünde değil liste olarak da sıralama özelliği eklendi. Böylece yan yana 5'er adet kanal kartı olarak sıralanabilen listeler artık alt alta satırlar şeklinde de sıralanabilecek.
Görünüm olarak iyileştirildi ve butonların yerlerinde ufak değişiklikler yapıldı. Kanallar arası ayrım gösteren sıralı kartların altları belirgin hale getirildi.

🆕- Yeni filtreleme ve görüntüleme seçenekleri sıralaması : Görünüm Seçenekleri, Gruplara Göre Filtreleme ve Sıralama Seçenekleri olarak düzenlendi.

🆕- Yeni Kanal butonunun yeni konumu Kanallar ve Kanal Grupları botunlarının sol önü olarak düzenlendi.

++ 🆕- Açılan listedeki kanallara eklenen logo artık geçerli değilse yani bağlantı adresi sonuç vermiyorsa o kanalların logoları üzerinde aşağıdaki görsel görünecektir. Fakat url adresi değiştirilmeyecek sadece sembolik olarak o kanallardaki logoların oynatıcı uygulamalarda çalışmayacağının bilgisini almış olacaksınız.

1741683789016

1741679997697
1741680044509 1741680382537

NOT: Güncellemeleri direkt göremiyorsanız sitenin "Çerezler ve Site Verileri" 'ni temizlemeniz gerekiyor demektir. Aklınızda bulunması gereken kısım eğer sitede güncelleme sonrası bunları kullanmak veya erişmek istediğinizde bu şekilde çerezler ve site verilerini silerseniz favorileri olarak eklediğiniz kanallar varsa silinebilir çünkü üyelik sistemi gibi kayıt vb zorunluluk olmadan yerel depolama üzerinden saklamanızı sağlıyorum kayıtlarınızı. Bu yüzden benim tavsiyem bunu yapmadan önce eğer favori kanallar eklediyseniz siteye girdiğinizde hiçbir işlem yapmadan favoriler menüsüne girip tümünü listeye ekle demeniz ve daha sonra Kaydet butonu ile o listeyi indirmeniz.
Böylece hem tüm favorilerinizden oluşan hazır bir listeniz olur hem de ilerde kullanmak için sadece siteye saklamadan da güvence altına almış olursunuz.

Son düzenleme:
Güncelleme

İlave kodlar, Hata düzeltmeleri ve Arayüz Güncellemesi (HTTP Header girdilerindeki hata düzeltildi. Arayüz geliştirmesi yapıldı.)

🛠️ - #EXTVLCOPT başlık ve değerleri olarak http-referrer ve htt-user-agent dışında diğer http header başlık ve değerlerinin eklenmesindeki sorun düzeltildi.

🛠️ - Aynı isim veya bilgilerden oluşan kanalların farklı Stream URL yani yayın adresleri olmasına rağmen aynı kanalmış gibi listelenmesi ve düzenlendikeri zaman bu kanalların aynı bilgilere sahip olması sorunu düzeltildi.
Artık gerçek ve bireysel indeksleme yaparak her kanal ayrıca listelenip düzenlenebiliyor ve yapılan değişiklikler aynı isim veya id içeren diğer kanalları etkilemiyor. Alternatifli kanal ekleyenlere yaşattığım geçici sorun için özür dilerim.

🛠️ - Grup olarak kanalları listeleyip herhangi bir kanalın düzenlenmesi sonrası mevcut sayfayı korumayıp giriş sayfasına yönlendirmesi düzeltildi.

🛠️ - Arama yoluyla bulunan kanalların düzenlenmesi sonrası mevcut sayfayı korumayıp giriş sayfasına yönlendirmesi düzeltildi.

🛠️/🆕- Gruplara Göre Filtrele alanından kanal grubu seçilince başlığın değişmemesi sorunu üzerine başlık kaldırılarak sadece Tüm Gruplar adlı menü ögesi ve listedeki diğer kanal gruplarının gösterilmesi sağlandı. Böylece gerek kanal grupları sekmesinden gerekse gruplara göre filtrelemeden sonra açılır menüde o anda bulunulan kanal grubu adı gösterilecektir.

Kanal gruplarına girip herhangi bir kanal grubunu seçtiğiniz taktirde açılır menüde otomatik olarak o kanal grubunun adı görünür oldu.
Açılır menüden tüm gruplar seçilirse ya da Kanallar butonuna tıklanırsa tüm kanallar listesi görüntülenebilecektir.

🛠️ - Gruplara göre filtreleme ve Sıralama seçeneği açılır menülerinin boyları eşitlendi.

🆕- Kanalları sadece kart görünümünde değil liste olarak da sıralama özelliği eklendi. Böylece yan yana 5'er adet kanal kartı olarak sıralanabilen listeler artık alt alta satırlar şeklinde de sıralanabilecek.
Görünüm olarak iyileştirildi ve butonların yerlerinde ufak değişiklikler yapıldı. Kanallar arası ayrım gösteren sıralı kartların altları belirgin hale getirildi.

🆕- Yeni filtreleme ve görüntüleme seçenekleri sıralaması : Görünüm Seçenekleri, Gruplara Göre Filtreleme ve Sıralama Seçenekleri olarak düzenlendi.

🆕- Yeni Kanal butonunun yeni konumu Kanallar ve Kanal Grupları botunlarının sol önü olarak düzenlendi.

NOT: Güncellemeleri direkt göremiyorsanız sitenin "Çerezler ve Site Verileri" 'ni temizlemeniz gerekiyor demektir. Aklınızda bulunması gereken kısım eğer sitede güncelleme sonrası bunları kullanmak veya erişmek istediğinizde bu şekilde çerezler ve site verilerini silerseniz favorileri olarak eklediğiniz kanallar varsa silinebilir çünkü üyelik sistemi gibi kayıt vb zorunluluk olmadan yerel depolama üzerinden saklamanızı sağlıyorum kayıtlarınızı. Bu yüzden benim tavsiyem bunu yapmadan önce eğer favori kanallar eklediyseniz siteye girdiğinizde hiçbir işlem yapmadan favoriler menüsüne girip tümünü listeye ekle demeniz ve daha sonra Kaydet butonu ile o listeyi indirmeniz.
Böylece hem tüm favorilerinizden oluşan hazır bir listeniz olur hem de ilerde kullanmak için sadece siteye saklamadan da güvence altına almış olursunuz.
Özür dilenecek birşey yok abi

Eline sağlık 💪

ustam elline saglik cok güzel olmus sadece bir kücük problem var sol menü tam alta kaymiyor

ustam elline saglik cok güzel olmus sadece bir kücük problem var sol menü tam alta kaymiyor
Teşekkürler.

Mobilden bakıyorsanız öyle görünüyor olabilir çünkü mobil uyumlu olarak yapmayı planlamadım içerik ve kullanım şekli olarak. İç içe girmiş gibi görünebilir maalesef sol menü. Açılırsa da çok kullanışsız ve düzensiz olur şu anda.

Masaüstü için diyorsanız eğer akşam bakarım tam olarak sorun nedir diye.

elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş kanallrı veya gurupları toplu bir şekilde seçme seneği varmı benmi bulamadım yokmu

elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş kanallrı veya gurupları toplu bir şekilde seçme seneği varmı benmi bulamadım yokmu
Teşekkür ederim teveccühünüz.

Toplu seçip silmekse kasıt grup olarak topluca gruba ait tüm kanallar silinebiliyor ya da grup silinip kanallar grupsuz bırakılabiliyor veya başka bir gruba aktarılabiliyor diye çoklu seçimi yapmadım. Eklemiştim ama zaten bu seçenekler var diye kaldırdım kullanılmaya gerek kalmaz o özelliği diye.

Yine de en yakın zamanda eklemeye çalışırım.
Toplu seçim ile yapmak istediğiniz şeyi de tam olarak yazarsanız ona göre düzenlemeye çalışırım.

Teşekkür ederim teveccühünüz.

Toplu seçip silmekse kasıt grup olarak topluca gruba ait tüm kanallar silinebiliyor ya da grup silinip kanallar grupsuz bırakılabiliyor veya başka bir gruba aktarılabiliyor diye çoklu seçimi yapmadım. Eklemiştim ama zaten bu seçenekler var diye kaldırdım kullanılmaya gerek kalmaz o özelliği diye.

Yine de en yakın zamanda eklemeye çalışırım.
Toplu seçim ile yapmak istediğiniz şeyi de tam olarak yazarsanız ona göre düzenlemeye çalışırım.
demek istediğim mesela 3 gurubu seçip aynı anda silmek

Güncelleme

Yeni Özellikler, Değiştirilen Özellikler, İlaveler (Toplu Kanal Grubu Silme eklendi.. IPTV URL kontrol paneli geliştirildi. Forum paylaşımları arttı.)

🆕 - @nakre 'nin talebi üzerine toplu grup silme özelliği eklenmiştir. Grup kartları üzerinde seçim alanları eklendi ve seçim yapılana kadar silme butonunun görünmesi engellendi. En az bir kanal seçildiği taktirde "Seçilenleri Sil" butonu sağ köşede görünecektir. Seçimler kaldırılırsa buton görünmez hale gelecektir.
Tekil grup silme özelliği ile aynı şekilde seçili gruplar ve onlara bağlı kanalların tamamen silinebilmesi veya sadece grupların silinip o gruplara ait kanalların başka bir gruba aktarılması seçeneği sunuldu.​

🆕- M3u/M3u8 Sunucu Kontrolü adlı menü elemanı "Bağlantı/Akış/Hesap Bilgisi Kontrolleri" olarak değiştirildi.
Menü elemanının bu şekilde olma sebebi 3 ayrı kategoride m3u veya m3u8/hls/ts gibi tekil akış adreslerinin ayrı ayrı bilgi alanlarında gösterilebilmesidir. Eğer bir m3u adresi ise hesap bilgileri alanında da yeni bilgiler görüncektir. Tekil akış adresleri için sadece bağlantı bilgisi ve akış bilgileri gösterilecektir. Biraz daha detay verirsem:​
Artık sadece bağlantı durumunu, liste formatı, kanal sayısı gibi bilgiler dışında kullanıcı adı ve şifre içeren hesaplar için son kullanma tarihi, maksimum bağlantı sayısı ve o anki aktif kullanıcı sayılarını da gösterir şekilde düzenlendi. Bir iki gün önce @Thanos 'un açtığı konu üzerinde paylaştığı kodlardan faydalanarak sadece bu üç bilgiyi alabilmek adına düzenledim.​
🆕- Akış Bilgileri alanında eskiden sadece kanal sayısı gösterilirken forumdaki pek çok talepten yola çıkarak artık mor spor kanallarının da sayısı ayrıca gösterilecek. Böylece liste içerisinde yazılış şekillerine göre farklı olsalar da (ülke kodu, ayrı ya da bitişik yazılması vb.) mor spor kanallarının kaç adet olduğunu da görebileceksiniz. Mümkün olduğunca net bir rakam verdirmeye çalıştım fakat sonuç birebir doğru değilse bile en azından 2 ve üzeri mor spor kanalı olduğunu görürseniz en kötü ihtimalle en az bir tanesi mor spor haber kanalı olabilir.
Önemli: Sorgular için her zaman kendi proxy adresimi kullandığım için yoğunluk olmasın diye her seferinde sadece tek bir url adresini sorgulamaya izin verdim. Anlayış gösterirseniz ve fazlasını istemezseniz sevinirim.​
🆕- Forum paylaşımları menü elemanına elimden geldiğince forumda uygulaması olan ve onu tanıtan arkadaşları da ekledim. Yazar Listesi butonuna basıldığında açılır liste ile kimlerin ekli olduğu ve o kişilere ait konuları listeleyebilir ve Konuya Git butonuyla forum üzerinden erişebilirsiniz.

Ayrıca belirli bir uygulama olmaksızın m3u listeleri veya uygulamaları hakkında defaaten konu açıp paylaşanları eklemeye özen gösterdim. O yüzden adınız listede yoksa lütfen bana alınmayın, benim hatamdır. Azımsanmayacak derecede faydalı paylaşımları olup listede yer almak isteyenleri ya da uygulama sahiplerini eklemekten onur duyarım.​

🆕- Hazır Listelere listesini sürekli güncellemeye çalışan bir diğer arkadaşımız @Syndraxic 'i de ekledim.

Elimden geldiğince taleplerinizi göz önünde bulundurup düzenlemeler ve düzeltmeler yapmaya çalışıyorum. Sizlere faydası olacaksa yapmaya devam etmeye niyetliyim.

Toplu Kanal Grubu Silme Ön İzlemesi
1741939124813

IPTV Bağlantı Kontrolleri Menü Elemanı
1741939435589

IPTV Bağlantı Kontrolleri Açılış Ekranı
1741939532163

IPTV Bağlantı Kontrolleri Adres Sorgusu Sonrası
1741939910147

Forum Paylaşımları Menü Elemanı
1741940188170

Hazır Listeler Yeni Üyesi (@Syndraxic)
1741940249335

Hayırlı olsun. eline sağlık. Emeklerine değsin, umarım.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. eline sağlık. Emeklerine değisin, umarım.
Teşekkür ederim.

Forumdaki kardeşlerimiz, arkadaşlarımız ve büyüklerimiz için faydası olabilecek bir proje üretmeye çalışıyorum görüyorsunuz.
Umarım, umduğum gibi olur ve faydalanabilenler olur.

Sizinle çalıştığımız hesap bilgileri kodlarını @Adnan K. 'nin en son paylaştığı 14/03/2025 tarihli satırlardaki listeden bir kaç tanesi ile test ettim eşleştirme tam oldu :)
Gerçi o listeleri atarken aktif bağlantı sayıları farklıydı ama ben bakarken bazılarında farklar oldu. Muhtemelen kullanılırken denk geldim ;)

1741941404572

vs

1741941333924

Teşekkür ederim.

Forumdaki kardeşlerimiz, arkadaşlarımız ve büyüklerimiz için faydası olabilecek bir proje üretmeye çalışıyorum görüyorsunuz.
Umarım, umduğum gibi olur ve faydalanabilenler olur.

Sizinle çalıştığımız hesap bilgileri kodlarını @Adnan K. 'nin en son paylaştığı 14/03/2025 tarihli satırlardaki listeden bir kaç tanesi ile test ettim eşleştirme tam oldu :)
Gerçi o listeleri atarken aktif bağlantı sayıları farklıydı ama ben bakarken bazılarında farklar oldu. Muhtemelen kullanılırken denk geldim ;)

Ben de sonra denerim.
Adresi kısayola ekledim. Güzel ve hafif bir site. Tekrardan emeklerinize sağlık, çok kişiye faydası dokunacak.

@Latte Usta daha ne yapsın. Ustam eline koluna bilgine becerine sağlık. Harika bir paylaşım bu. forum olarak çok şanslı olduğumuzu hissediyorum. Ayrıca benide yazarlar listesine eklediğin için teşekkür ederim.

@Latte Usta daha ne yapsın. Ustam eline koluna bilgine becerine sağlık. Harika bir paylaşım bu. forum olarak çok şanslı olduğumuzu hissediyorum. Ayrıca benide yazarlar listesine eklediğin için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim ve rica ederim.

Sizlere sormadan/danışmadan isimlerinizi ve forumdaki belirli konularınızın ya da tüm konularınızın bağlantı adreslerini ekledim.

Tek tek arama yaptım sayfalarda ve belirli uygulaması olan arkadaşları ya da güncel listeler ya da konular paylaşan arkadaşları eklemeye çalıştım uygulama ya da m3u listeleri olarak. Otomasyona bağlamak istemedim bunu farklı ve alakasız konuların bağlantılarını alıp eklememek için. O yüzden biraz özen göstermeye çalıştım.

Güncelleme mesajımda da belirttiğim gibi orada olmak isteyeni eklemekten ya da orada olmaktan rahatsız olanı kaldırmaktan mutluluk duyarım.

<!-- Forum Paylaşımları ekranında belirli konuları ekli olanlar ya da tüm forumdan tüm konularına yönlendirilenler. -->

@Latte, @dehakan7, @Baron66, @Adnan K., @LAperdesi, @theperfectstrom, @diziproo, @tekkan, @ycanerler, @burakhd, @pun, @UmitM0d, @cine10tv, @Knowking54, @parstv

Arkadaşlar siteye girmiyorsanız haberiniz olamayacağı için eğer orada yer almak istemiyorsanız özel mesaj ya da buradan yazabilirsiniz. Kusura bakmayın, izniniz olmadan sizleri eklediğim için.
Abi orada olmaktan onur duydum...

Konuyu görüntüleyenler

Geri