Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Linklerin başına ismini koymayınca olmuyormuRica ederim reis
Rica ederim
kendi taradığım linkleri çalıp başka sitelerde paylaşanlar var o yüzden olmuyorLinklerin başına ismini koymayınca olmuyormu
TeşekkürlerSelamlar herkese iyi forumlar sizler için günlük M3U linkleri paylaşıyorum aşşağıdan bu linklere ulaşabilirsiniz eğer yayınlar açılmaz ise hesap kullanımdadır başka linki deneyerek yayınlara ulaşabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İPTV Kullanımını aşşağıdaki konuda adım adım anlattım inceleyebilirsiniz
M3U Linkleri : Kurulum ve Kullanım Rehberi
Linkleri Kolayca TV'ye geçirebilmek için aşşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz
Android TV’de M3U Linklerini Kolayca Yapıştırın – Kumanda ile Uğraşmaya Son
rica ederimTeşekkürler
EMEĞİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER-SAĞOLASIN.8-03-2025
GÜNCELLENDİ
artık 3-4 günde bi veya son paylaştığım link kapanınca paylaşım yapacağım her gün paylaşım yapınca çalışan linkler aşşağıda boşa gidiyor
Rica ederim kralEMEĞİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER-SAĞOLASIN.
EMEK VERİLEREK HAZIRLANIP SERVİS EDİLMİŞ M3U'LAR İÇİN TEŞEKKÜRLER, SAĞOLASIN.8-03-2025
GÜNCELLENDİ
artık 3-4 günde bi veya son paylaştığım link kapanınca paylaşım yapacağım her gün paylaşım yapınca çalışan linkler aşşağıda boşa gidiyor
Rica ederim kralEMEK VERİLEREK HAZIRLANIP SERVİS EDİLMİŞ M3U'LAR İÇİN TEŞEKKÜRLER, SAĞOLASIN.
rica ederimteşekkürler