Yardım Görev çubuğu hakkında (ÇÖZÜLDÜ)

ultrasoner

Üye
Konular
4
Beyler bilgisayar 10 sn. gibi bir sürede stabil açılıyor. Windows ekranı gelince görev çubuğunda sabitlemiş olduğum programların yanında ikonsuz bir dosya belirip kayboluyor. Başlangıç programlarına baktım ama göremedim. Bunu nasıl bulabilirim?

Çözüm
Hp laptoplarda bildiğim kadarıyla omen ve victus serilerinde omen gaming hub adında yardımcı bir program var. bu program klavye rgb'lerinden tutun fan dönüş hızı vs gibi bir çok konuda size seçenek sunabilen bir program. ve benim kullandığım laptopta aşagıda fotoğrafını bıraktığım bir tuş var bu tuş omen gamin hub'a özel konulmuş programı başlatmaya yarayan bir tuş :) biraz önce sorunu çözmek için farklı yollar denerken delete tuşuna basmam gerekti ve yanlışlıkla bu omen gaming hub tuşuna basmış bulundum sonra görev çubugunda programın ikonunun bembeyaz olduğunu farkettim :D kafamda o an şimşekler çaktı başlangıçta anlık olarak görünüp kaybolan gıcık edici ikon buymuş ve sorunuda güncelleme yapılmamış olmasıymış hemen programı silip son...
opera ikonlarının yanında anlık olarak beliren beyaz bir ikon çıkıyor hocam ondan bahsediyorum
Bende öyle oluyordu aynı zamanda ekranda da CMD penceresi kısa bir süreliğine beliriyordu. Dediğim gibi; benim ekran kartıyla alaklıydı. Umarım sorunu çözersin.

Hp laptoplarda bildiğim kadarıyla omen ve victus serilerinde omen gaming hub adında yardımcı bir program var. bu program klavye rgb'lerinden tutun fan dönüş hızı vs gibi bir çok konuda size seçenek sunabilen bir program. ve benim kullandığım laptopta aşagıda fotoğrafını bıraktığım bir tuş var bu tuş omen gamin hub'a özel konulmuş programı başlatmaya yarayan bir tuş :) biraz önce sorunu çözmek için farklı yollar denerken delete tuşuna basmam gerekti ve yanlışlıkla bu omen gaming hub tuşuna basmış bulundum sonra görev çubugunda programın ikonunun bembeyaz olduğunu farkettim :D kafamda o an şimşekler çaktı başlangıçta anlık olarak görünüp kaybolan gıcık edici ikon buymuş ve sorunuda güncelleme yapılmamış olmasıymış hemen programı silip son sürümünü yükledim ve bu saçma sorunu böylelikle çözmüş oldum :)

Ekli dosyalar

• a.png
    a.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 3
Çözüm
Hp laptoplarda bildiğim kadarıyla omen ve victus serilerinde omen gaming hub adında yardımcı bir program var. bu program klavye rgb'lerinden tutun fan dönüş hızı vs gibi bir çok konuda size seçenek sunabilen bir program. ve benim kullandığım laptopta aşagıda fotoğrafını bıraktığım bir tuş var bu tuş omen gamin hub'a özel konulmuş programı başlatmaya yarayan bir tuş :) biraz önce sorunu çözmek için farklı yollar denerken delete tuşuna basmam gerekti ve yanlışlıkla bu omen gaming hub tuşuna basmış bulundum sonra görev çubugunda programın ikonunun bembeyaz olduğunu farkettim :D kafamda o an şimşekler çaktı başlangıçta anlık olarak görünüp kaybolan gıcık edici ikon buymuş ve sorunuda güncelleme yapılmamış olmasıymış hemen programı silip son sürümünü yükledim ve bu saçma sorunu böylelikle çözmüş oldum :)
İyi geçmiş olsun. Gerçi ben de seni bu konuda( Güncelleme) uyarmıştım ama ben hem ekran kartı güncellemesine hem de düşük bir ihtimal olabileceğine yoğunlaşmıştım. :)

Geri