Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm olumlu ve motive edici mesaj yazan dostlarıma arkadaşlarıma kardeşlerime selam olsun dünkü stresin üstünü biraz önce üzücü bir haber aldım Babaannem Allahın rahmetine kavuştu biraz kafamı toparlamam lazım ondan sonra bu işlere yoğunlaşabilirim destekleyen ve yardımcı olan herkes Allaha Emanet olun en kısa zamanda görüşmek üzere
Geliştirici arkadaşın acısı ve derdi yeterince yokmuş gibi "yükledim çalışmıyor" tarzı yazanların olması toplum olarak ne kadar duyarsız olduğumuz gerçeği bir yana yazılanları okuyup anlamamak da çabası defalarca kez yazıldı uygulama şu an için aktif değil yani çalışmıyor
Geliştirici arkadaşın acısı ve derdi yeterince yokmuş gibi "yükledim çalışmıyor" tarzı yazanların olması toplum olarak ne kadar duyarsız olduğumuz gerçeği bir yana yazılanları okuyup anlamamak da çabası defalarca kez yazıldı uygulama şu an için aktif değil yani çalışmıyor
p Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!
Merhaba Dostlar,
Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.
Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?
Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.
Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.
Arkadaşlar rica ediyorum biraz okuyun, ne olmuş ne yazılmış, neden çalışmıyor, bu durumu başka yaşayıp soran olmuş mu, ne cevap verilmiş..... Lütfen...
yüklü uygulamayı cihazımdan kaldırdım ve önbelleği temizledim ve yeni kurulum yaptım 1958 tuşlayarak giriş yaptım video ekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 30588