📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başınız sağolsun... Allah rahmet eylesin...

Üstat başın sağolsun

Tüm olumlu ve motive edici mesaj yazan dostlarıma arkadaşlarıma kardeşlerime selam olsun dünkü stresin üstünü biraz önce üzücü bir haber aldım Babaannem Allahın rahmetine kavuştu biraz kafamı toparlamam lazım ondan sonra bu işlere yoğunlaşabilirim destekleyen ve yardımcı olan herkes Allaha Emanet olun en kısa zamanda görüşmek üzere
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin..

uygulama şuan aktif değil galiba açılmıyor

Başınız sağolsun. Rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sizlere de sağlıklı uzun ömürler ihsan eylesin. Emeklerinize sonsuz teşekkürler.

Geliştirici arkadaşın acısı ve derdi yeterince yokmuş gibi "yükledim çalışmıyor" tarzı yazanların olması toplum olarak ne kadar duyarsız olduğumuz gerçeği bir yana yazılanları okuyup anlamamak da çabası defalarca kez yazıldı uygulama şu an için aktif değil yani çalışmıyor

babaannene allah rahmet eylesin basiniz sagolsun.

Başınız sağolsun kardeşim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Geliştirici arkadaşın acısı ve derdi yeterince yokmuş gibi "yükledim çalışmıyor" tarzı yazanların olması toplum olarak ne kadar duyarsız olduğumuz gerçeği bir yana yazılanları okuyup anlamamak da çabası defalarca kez yazıldı uygulama şu an için aktif değil yani çalışmıyor
Okuyup anlamamaktan daha ileri bir seviyedeyiz malesef. "Hiç okumamak"

Ekli dosyayı görüntüle 24324

p📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24330

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Kısa indirme kodu

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu : 3037269

Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327

yeni güncellen uygulamadan görüntüler

Ekli dosyayı görüntüle 28882
Ekli dosyayı görüntüle 28883
Ekli dosyayı görüntüle 28885
Ekli dosyayı görüntüle 28887
Ekli dosyayı görüntüle 28888
Ekli dosyayı görüntüle 28889

Sevgili Kardeşim Başın Sağolsun

Bendede hata vermeye başladı hocam

1749 şifresi ile panele girilmiyor

Başsağlığı dilerim dostum Cennet mekan olsun ebediyetteki yurdu

Arkadaşlar rica ediyorum biraz okuyun, ne olmuş ne yazılmış, neden çalışmıyor, bu durumu başka yaşayıp soran olmuş mu, ne cevap verilmiş..... Lütfen...
1789309775307.png

Atakan kardeş başın sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır versin. Allah rahmet eylesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri