TaunMilitary
Paylaşımcı
Dizi ve filmleri takip etmek için kullandığım Sofa Time uygulamasını forumdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim. Oldukça temiz ve kullanışlı bir arayüzü var.
Öne Çıkan Özellikleri:
Asıl Can Alıcı Nokta: Simkl ve Nuvio Entegrasyonu
Uygulamanın en sevdiğim yanı kusursuz çalışan Simkl senkronizasyonu.
Özellikle içerikleri Nuvio üzerinden izliyorsanız bu sistem hayat kurtarıyor. Nuvio hesabınızı doğrudan Simkl'a bağladığınızda, oynattığınız her içerik otomatik olarak Simkl'a (scrobble) işleniyor. Sofa Time da Simkl altyapısıyla senkronize çalıştığı için, Nuvio'da izlediğiniz film veya dizi anında Sofa Time uygulamanıza "izlendi" olarak düşüyor. Yani manuel olarak "şunu izledim, şu bölümde kaldım" diye işaretleme derdiniz tamamen ortadan kalkıyor.
Trakt'a alternatif arayan, manuel takip etmekten sıkılan ve tam otomatik bir sistem kurmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim. Ücretsiz sürümü fazlasıyla yeterli, dileyenler için ömür boyu premium seçeneği de bulunuyor.

- Kişisel Listeler: İzleyeceklerinizi, favorilerinizi ve bitirdiğiniz yapımları kolayca organize edebilirsiniz.
- Gelişmiş Takip: Hangi dizinin kaçıncı bölümünde kaldığınızı karmaşa yaşamadan anında görebilirsiniz.
- Trendler ve İstatistikler: Platformlardaki yeni popüler içerikleri keşfedebilir ve kendi izleme istatistiklerinizi profilinizden takip edebilirsiniz.
- Kullanılabilirlik: Hem iOS hem de Android cihazlarda sorunsuz çalışıyor.
Uygulamanın en sevdiğim yanı kusursuz çalışan Simkl senkronizasyonu.
Özellikle içerikleri Nuvio üzerinden izliyorsanız bu sistem hayat kurtarıyor. Nuvio hesabınızı doğrudan Simkl'a bağladığınızda, oynattığınız her içerik otomatik olarak Simkl'a (scrobble) işleniyor. Sofa Time da Simkl altyapısıyla senkronize çalıştığı için, Nuvio'da izlediğiniz film veya dizi anında Sofa Time uygulamanıza "izlendi" olarak düşüyor. Yani manuel olarak "şunu izledim, şu bölümde kaldım" diye işaretleme derdiniz tamamen ortadan kalkıyor.
Trakt'a alternatif arayan, manuel takip etmekten sıkılan ve tam otomatik bir sistem kurmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim. Ücretsiz sürümü fazlasıyla yeterli, dileyenler için ömür boyu premium seçeneği de bulunuyor.