Dizi/Film Takibi İçin Harika Bir Alternatif: Sofa Time 🛋️ (Simkl ve Nuvio Destekli)

TaunMilitary

Paylaşımcı
Puan 38
Çözümler 0
@TaunMilitary
Dizi ve filmleri takip etmek için kullandığım Sofa Time uygulamasını forumdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim. Oldukça temiz ve kullanışlı bir arayüzü var.

📌 Öne Çıkan Özellikleri:
  • Kişisel Listeler: İzleyeceklerinizi, favorilerinizi ve bitirdiğiniz yapımları kolayca organize edebilirsiniz.
  • Gelişmiş Takip: Hangi dizinin kaçıncı bölümünde kaldığınızı karmaşa yaşamadan anında görebilirsiniz.
  • Trendler ve İstatistikler: Platformlardaki yeni popüler içerikleri keşfedebilir ve kendi izleme istatistiklerinizi profilinizden takip edebilirsiniz.
  • Kullanılabilirlik: Hem iOS hem de Android cihazlarda sorunsuz çalışıyor.

🔥 Asıl Can Alıcı Nokta: Simkl ve Nuvio Entegrasyonu
Uygulamanın en sevdiğim yanı kusursuz çalışan Simkl senkronizasyonu.

Özellikle içerikleri Nuvio üzerinden izliyorsanız bu sistem hayat kurtarıyor. Nuvio hesabınızı doğrudan Simkl'a bağladığınızda, oynattığınız her içerik otomatik olarak Simkl'a (scrobble) işleniyor. Sofa Time da Simkl altyapısıyla senkronize çalıştığı için, Nuvio'da izlediğiniz film veya dizi anında Sofa Time uygulamanıza "izlendi" olarak düşüyor. Yani manuel olarak "şunu izledim, şu bölümde kaldım" diye işaretleme derdiniz tamamen ortadan kalkıyor.

Trakt'a alternatif arayan, manuel takip etmekten sıkılan ve tam otomatik bir sistem kurmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim. Ücretsiz sürümü fazlasıyla yeterli, dileyenler için ömür boyu premium seçeneği de bulunuyor.

1000147632.jpg
1000147631.jpg

Sofa time apk olarak mı indireceğiz ve nuvio ile hesapları birbirine nasıl bağlayacağız? Anlatırsanız sevinirim.

Sofa time apk olarak mı indireceğiz ve nuvio ile hesapları birbirine nasıl bağlayacağız? Anlatırsanız sevinirim.
Markette var uygulama, direkt marketten kurun. Nuvio'dan ayarlara girin Takip bölümünden simkl bölümünden giriş yapın. Simkl hesabınız yoksa google hesabınıza hızlıca bağlanabilirsiniz. Sonra takip ayarını kısmında tercihlerinizi belirleyin. Ben hepsininde simkl'ı seçtim. Sonra sofa Time uygulamasından da simkl hesabınızı girin. Bu kadar. Sofa Time'dan bir içeriği sonra izlemek için listeye eklerseniz nuvio'dan kitaplık bölümünden görebilirsiniz.

Android TV ve Tv Box cihazlara da kurulabiliyorsa harika.

Android TV ve Tv Box cihazlara da kurulabiliyorsa harika.
Denemedim ama zaten nuvio'da falan izlemek için listeye eklediklerinizi kütüphanede senkronize şekilde gösteriyor. Ayrıca yardımcı eklentiler ile anasayfaya katalog olarak da ekleyebilirsiniz. Cloudstream'de de yine kütüphanede gösteriyor.

Denemedim ama zaten nuvio'da falan izlemek için listeye eklediklerinizi kütüphanede senkronize şekilde gösteriyor. Ayrıca yardımcı eklentiler ile anasayfaya katalog olarak da ekleyebilirsiniz. Cloudstream'de de yine kütüphanede gösteriyor.
Google tv için uygulamalarda yok.
Popüler film ve dizileri gösteren farklı bir uygulama var trakt.tv . Tv den, Popüler filmleri dizileri görmek isteyen bakabilir.

Google tv için uygulamalarda yok.
Popüler film ve dizileri gösteren farklı bir uygulama var trakt.tv . Tv den, Popüler filmleri dizileri görmek isteyen bakabilir.
Trakt.tv her yönüyle daha iyi(ydi). Fiyat ve kullanım politikası değişikliğine nedeniyle insanlar bıraktılar artık, sırf bu sebepten Nuvio'ya bile apar topar simkl senkronizasyonunu desteği geldi. Çünkü trakt kimseye haber vermeden yaptığı değişiklikle ücretsiz hesapların sadece bir uygulamaya bağlanma hakkı tanıdığına dair değişiklik yaptı. Bu ne anlama geldi, örnek veriyorum nuvio'ya bağlandıysanız stremio'ya bağlanamayacaksınız. Sadece bir uygulama ile kullanacağım derseniz devam edebilirsiniz. İleride ne olur bilemem.

Geri