📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler panel şifresini yanlış girmiş olabilir

Teşekkürler panel şifresini yanlış girmiş olabilirsiniz

1958
Şifeyi doğru giriyorum. Şu an telefona yükleyip mobil veri kullanarak açmaya çalıştım ve açıldı. Wifi bağlanınca sorun oluyormuş. Hem telefonda hem de tv boxta wifi ile bağlayınca bahsettiğim sorunlar yaşanıyor. Önerebileceğiniz bir ayar var mı yoksa bu konuda kendim mi çözümü bulmalıyım :)

panel kısmına favori ekleme gelirse güzel olur favoriler yukarıda gözüksün gibi ya da direkt anasayfada gözüksün

Şifeyi doğru giriyorum. Şu an telefona yükleyip mobil veri kullanarak açmaya çalıştım ve açıldı. Wifi bağlanınca sorun oluyormuş. Hem telefonda hem de tv boxta wifi ile bağlayınca bahsettiğim sorunlar yaşanıyor. Önerebileceğiniz bir ayar var mı yoksa bu konuda kendim mi çözümü bulmalıyım :)
Evde kullandığınız internet sağlayıcısını arayın ve Güvenli İnternet özelliğini kapattırın ve Tv box ve Android Tv de DNS ayarlarını 1.1.1.1 olarak değiştirin sıkıntı yaşamazsınız iyi seyirler dilerim

Evde kullandığınız internet sağlayıcısını arayın ve Güvenli İnternet özelliğini kapattırın ve Tv box ve Android Tv de DNS ayarlarını 1.1.1.1 olarak değiştirin sıkıntı yaşamazsınız iyi seyirler dilerim
Dediğinizi yaptım halloldu çok teşekkür ederim. Artık normal tvyi bile bu uygulamada izleyeceğim o derece harika bir uygulama. Lütfen uygulamayı terketme 😊👍

Dediğinizi yaptım halloldu çok teşekkür ederim. Artık normal tvyi bile bu uygulamada izleyeceğim o derece harika bir uygulama. Lütfen uygulamayı terketme 😊👍
Sizin adınıza sevindim iyi seyirler dilerim.
Uygulamayı ve burayı terk etmeyi düşünmüyorum tabi kovuluncaya kadar. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Şifreyi girince hata sunucu bağlantısı başarısız hatası veriyor
Aynısı benim başıma geldi.
Evde kullandığınız wifi nin Güvenli İnternet özelliğini kapatın sorun düzelecektir.

Uygulama 2.0.10 sürüme yükseltilmiştir.

Boncuk TV paneli kanal oynatma problemi giderilmiştir.
Diğer Panellerde çalışmayan içerikler Github kaynaklı problem olduğu için 1 Eylül itibari ile yayında olacaktır.

Paneller kısmına giriş yapamama sorunu oluşmaması için
Güvenli İnternet ayarını kapatın ve DNS 1.1.1.1 yapın iyi seyirler...

Uygulama 2.0.10 sürüme yükseltilmiştir.

Boncuk TV paneli kanal oynatma problemi giderilmiştir.
Diğer Panellerde çalışmayan içerikler Github kaynaklı problem olduğu için 1 Eylül itibari ile yayında olacaktır.

Paneller kısmına giriş yapamama sorunu oluşmaması için
Güvenli İnternet ayarını kapatın ve DNS 1.1.1.1 yapın iyi seyirler...
Uygulamayı güncelledim güzel çalışıyor. Paneller kısmı da çok güzel çalışıyor :D harika.

Vavo kanaları kaldırmayı düşünüyormusun

Uygulamayı güncelledim güzel çalışıyor. Paneller kısmı da çok güzel çalışıyor :D harika.
Slm emeğine sağlık uygulama çok ğüzel naçizane birkaç önerim olacak kaldığın yerden izlemeye devam et birde posterlerde duplaj altyazı olursa mükemmel ulur,filim veya dizi izleyeceksek teşekkürler

panel sfre rededildi diyor

Vavo kanaları kaldırmayı düşünüyormusun
Evet kaldıracağım gerek yok
Slm emeğine sağlık uygulama çok ğüzel naçizane birkaç önerim olacak kaldığın yerden izlemeye devam et birde posterlerde duplaj altyazı olursa mükemmel ulur,filim veya dizi izleyeceksek teşekkürler
teşekkürler
o dediğiniz özellikleri eklemeye çalıştım ama normal çalışan sistemi bozdum o yüzden geri eski sisteme geri döndürdüm o yüzden şimdilik bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz

Senin yayınlar çok donuyor dün gs maçını izleyemedim

Çok iyi çalışıyor eline sağlık

Ekli dosyayı görüntüle 24324

📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24330

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Kısa indirme kodu

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu : 3037269

Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327

yeni güncellen uygulamadan görüntüler

Ekli dosyayı görüntüle 28882
Ekli dosyayı görüntüle 28883
Ekli dosyayı görüntüle 28885
Ekli dosyayı görüntüle 28887
Ekli dosyayı görüntüle 28888
Ekli dosyayı görüntüle 28889
eline sağlık kral baya güzel olmuş beğendim.

Panel şifresi kabul etmiyor

Selamünaleyküm panel şifresi değişti mi açamıyoruz ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri