necomuh
Üye
Öncelikle uygulama için teşekkürler. aboneliğimi başlattım. Lütfen reklam kaldırır mısınız? Teşekkürler...o yayının açılmasıyla orantılı çalışıyor üstad kanal açıldığında yada yüklendiğinde kapanır
Öncelikle uygulama için teşekkürler. aboneliğimi başlattım. Lütfen reklam kaldırır mısınız? Teşekkürler...o yayının açılmasıyla orantılı çalışıyor üstad kanal açıldığında yada yüklendiğinde kapanır
rica ededim destekleriniz içinde ben teşekkür ederim uygulamayı kapatıp tekrar açın otomatik kapatır reklamlar iyi seyirlerÖncelikle uygulama için teşekkürler. aboneliğimi başlattım. Lütfen reklam kaldırır mısınız? Teşekkürler...
Sayın ustacığım aboneliğimi başlattım ama Spor yayınları gitti bir yardımcı olur musunrica ededim destekleriniz içinde ben teşekkür ederim uygulamayı kapatıp tekrar açın otomatik kapatır reklamlar iyi seyirler
Üstad bir sorun yok aboneliğini başlattığın ekranı atabilirsin yardımcı olmaya çalışayım normalde yayın varken abonelik aldıktan sonra yayın neden gider bana biraz saçma gibi geldiSayın ustacığım aboneliğimi başlattım ama Spor yayınları gitti bir yardımcı olur musun
github yüklemede demo diye bir kot çıktı onu yazdım kayboldu kanallarÜstad bir sorun yok aboneliğini başlattığın ekranı atabilirsin yardımcı olmaya çalışayım normalde yayın varken abonelik aldıktan sonra yayın neden gider bana biraz saçma gibi geldi
Üstad demo neden yazdıngithub yüklemede demo diye bir kot çıktı onu yazdım kayboldu kanallar
Tamam ustacığım şimdi olduÜstad demo neden yazdınAllah iyiliğini versin şimdi sporb yaz tekrar kaydet sonucu bana buraya yaz
Malüm kanallar varmıdırÜstad demo neden yazdınAllah iyiliğini versin şimdi sporb yaz tekrar kaydet sonucu bana buraya yaz
Rica ederim keyifli seyirler dilerimUygulama için teşekkürler.
hocam bende kod alabilirmiyimBu arada bazı cihazlarda kodu kaydetme sorunu yaşayan arkadaşlar vardı onunla alakalı bu yeni güncellemede çalışma yaptım bir deneme yapsınlar
kodu ben de alabilir miyimiyi seyirler
Bu arada bazı cihazlarda kodu kaydetme sorunu yaşayan arkadaşlar vardı onunla alakalı bu yeni güncellemede çalışma yaptım bir deneme yapsınlar
Maalesef üstat,toplu liste ekle,kod kutucuğuna Sporb yazıyorum,ancak kaydet bölümüne inmiyor. Mi stick kullanıyorum. Telefona yükledim sorun yok ama TV'ye atamıyorumBu arada bazı cihazlarda kodu kaydetme sorunu yaşayan arkadaşlar vardı onunla alakalı bu yeni güncellemede çalışma yaptım bir deneme yapsınlar
kodu yazarken sporb olarak yazın. büyük harfle olmuyor. Tv de kullanıyorsan ya mause ile yap yada kumandanın kaydırma modunu kullanman lazım. (listeyi aşağı doğru görebilmen için)Maalesef üstat,toplu liste ekle,kod kutucuğuna Sporb yazıyorum,ancak kaydet bölümüne inmiyor. Mi stick kullanıyorum. Telefona yükledim sorun yok ama TV'ye atamıyorum
güzel yerden yakalamışsın tebrikler yorum için teşekkür ederim üstadkodu yazarken sporb olarak yazın. büyük harfle olmuyor. Tv de kullanıyorsan ya mause ile yap yada kumandanın kaydırma modunu kullanman lazım. (listeyi aşağı doğru görebilmen için)
rica ederim iyi seyirlerteşekkür ederim