Güneş Tv (5.1 geniş kapsamlı guncelleme 20.08.2026)

Elinize sağlık güzel uygulama.

Şimdi tv de play store da çıkmıyor ve apk yok ne yapacağım ?
Selamlar, markette cikmamasi demek cihaziniz yazilimsal olarak desteklemiyor demektir. Sizin için apk derleyip gondersem, deneseniz de yükleme yapamayacak,hata alacaksınız.

Android 9 ve uzeri cihazlara destek var.

Çok güzel bir program yapmışsınız, elinize aklınıza sağlık. Biraz hatalar var, onlar da düzelir inşallah. Vavoo'da ses ile görüntü uyuşmuyor, dlstream'de de ses ile görüntü uyuşmuyor. Düzeltilirse çok güzel olur.

Donma kasma oluyor, özellikle Vavoo.turkey yazan biraz daha iyi geliştirmeler olması lazım.

Arkadaşlar çok daha önceden Oktay2617 ve GeceKod'u eklemiş olsanız dahi güncellemek için tekrar eklemekte yarar var. Bilginize.

@oktay2617 Hocam selamlar. Geçen hafta sonu FB maçında bazı kanallarda önceki haftaki vpn hatası çıktı. Bilginize.
Genel olarak görece düşük çözünürlüklülerde hiç sorun olmuyor yayınlar. Aklıma gelmişken yayınların çözünürlüklerini(ÖR: 8K 4K 2K 1080p vs vs) uygulamaya eklerseniz çok güzel olur. Her zaman olduğu gibi emeğinize sağlık.

hocam ellerine sağlık. sayende canlı tv izliyoruz. 30 dk. gibi arasıra donuyor ama oda nazarlık olsun. tekrar çıkıp girince düzeliyor. buda normaldir herhalde.

Arkadaşlar çok daha önceden Oktay2617 ve GeceKod'u eklemiş olsanız dahi güncellemek için tekrar eklemekte yarar var. Bilginize.
desteğiniz için teşekkürler

@oktay2617 Hocam selamlar. Geçen hafta sonu FB maçında bazı kanallarda önceki haftaki vpn hatası çıktı. Bilginize.
Genel olarak görece düşük çözünürlüklülerde hiç sorun olmuyor yayınlar. Aklıma gelmişken yayınların çözünürlüklerini(ÖR: 8K 4K 2K 1080p vs vs) uygulamaya eklerseniz çok güzel olur. Her zaman olduğu gibi emeğinize sağlık.
Adminlerimizden Adnan hocam bununla ilgili alarm üretmisti, bir süredir farkındayım. Sorunun nerden kaynaklandığını da biliyorum. yani %90 ihtimal.

kanal açılırken yvpn uygulamasından imza alınıyor. Eğer çeşitli nedenlerle imza alınamaz ise kanal açılması uzamasın diye imzasız normal açılmaya devam etsin diye inşa ettim. Tam bu noktada sorun yaşıyoruzdur. İmza alınamayıp normal açma denememiz yvpn uygulamasına yönlendiren ekranın çıkmasına neden oluyordur. Yeni güncellemede imzayı zorunlu kılıp bu durumdan kurtulmuş olacağız.

Çözünürlük konusu için neler yapabilirim bakacağım.

hocam ellerine sağlık. sayende canlı tv izliyoruz. 30 dk. gibi arasıra donuyor ama oda nazarlık olsun. tekrar çıkıp girince düzeliyor. buda normaldir herhalde.
Keyifli seyirler dilerim, ara sıra donma yaşanması malesef ip tv sisteminin kanayan yarası.
Teşekkür ederim, daha önce eklemiştim de yeniden ekle yapmak gerekiyormuş. Hem de güncelleme de yapıyormuş, öğrendiğim iyi oldu. Ellerinize sağlık.
keyifli seyirleriniz olsun .

Rica ederim, iyi seyirler

teşekkürler eline sağlık

Merhaba. GeceKod github adresi hata veriyor ekle dediğimizde. Değişti mi acaba?

Android 7.1 de çalışan bir sürümü varmı acaba güneş tv nin. Birçok program yüklü telefonumda ve sorunsuz çalışıyor. Güneş tv yi de kurup incelemek isterim ama daha nasip olmadı yüklemek ve açmak. Yapılan programlarda android sürümü kısıtlaması olmasa da her yerde çalışsa.

desteğiniz için teşekkürler

Adminlerimizden Adnan hocam bununla ilgili alarm üretmisti, bir süredir farkındayım. Sorunun nerden kaynaklandığını da biliyorum. yani %90 ihtimal.

kanal açılırken yvpn uygulamasından imza alınıyor. Eğer çeşitli nedenlerle imza alınamaz ise kanal açılması uzamasın diye imzasız normal açılmaya devam etsin diye inşa ettim. Tam bu noktada sorun yaşıyoruzdur. İmza alınamayıp normal açma denememiz yvpn uygulamasına yönlendiren ekranın çıkmasına neden oluyordur. Yeni güncellemede imzayı zorunlu kılıp bu durumdan kurtulmuş olacağız.

Çözünürlük konusu için neler yapabilirim bakacağım.

Keyifli seyirler dilerim, ara sıra donma yaşanması malesef ip tv sisteminin kanayan yarası.

keyifli seyirleriniz olsun .

Rica ederim, iyi seyirler
Merhaba benim cihaz Xiaomi Mi Max 2. Android sürümü 7.1 olduğundan dolayı maalesef daha güneş tv yi yüklemek ve nasıl bir program olduğunu görmek nasip olmadı. Kanal listesi için verdiğiniz kodları kullanabileceğimiz başka bir prıgram varmı acaba. Hangi programa girilebilir bu kodlar. Denemek isterim.

Merhaba. GeceKod github adresi hata veriyor ekle dediğimizde. Değişti mi acaba?

Bende de hata verdi. Bilgisi olan var mı

Selam arkadaşlar, GeceKod github hesabini kapatmış veya bir sorun olmuştur. İletişime gecebilirsem haber edeceğim.

Merhaba benim cihaz Xiaomi Mi Max 2. Android sürümü 7.1 olduğundan dolayı maalesef daha güneş tv yi yüklemek ve nasıl bir program olduğunu görmek nasip olmadı. Kanal listesi için verdiğiniz kodları kullanabileceğimiz başka bir prıgram varmı acaba. Hangi programa girilebilir bu kodlar. Denemek isterim.
Selamlar, android 9 ve uzeri cihazlari desteklemektedir. Bu nedenle düşük sürümlerde kullanılamamaktadır.

Selamlar. Daha once android tablete yukledim ve kanal eklemeyi de becerdim. Gayet guzel calisiyor. Bugun android TV box a yukledim ama Oktay2617 Ile kanal yuklemeyi denedigimde Boncuk TV ve uzun muhalefet ekleniyor fakat m3u8 dosyasi bozuk yada email mesaji aliyorum. GeceKod hic calismiyor sanirim onceki mesajdaki gibi o hesapta problem var. Ama cozemedigim Oktay2617 de ne hata yapiyor olabilirim? Vpn de acik. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler. Android box 9

GeceKod un githubina mor platformdan telif atılmış ve kapatılmış. Çözüm üretmeye çalışıyor, çözüm üretilirse dönüş yaparım

@oktay2617 . Canım kardeşim geliştirip duruyorsun eyvallah, emeklerin yerini bulsun da bir ikon anketi yapılacaktı denmişti kaç zaman evvel. Hala bekliyoruz. :)

Geri