Vanquish8511
Paylaşımcı
Elinize sağlık güzel uygulama.
Selamlar, markette cikmamasi demek cihaziniz yazilimsal olarak desteklemiyor demektir. Sizin için apk derleyip gondersem, deneseniz de yükleme yapamayacak,hata alacaksınız.Şimdi tv de play store da çıkmıyor ve apk yok ne yapacağım ?
Teşekkürler, keyifli seyirler dilerimElinize sağlık güzel uygulama.
Çok güzel bir program yapmışsınız, elinize aklınıza sağlık. Biraz hatalar var, onlar da düzelir inşallah. Vavoo'da ses ile görüntü uyuşmuyor, dlstream'de de ses ile görüntü uyuşmuyor. Düzeltilirse çok güzel olur.
Donma kasma oluyor, özellikle Vavoo.turkey yazan biraz daha iyi geliştirmeler olması lazım.
Teşekkür ederim, daha önce eklemiştim de yeniden ekle yapmak gerekiyormuş. Hem de güncelleme de yapıyormuş, öğrendiğim iyi oldu. Ellerinize sağlık.GeceKod github adresinden gelen listelerde mevcut. Canli tv sekmesinde, ekle / toplu liste ekle bölümüne GeceKod yazarak listelere ulaşabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 31282
Ekli dosyayı görüntüle 31283
Çok tskGüncelleme yayınlandımı acaba
Güncelleme yayınlandımı acaba ? Emeğinize sağlık
desteğiniz için teşekkürlerArkadaşlar çok daha önceden Oktay2617 ve GeceKod'u eklemiş olsanız dahi güncellemek için tekrar eklemekte yarar var. Bilginize.
Adminlerimizden Adnan hocam bununla ilgili alarm üretmisti, bir süredir farkındayım. Sorunun nerden kaynaklandığını da biliyorum. yani %90 ihtimal.@oktay2617 Hocam selamlar. Geçen hafta sonu FB maçında bazı kanallarda önceki haftaki vpn hatası çıktı. Bilginize.
Genel olarak görece düşük çözünürlüklülerde hiç sorun olmuyor yayınlar. Aklıma gelmişken yayınların çözünürlüklerini(ÖR: 8K 4K 2K 1080p vs vs) uygulamaya eklerseniz çok güzel olur. Her zaman olduğu gibi emeğinize sağlık.
Keyifli seyirler dilerim, ara sıra donma yaşanması malesef ip tv sisteminin kanayan yarası.hocam ellerine sağlık. sayende canlı tv izliyoruz. 30 dk. gibi arasıra donuyor ama oda nazarlık olsun. tekrar çıkıp girince düzeliyor. buda normaldir herhalde.
keyifli seyirleriniz olsun .Teşekkür ederim, daha önce eklemiştim de yeniden ekle yapmak gerekiyormuş. Hem de güncelleme de yapıyormuş, öğrendiğim iyi oldu. Ellerinize sağlık.
Rica ederim, iyi seyirlerÇok tşk usta
Bende de hata verdi. Bilgisi olan var mıMerhaba. GeceKod github adresi hata veriyor ekle dediğimizde. Değişti mi acaba?
Merhaba benim cihaz Xiaomi Mi Max 2. Android sürümü 7.1 olduğundan dolayı maalesef daha güneş tv yi yüklemek ve nasıl bir program olduğunu görmek nasip olmadı. Kanal listesi için verdiğiniz kodları kullanabileceğimiz başka bir prıgram varmı acaba. Hangi programa girilebilir bu kodlar. Denemek isterim.desteğiniz için teşekkürler
Adminlerimizden Adnan hocam bununla ilgili alarm üretmisti, bir süredir farkındayım. Sorunun nerden kaynaklandığını da biliyorum. yani %90 ihtimal.
kanal açılırken yvpn uygulamasından imza alınıyor. Eğer çeşitli nedenlerle imza alınamaz ise kanal açılması uzamasın diye imzasız normal açılmaya devam etsin diye inşa ettim. Tam bu noktada sorun yaşıyoruzdur. İmza alınamayıp normal açma denememiz yvpn uygulamasına yönlendiren ekranın çıkmasına neden oluyordur. Yeni güncellemede imzayı zorunlu kılıp bu durumdan kurtulmuş olacağız.
Çözünürlük konusu için neler yapabilirim bakacağım.
Keyifli seyirler dilerim, ara sıra donma yaşanması malesef ip tv sisteminin kanayan yarası.
keyifli seyirleriniz olsun .
Rica ederim, iyi seyirler
Merhaba. GeceKod github adresi hata veriyor ekle dediğimizde. Değişti mi acaba?
Bende de hata verdi. Bilgisi olan var mı
Selamlar, android 9 ve uzeri cihazlari desteklemektedir. Bu nedenle düşük sürümlerde kullanılamamaktadır.Merhaba benim cihaz Xiaomi Mi Max 2. Android sürümü 7.1 olduğundan dolayı maalesef daha güneş tv yi yüklemek ve nasıl bir program olduğunu görmek nasip olmadı. Kanal listesi için verdiğiniz kodları kullanabileceğimiz başka bir prıgram varmı acaba. Hangi programa girilebilir bu kodlar. Denemek isterim.