Atv tools süper bir uygulama. Telden kopyala yapıştır karşıya gönder, yazma sıkıntısına son. Ancak sadece o da değil. Uygulama yükleme kadırma, kumanda gibi kullanma vb. daha bir çok özelliği var. Modlu uygulamalar grupta mevcut sanırım ama yönetmek için telefona kurulduğu için google playerdan almak daha güvenli. Şu an kaç lira bilmiyorum ama 50 tl civarıdır. Birde sınırsız oluyor. Süre sınırı yok. Gerek atvtool gerek tv quick aktions tvbolarda olması gereken iki uygulama.Bu yüklü hala dosyaları gönderiyorum ama benim dediğim linkleri göndermek hocam.
İPTV linkleri falan uzun ya, onu kopyalayıp box'a gönderiyorduk klavye uygulamasından. Silinmiş mi ne olmuş bulamadım daha sonra.
DNS değişmek en basiti.Tv'ler için de uygulamalarda ki reklamı engellemek için reklam engelleyici var mı acaba?
Hangi DNS programını kullanayım sizce?DNS değişmek en basiti.
Program kullanmıyorum . Tvbox network ayarlardan Adguard 94.140.14.14 ve 94.140.15.15 yapmıştım. Nasıl yapıldığına dair youtubda scroll DNS diye aratırsan izliyebilirsin. Forumdada vardır gerçi.Hangi DNS programını kullanayım sizce?
Android 14 geçtiğimden beri keenetic reklamları engellemiyor bende hocam.11 ve 9 cihazlarda bir sorun yok.Rica ederim ufak bir tüyo eğer adsl veya vdsl altyapı kullanıyorsanız modem olarak keenetic marka modem öneririm çünkü modem içerisinden de ek dns, vpn, proxy vb. birçok işlemi rahatlıkla kullanabilirsiniz yani özetle firmaların verdikleri modemi otomatik vitesli araba keenetic marka modemi ise hem manuel hemde otomatik vitesli araba gibi düşünebilirsiniz![]()
Keenetic varsa sıkıntı yok hele birde 5ghz de mesh ile bende kullanıyorum mis gibiAndroid 14 geçtiğimden beri keenetic reklamları engellemiyor bende hocam.11 ve 9 cihazlarda bir sorun yok.
Ek olarak smarttube Tizen tube,Fdosya yöneticisi(ilk kurulacak bu). Ve tvquick action s,Localsend(send filestv bazı cihazlarda14 sonrası görmüyor)
İyi modem birde diğerleri var O kadar ayar var ki sanki Uzay gemisi gibi .Keenetic varsa sıkıntı yok hele birde 5ghz de mesh ile bende kullanıyorum mis gibi![]()
Tplink te çok iyi de hep siyah modemleri beyaz antenli adam akıllı yok, sırf ağı yönetebilmem ve superonline fiberden de kurtulmak için fiberden vdsl' e geçtim. 1gbs den 100mgbts düştüm fakat ayarları öyle yaptım ki evdeki kimse hız farkını hissetmiyor, tv box da da filmler/diziler donmadan kasmadan açılıyorİyi modem birde diğerleri var O kadar ayar var ki sanki Uzay gemisi gibi .![]()
Çok güzel liste olmuş hocam. RecTV nin güncel güvenilir versiyonunu nerden bulabilirim acaba ?Cloudstream + Plt-Stream repo su
RecTV
Sendfiles to TV
Analiti (internet hız ölçer)
Planet Vpn
Browser - Tarayıcı
Beleş TV - Google playde var
Çok güzel liste olmuş hocam. RecTV nin güncel güvenilir versiyonunu nerden bulabilirim acaba ?
Hep aklımda bir şüphe olduğu için kuramıyorum.
Sendfiles to TV yerine Localsend kullanıyorum ikiside güzel uygulamalar bence.
Çok teşekkürler hocam
Mibox cihaz kullanıyorum hangi launcheri kullanırsam kullanayım tüm izinleri vermiş olmama rağmen örneği CloudStreamden çıkış butonuna basıp çıkış yaptım varsayılan Box launcherine geri dönüyor. Tekrar launcheri gidip aç demem gerekiyor. Bu launcherda bu sorun var mıdır ? Yada ben bu sorunu nasıl çözebilirim ?Nexfy Launcher tavsiye ederim. Tamamen yerli malı.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Son eklenen özellikler
- Yapay zekaya ister sözlü ister yazılı kendi hayalinizdeki, aklınızdaki arka planı komutla söyleyip oluşturabilirsiniz.
Hem fotoğraf hem video. (Kişisel Api key gerektirir). isterseniz AI ile real time sohbet edebilirsiniz (Gemini ve OpenAI Api gerektirir) Ayarlardan Nex Ait Studio dan kendi ayarlarınızı yaptıktan sonra bu özelliği kullanabilirsiniz.
- Ek pencere açmadan uygulama sıralama sistemi geri geldi.
- Reddit arka planları eklendi.
Bir sonraki güncellemede ise gelişmiş film, dizi, hava durumu, son depremler gibi widget ler launcherde yerini alacak.
İstediğiniz filmi diziyi aratıp künyesine ulaşıp, anında fragmanını izleyebileceksiniz ek bir uygulama açmadan.