imajmyker50
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Belli oluyor git kendi kardeşine abilik yap benim yaşım 51Sensin saygisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Belli oluyor git kendi kardeşine abilik yap benim yaşım 51Sensin saygisiz
Sana bir daha iylik yok 51 degil 85 yasinda olsan da farketmez simdi baska yere yaz insanlari rahatsiz etmeBelli oluyor git kendi kardeşine abilik yap benim yaşım 51
Senin gibi ergenlere konuşmayı öğretene kadar yazacağımSana bir daha iylik yok 51 degil 85 yasinda olsan da farketmez simdi baska yere yaz insanlari rahatsiz etme
Sen 120 yasina gelsen de bana konusmayi ogretemezsin daha yazma diyorum hala yaziyorsunSenin gibi ergenlere konuşmayı öğretene kadar yazacağım
Ya sen de yazip durma o yazmazsa ben yazmam zaten merak etme. Hakkimi da sonuna kadar savunurum amaYa güzel arkadaşlar kavga etmeseniz mi artık lütfen bakın iş istenmeyen yerlere gidiyor
Hocam boşver ya vaktini boşa harcama, neden söyleyemediğini anlıyorum o da farklı bir şekilde anladı bilmediği için.Sana bir daha iylik yok 51 degil 85 yasinda olsan da farketmez simdi baska yere yaz insanlari rahatsiz etme
Geriye bişey kalmadı Krallıkİnat-rec-cloudstream-netfly-televizo-octohide vpn-browser here tarayıcı-tizen tube-eset smart tv security anti virüs-sansar-gpik-nettv-crıcfy-netv gold-titan tv-fu tv-güneş tv-tompik tv-xplore ben bunları kullanıyorum