Yeni Tv Box'a yüklenmesi gereken uygulamalar?

Karşılıklı atışmak isteyenler özelden yazışabilirler, diğer üyeden rahatsız oluyorsanız engelleyebilirsiniz.

FORUM KURALLARInı okumanızı rica edeceğim.

11- Saygı ve Huzur: Küfür, argo, hakaret, ayrımcılık, huzuru bozan her türlü içerik yasaktır.

• Üyelere rencide edici sözler söylemek uyarı almanıza yol açar.

Huzur Bozucu Tartışmalar Oluşturmak
Ceza puanı: 50
Geçerlilik süresi: Kalıcı

Tartışma çıkaran üyeler 50 ceza puanı alarak 3 gün forumdan uzaklaştırılırlar, bu ceza puanı asla silinmez ve forumdan tamamen uzaklaştırılmaya kadar gidecektir. Şimdilik sadece bu mesajla uyarı veriyorum ancak başka konular altında tekrarı olursa forum kurallarındaki maddeler uygulanacaktır.

⚠ Ceza Yaptırımları ⚠

49 Ceza Puanı

3 gün forumdan uzaklaştırma verilir.
74 Ceza Puanı
7 gün forumdan uzaklaştırma verilir.
99 Ceza Puanı
Kalıcı olarak forumdan uzaklaştırma verilir.

Konu sahibinin isteği üzerine kilit açılmıştır, konunun dışına çıkılmamasını özellikle rica ediyorum.

İyi forumlar.

Sana bir daha iylik yok 51 degil 85 yasinda olsan da farketmez simdi baska yere yaz insanlari rahatsiz etme
Hocam boşver ya vaktini boşa harcama, neden söyleyemediğini anlıyorum o da farklı bir şekilde anladı bilmediği için.
@imajmyker50 siz de stremio addons diye aratırsanız ilk çıkan sitelerde eklentiler duruyor buradan yazılsa illegal olacak siz topluluk eklentilerinden istediğinizi seçeceksiniz.

İnat-rec-cloudstream-netfly-televizo-octohide vpn-browser here tarayıcı-tizen tube-eset smart tv security anti virüs-sansar-gpik-nettv-crıcfy-netv gold-titan tv-fu tv-güneş tv-tompik tv-xplore ben bunları kullanıyorum

Geri