Öneri 330 adet platform, tek adreste!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Graveworm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Emeğinize sağlık iyiymiş aktif çalışıyor. Paylaşımınız için teşekkürler.

site açılmıyor arkadaşlar

Ben de acamadım

Cinehd için uygulama beklemenize gerek yok. Hali hazırda zaten prisma uygulaması var. Prisma yi unlinked repodan indirin uygula açınca sizden URL yazmanızı isteyecek oradaki URL yi silip
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
yazın bitti. Uygulama gayet sorunsuz çalışır.
Unlinked repoda prisma dan başka cinehd var bir de bu cinehd ile yukarda bahsedilen aynı mı

Unlinked repoda prisma dan başka cinehd var bir de bu cinehd ile yukarda bahsedilen aynı mı
hocam unlinked applinked son zamanlarda pek ilgilenmiyorum. yeni bir uygulama yazıyorum daha gelişmiş bir sistem playstore gibi. orada yeni içerikleri bulursunuz bitirince

hocam unlinked applinked son zamanlarda pek ilgilenmiyorum. yeni bir uygulama yazıyorum daha gelişmiş bir sistem playstore gibi. orada yeni içerikleri bulursunuz bitirince
Sabırsızlıkla bekliyorum
Sileyim mi unlinked i siz yoksanız anlamı yok sanki

Sabırsızlıkla bekliyorum
Sileyim mi unlinked i siz yoksanız anlamı yok sanki
hocam silmenize gerek yok. yeni uygulamada yüklenen içerikleri backend ile aynı anda unlinkeda import olmasını sağlamayı düşünüyorum. yani yüklenen içeriği unlinkeddada görebileceksiniz. ama belki baştan yeni temiz bir unlinked reposu kurup oraya import olmasını düşünebilirim öyle bir durumda illaki duyururum.

bunu apk sı olsa bir çok uygulama gereksiz kalır

netmirror bin basar buna ya yeteresiz giib bu

Geri