Öneri 330 adet platform, tek adreste!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Graveworm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Eyvallah hocam. Ayrıca cinehd.cc gibi linklerin alternatifleri de var. Vidbox.cc de alternatif linki. Ayrıca yabancı sitelerden altyazılı premium kalite içerik düşünüyorsaniz farklı uygulamalarda var. Rive uygulaması bunun için on numara alternatif. PC için uygulamasi var Android için TV ve mobil için uygulamalari var. Unlinked repodan indirin. Alternatif uygulama kısaca oldukça var.
Hocam yeri gelmişken sorayım, Unlinked repo otomatik mi güncelleniyor, yoksa güncellemek için ne yapmamız gerek?

Dostlar selamlar. Geçenlerde buna benzer bir konu açılmıştı fakat ben, bana göre şans eseri daha iyisini bulduğumu düşünüyorum. Sitemizin adı
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
. Bu sitede 330 adet platformun bütün filmleri var ve reklamsız. Uyuglaması da var fakat bilgisayar eski olduğu için yeltenmedim bile. :D Aslında uygulamasını alıp da cihazlarınıza falan bağlayabilirsiniz. Bence incelenmesi gereken bir site.

Ekli dosyayı görüntüle 21410

Filmlerin bazılarında altyazı var, bazılarında yok. Eğer açtığınız filmde altyazı görmezseniz; film ekranının üzerinde "Select server" kısmında değiştirebilirsiniz.
Çok güzel, teşekkürler @Graveworm

güzel bir site teşekkürler ...canlı tv yayınlarda var içinde. filmlerde biraz açılan siteyi bulmak için uğraşmak gerekli.genel olarak güzel tavsiye ederim

Dostlar selamlar. Geçenlerde buna benzer bir konu açılmıştı fakat ben, bana göre şans eseri daha iyisini bulduğumu düşünüyorum. Sitemizin adı
. Bu sitede 330 adet platformun bütün filmleri var ve reklamsız. Uyuglaması da var fakat bilgisayar eski olduğu için yeltenmedim bile. :D Aslında uygulamasını alıp da cihazlarınıza falan bağlayabilirsiniz. Bence incelenmesi gereken bir site.

Filmlerin bazılarında altyazı var, bazılarında yok. Eğer açtığınız filmde altyazı görmezseniz; film ekranının üzerinde "Select server" kısmında değiştirebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam, emeğinize sağlık.

selam güzel çalısma nasıl izliyoruz bunları

Hocam baktınız mı ?
Hocam evden çıkmadan bakmıştım. Ancak yazabiliyorum kusura bakmayın. Kumanda sorunu hallolmadan diğer yerlere bakamadım bile. Kumanda uyumu olarak çok problemli. Ilk önce onu çözmek gerekir bence.

Açmıyor hiçbir içeriği vpn lazım herhalde

Faydalı teşekkür ediyorum

cinehd.cc ...sitesi şimdi ..........
....oldu. yalnız biraz geç açılıyor bilginize....

Ekli dosyalar

• 2026-04-02_14-07-20.png
    2026-04-02_14-07-20.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 12

Geri