vavoo konusu

Puan 8
Çözümler 0
@udemirkiran59
merhaba vavoo konusunda bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilirmi yayınları izleyemiyorum

merhaba vavoo konusunda bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilirmi yayınları izleyemiyorum
Selamlar, sorununuzu daha detaylı bildirebilirseniz seve seve yardımcı olurum.

Hangi linki deniyorsunuz, hangi playerda oynatma deniyorsunuz, Türkiye de misiniz, yurtdışında mi? Gibi gibi....

VLC ile denedim yurt disinda calismadi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260618-132149.png
    Screenshot_20260618-132149.png
    162.6 KB · Görüntüleme: 64
VLC ile denedim yurt disinda calismadi
Vavoo linkler direkt çalışmıyor artik. Bir api sistemi kurmuşlar, önce bir istek atıp gerçek m3u yu istemek gerekiyor. Bunu için ya uygulama içinde bir guncelleme lazim, yada worker gibi yapilar ile uzaktan halletmek lazim. Güneş tv, net tv ve futv bu guncellemeleri yapti. Uygulama içinden direkt vavoo linkleri oynatilabilir. Siz vlc icinden istiyorsaniz da worker kurup yapabilirsiniz. Vavoo dan liste cekme, worker kurma gibi adımlari vavoo 2026 konusunda ekran görüntülü anlattim. Bi bakiniz, Takıldığınız yer olursa yardimci olurum.
kur güneş tvyi keyfine bak, macera arama

@oktay2617 üstadın eline sağlık.
Eyvallah, teşekkürler :)

Kodi niye kullanmıyorsunuz anlamıyorum. Link arayıp duruyonuz 😁

Bakın burada adam konu açmış vypn diye. Bunu yapan ekip zaten Lokke ekibi. Bi deneyin nedir ne değildir. Biraz araştırın forumu hep hazıra beklemiyelim arkadaşlar.

Bir diğer konu daha açılmış. VYPN hakkında.

(Olay dünya kupası ise tavsiyem tabii ulaşabilme imkanınız varsa uydu yayınından üstün. Yada Alman, İtalyan,Fransız,İngiliz ve ABD kanallarına arayışınız olsun. Paraya kıyıp uygun Brezilya VPN ile deneme yapabilirsiniz. Vardı kullandığım ücretsiz VPN adamlar engel çaktı 😁. YouTube CazéTV TV görüntü mükemmel)

Ben normal TRT yayını ile izliyorum. Ama bendeki görüntü kabul edilebilir düzeyde. Philips Oled TV iyi iş çıkarıyo 🤭

Son düzenleme:
sadece alman anal var bu kodda vavoo icim sadece turkiye kanali olam yokmu

Geri