udemirkiran59
Üye
merhaba vavoo konusunda bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilirmi yayınları izleyemiyorum
Selamlar, sorununuzu daha detaylı bildirebilirseniz seve seve yardımcı olurum.merhaba vavoo konusunda bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilirmi yayınları izleyemiyorum
Bu adresi neden göremiyoruz
kur güneş tvyi keyfine bak, macera aramamerhaba vavoo konusunda bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilirmi yayınları izleyemiyorum
Forum rütbeniz yetersiz olduğundan görüntüleyemiyorsunuz.Bu adresi neden göremiyoruz
Vavoo linkler direkt çalışmıyor artik. Bir api sistemi kurmuşlar, önce bir istek atıp gerçek m3u yu istemek gerekiyor. Bunu için ya uygulama içinde bir guncelleme lazim, yada worker gibi yapilar ile uzaktan halletmek lazim. Güneş tv, net tv ve futv bu guncellemeleri yapti. Uygulama içinden direkt vavoo linkleri oynatilabilir. Siz vlc icinden istiyorsaniz da worker kurup yapabilirsiniz. Vavoo dan liste cekme, worker kurma gibi adımlari vavoo 2026 konusunda ekran görüntülü anlattim. Bi bakiniz, Takıldığınız yer olursa yardimci olurum.VLC ile denedim yurt disinda calismadi
Eyvallah, teşekkürler
Arkadaşım linki açsana.eklemicen onu. bestonkodi bi internet sitesi blog/rehber site. Linki tıklarsan önergeleri görürsün aquiavavoo için.Allah iyiliğini vermesinLink olarak dosya ekle tarafına
Yazdığın bu adresiBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.. Veriyorum. Malesef baglanamiyorum diyor.

vpn açtınız mı? huhu.to deneyinkool to çalışmadı