TizenTube▶ Reklamsız YouTube [ Güncellendi ] >>> v1.0.6 ✔

@reisxd birde videoyu ileri veya geri aldiktan sonra direk başlamıyor tekrar okeylemek gerekiyor. Bunun da ayarı var mı peki?

edit:
Şu an genel bir sıkıntı var gibi, videolar açılmıyor. Resmi YouTube uygulaması da aynı, reklam kısmını dahi oynatmıyor... Sizler de durum nedir. ?

Bütün videolar da aynı hatayı veriyor..

IMG 20251221 122209

Son düzenleme:
Uygulamayı kurdum fakat bişey izlerken arada reklam çıkıyor bu sizde de oluyor mu

Türkçe altyazı (Google otomatik çeviri) opsiyonu default olarak sabitlenebiliyor mu?
Her video izlemede tekrar tekrar seçmek zahmetli oluyor.

Reklam konusunda iyi ama gereksiz yerleri atlama stabil değil hatta son iki sürümdür çalışmıyor uygulama çok kararsız giriş ekranında kim izliyor ekranını bile kafasına göre bazen gösteriyor bazen göstermiyor bakalım yakın zamanda umarım düzelir.

Uygulamayı kurdum fakat bişey izlerken arada reklam çıkıyor bu sizde de oluyor mu
Bu soruna denk gelmedim.
Türkçe altyazı (Google otomatik çeviri) opsiyonu default olarak sabitlenebiliyor mu?
Her video izlemede tekrar tekrar seçmek zahmetli oluyor.
Yapılabilirse iyi olur evet.
Reklam konusunda iyi ama gereksiz yerleri atlama stabil değil hatta son iki sürümdür çalışmıyor uygulama çok kararsız giriş ekranında kim izliyor ekranını bile kafasına göre bazen gösteriyor bazen göstermiyor bakalım yakın zamanda umarım düzelir.
Bu tespitler doğru. Ek olarak TizenTube Settings'e tıklayınca sağ menü geçikmeli açılıyor.

Next Tv stick için Arm64 olanı mı yoksa 32 olanı mı kurmalıyız ?

Geri