Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Slm hocam bende hiç bir sorun yok gayet stabil çalışıyor box cihazda kullanıyorumedit:
Şu an genel bir sıkıntı var gibi, videolar açılmıyor. Resmi YouTube uygulaması da aynı, reklam kısmını dahi oynatmıyor... Sizler de durum nedir. ?
Bütün videolar da aynı hatayı veriyor..
Ekli dosyayı görüntüle 17652
Şu an bende de düzeldi bir sorun görünmüyor..Slm hocam bende hiç bir sorun yok gayet stabil çalışıyor box cihazda kullanıyorum
sorun yokedit:
Şu an genel bir sıkıntı var gibi, videolar açılmıyor. Resmi YouTube uygulaması da aynı, reklam kısmını dahi oynatmıyor... Sizler de durum nedir. ?
Bütün videolar da aynı hatayı veriyor..
Ekli dosyayı görüntüle 17652
Teşekkürler.Kumandanın yön tuşları aynı işi görür. (En azından ben öyle yapıyorum. )
Bu soruna denk gelmedim.Uygulamayı kurdum fakat bişey izlerken arada reklam çıkıyor bu sizde de oluyor mu
Yapılabilirse iyi olur evet.Türkçe altyazı (Google otomatik çeviri) opsiyonu default olarak sabitlenebiliyor mu?
Her video izlemede tekrar tekrar seçmek zahmetli oluyor.
Bu tespitler doğru. Ek olarak TizenTube Settings'e tıklayınca sağ menü geçikmeli açılıyor.Reklam konusunda iyi ama gereksiz yerleri atlama stabil değil hatta son iki sürümdür çalışmıyor uygulama çok kararsız giriş ekranında kim izliyor ekranını bile kafasına göre bazen gösteriyor bazen göstermiyor bakalım yakın zamanda umarım düzelir.
Cobalt-arm yazanı kurun hocam.Next Tv stick için Arm64 olanı mı yoksa 32 olanı mı kurmalıyız ?