Aynen sonra 6 ay diye duzelttim zatenHocam ben yükledim 6 ay süre verdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynen sonra 6 ay diye duzelttim zatenHocam ben yükledim 6 ay süre verdi
Icerik bilgisi veremiyoruz kardesim yasak. Bu paylasimi soyle dusun reddit diye bir sosyal medya sitesi var. Oradaki bilgileri buraya tasidim. Reddit'in sadece android uygulamasini indiren 100 milyondan fazla kisi var. Ios uygulamasini birde websitelerini kullananlari dusun. Muazzam bir rakamhocam hangisinin içerikleri nedir tam olarak ilk defa duyuyorum ben yeni katıldım
reis ben netfly hic gormedim hic bilmiyom bi ara burda biri öve öve bitiremedi 50 k ile donmadan maç izledik diye o arkadasin dedigi gibi ise zaten yapilan is yasal olmuyor netflix amazonla ayni kefeye zaten koyamazsin bu sekilde para alir istedigi lakin incelemeye takilirsa basi çok agrir bizimki tavsiye isteyen istedigini yapar izler sorun yokDenemek lazım. Merak ettim. Nereden bulunuyor Netfly dediğiniz program. Bilen var mı? 6 ay olsa da denemiş olurduk.
@parstv Türkçe ödeme alıyor demişsiniz. Netflix, Amazon, Mubi TL ile ödeme almıyor mu? Hangi ülkedeyse o üklenin para birimiyle alır. Uluslararası ticarette büyümenin olayı budur.
Kardesim reddit'ten linkine bak bulamazsan yandex'ten mutlaka virustotal'e apkyi kurmadan once tarat.Denemek lazım. Merak ettim. Nereden bulunuyor Netfly dediğiniz program. Bilen var mı? 6 ay olsa da denemiş olurduk.
@parstv Türkçe ödeme alıyor demişsiniz. Netflix, Amazon, Mubi TL ile ödeme almıyor mu? Hangi ülkedeyse o üklenin para birimiyle alır. Uluslararası ticarette büyümenin olayı budur.
Benim 576 gün!Aynen sonra 6 ay diye duzelttim zaten
Oluyormu öyle oluyorsa denerim bendeBenim 576 gün!
My Wallet te yani cuzdanımda 50 000 buldum, ben de gün aldım 12 ay!!!
Heka tv apk varmı?Bana göre zirvedeki uygulamaları derledim:
1) Acestream (yüksek hızda internet ister)
2) Cricfy klonları: tflix, falconcast, geesports, sportzfy, sportzx, playfy(bunun spydog versiyonu tehlikeli)
3) Fctv33 (rbtv77'nin isim değiştirmiş hali)
4) Streamfire klonu: sportsfire(bunun spydog versiyonu tehlikeli)
onu nasıl yapıyoruz hocamBenim 576 gün!
My Wallet te yani cuzdanımda 50 000 buldum, ben de gün aldım 12 ay!!!
ilk defa duydumHeka tv apk varmı?
Ne oHeka tv apk varmı?
Gerçekten bende merak ediyorum denedim ama yapamadım 50000 gözüküyor ama nasıl oluyor acabaonu nasıl yapıyoruz hocam