Zirvedeki uygulamalar

hocam hangisinin içerikleri nedir tam olarak ilk defa duyuyorum ben yeni katıldım
Icerik bilgisi veremiyoruz kardesim yasak. Bu paylasimi soyle dusun reddit diye bir sosyal medya sitesi var. Oradaki bilgileri buraya tasidim. Reddit'in sadece android uygulamasini indiren 100 milyondan fazla kisi var. Ios uygulamasini birde websitelerini kullananlari dusun. Muazzam bir rakam

Denemek lazım. Merak ettim. Nereden bulunuyor Netfly dediğiniz program. Bilen var mı? 6 ay olsa da denemiş olurduk.
@parstv Türkçe ödeme alıyor demişsiniz. Netflix, Amazon, Mubi TL ile ödeme almıyor mu? Hangi ülkedeyse o üklenin para birimiyle alır. Uluslararası ticarette büyümenin olayı budur.

Denemek lazım. Merak ettim. Nereden bulunuyor Netfly dediğiniz program. Bilen var mı? 6 ay olsa da denemiş olurduk.
@parstv Türkçe ödeme alıyor demişsiniz. Netflix, Amazon, Mubi TL ile ödeme almıyor mu? Hangi ülkedeyse o üklenin para birimiyle alır. Uluslararası ticarette büyümenin olayı budur.
reis ben netfly hic gormedim hic bilmiyom bi ara burda biri öve öve bitiremedi 50 k ile donmadan maç izledik diye o arkadasin dedigi gibi ise zaten yapilan is yasal olmuyor netflix amazonla ayni kefeye zaten koyamazsin bu sekilde para alir istedigi lakin incelemeye takilirsa basi çok agrir bizimki tavsiye isteyen istedigini yapar izler sorun yok

Ben TL isteme kısmına dedim. Yoksa zaten yasal olmayan hiçbir şeye para ödemem. Yasal olan da hak etmiyor zaten :) Neydi o BLU idi adı değişti? Pitt verecekti. Bir sezonu zor verdi. Kaç dizinin çoğu birinci sezonda tıkandı. Sezonu utuyorsun. Yeni sezon yakında yayında diyorlar. Sonra kendileri unutuyorlar. HBO mu ne aldı da biraz kütüphane HBO sayesinde genişledi. Ama o paraya değer mi? Değmez bence. Amazon ve Netflix zaten ayrı alemler. Amazon ya da Netflix'e para ödeyip Almanya'da yada İngiltere'de yaında olan bir dizi ya da filmini izleyemiyorsunuz. Tam bir saçmalık. Disney bilmiyorum. Amazon ve Netflix'i arkadaş şifreleri ve ilk zamanlar deneme zamanları ile izlemiştim. Ki o zaman daha iyilerdi. Mubi deli gibi para. Çok kaliteli içerikleri var ama o kadar kalteli içerik olunca, seçiciilik artınca hem içerik az oluyor hem parası yüksek oluyor. Velhasıl bildiğimiz gibi devam etmek en güzeli. Ben herkesi dil öğrenmeye davet ediyorum. Netflix çevirileri tam bir rezalet mesela.

Son düzenleme:
Kardesim reddit'ten linkine bak bulamazsan yandex'ten mutlaka virustotal'e apkyi kurmadan once tarat.

Bana göre zirvedeki uygulamaları derledim:

1) Acestream (yüksek hızda internet ister)
2) Cricfy klonları: tflix, falconcast, geesports, sportzfy, sportzx, playfy(bunun spydog versiyonu tehlikeli)
3) Fctv33 (rbtv77'nin isim değiştirmiş hali)
4) Streamfire klonu: sportsfire(bunun spydog versiyonu tehlikeli)
Heka tv apk varmı?

Geri