Zerk m3u Film Arşivi (Güncel)

1. Bölüm IV: Yeni Bir Umut (A New Hope, 1977)
  2. Bölüm V: İmparator'un Dönüşü (Empire Strikes Back, 1980)
  3. Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü (Return of Jedi, 1983)
  4. Bölüm I: Gizli Tehlike (The Phantom Menace, 1999)
  5. Bölüm II: Klonların Saldırısı (Attack of the Clones, 2002)
  6. Bölüm III: Sith'in İntikamı (Revenge of the Sith, 2005)
  7. Bölüm VII: Güç Uyanıyor (The Force Awakens, 2015)
  8. Rogue One (2016)
  9. Bölüm VIII: Son Jedi (The Last Jedi, 2017)
  10. Solo (2018)
  11. Bölüm IX: Skywalker'ın Yükselişi (The Rise of Skywalker, 2019) bunlar varmı STAR WARS serisi
tamamı eklendi

birkac gün icinde hepsini eklerim
var mı hocam benım isteklerde bir hareket bide yeni eklediklirini guncelleme zamanı isim olarak paylaşman mümkün mü? yada listen var mı böyle hangi filimler ekli çok fazla olunca en azından listeye bakıp görebilicegimiz mesela 1 tane görsel olarak onu da yapsan hani kapak fotoğrafı filan gibi veya dırek fılm listesini burda paylaşsan daha rahat olur

var mı hocam benım isteklerde bir hareket bide yeni eklediklirini guncelleme zamanı isim olarak paylaşman mümkün mü? yada listen var mı böyle hangi filimler ekli çok fazla olunca en azından listeye bakıp görebilicegimiz mesela 1 tane görsel olarak onu da yapsan hani kapak fotoğrafı filan gibi veya dırek fılm listesini burda paylaşsan daha rahat olur
iş gereği söylediklerin tarzında yapmam malesef olanaksız.Film isteği gelmediği taktirde random ekliyorum.
isteğinize gelince, hicbirşey anlamadım
lütfen imdb linki ile istek yaparsanız sevinirim ve dizi linklerini aldığım sitenin iceriği cok yetersiz.cok az dizi var
bu nedenle dizi arşivi gelişmesi yavaş, benlik birşey değil

iş gereği söylediklerin tarzında yapmam malesef olanaksız.Film isteği gelmediği taktirde random ekliyorum.
isteğinize gelince, hicbirşey anlamadım
lütfen imdb linki ile istek yaparsanız sevinirim ve dizi linklerini aldığım sitenin iceriği cok yetersiz.cok az dizi var
bu nedenle dizi arşivi gelişmesi yavaş, benlik birşey değil
ben al pacino jack nicholson de niro gibi iyi oyunculardan filan atıyorum al pacino klasörü 7 8 filmi tarzı gibi ne biliyim baba tarzı seriler ekliyebilrmisin diye sordum

dizi olarak paylaştıkların da alt yazı yok onu söylemek istedim içerik den ziyade sanırım silo da öyleydi

bu eklediklerini mesela m3u8 in içine 1 tane görsel ile içerdeki filimler olarak yazarsan yada burda txt olarak paylaşırsan bulmak daha kolay olabilir diye düşünüyorum içeriklerin aslında çok dolu ve guzel ama arttıkça kafa karışıyor hangileri var filan bilsek direk aratıp izleriz kolay gelsi:)

ben al pacino jack nicholson de niro gibi iyi oyunculardan filan atıyorum al pacino klasörü 7 8 filmi tarzı gibi ne biliyim baba tarzı seriler ekliyebilrmisin diye sordum

dizi olarak paylaştıkların da alt yazı yok onu söylemek istedim içerik den ziyade sanırım silo da öyleydi

bu eklediklerini mesela m3u8 in içine 1 tane görsel ile içerdeki filimler olarak yazarsan yada burda txt olarak paylaşırsan bulmak daha kolay olabilir diye düşünüyorum içeriklerin aslında çok dolu ve guzel ama arttıkça kafa karışıyor hangileri var filan bilsek direk aratıp izleriz kolay gelsi:)
hatırladım.bulduklarımın hepsini ekledim.

Ekli dosyayı görüntüle 3108

Film Arşivi düzenli olarak güncellenecektir.
Film isteklerinizi İMDB linki ile konuya yazabilirsiniz. (değişmeyen link bulunduğu taktirde en kısa sürede eklenecektir)
Filmler Türkce isimleriyle harf sıralamasına göre listelenecektir
Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.

NOT : Julia Roberts Filmleri eklendi
Cameron Diaz Filmleri eklendi
Charlize Theron eklenecek
Sandra Bullock eklenecek
Ed Harris eklenecek

Son Güncelleme : 09.02.2025 TSİ : 13:55

Filmler ( 755 adet )

Kod:
https://tinyurl.com/bdz6bhnj

Diziler
Kod:
https://tinyurl.com/3eph68rb
konuyu ekrana taşıyalım merak edip girip baktım takipteyim :) filimler çok iyi artıyor ama keşke bunların listesini de 1 görsel olarak 3 4 sayfa eklesen güzel olur jpg olarak girince klasör de gözükse

Ekli dosyayı görüntüle 3108

Film Arşivi düzenli olarak güncellenecektir.
Film isteklerinizi İMDB linki ile konuya yazabilirsiniz. (değişmeyen link bulunduğu taktirde en kısa sürede eklenecektir)
Filmler Türkce isimleriyle harf sıralamasına göre listelenecektir
Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.

NOT : Julia Roberts Filmleri eklendi
Cameron Diaz Filmleri eklendi
Charlize Theron eklendi
Sandra Bullock eklenecek
Ed Harris eklenecek
Russell Crowe eklenecek

Son Güncelleme : 09.02.2025 TSİ : 13:55

Filmler ( 755 adet )

Kod:
https://tinyurl.com/bdz6bhnj

Diziler
Kod:
https://tinyurl.com/3eph68rb
Televizo player ile film url adresini girip açtım fakat dizi listesini açmak istediğimde girilecek extra yer bulamadım yardımcı olurmusun hocam bu playermı karışık benmi beceremedim daha basit birden fazla m3u listesi ekleyip dilediğime geçiş yapabilirmiyim acaba

Televizo player ile film url adresini girip açtım fakat dizi listesini açmak istediğimde girilecek extra yer bulamadım yardımcı olurmusun hocam bu playermı karışık benmi beceremedim daha basit birden fazla m3u listesi ekleyip dilediğime geçiş yapabilirmiyim acaba
Televizo ile bunu yapabilirsiniz evet

Televizoyu açınca sağ üstte ayarlar simgesi var oraya basıp çalma listesi seçeneğine gitmeniz lazım orada yine sağ üstte + butonu bulunmakta oradan yeni liste ekleyebilirsiniz.

Listeler arası değişim içinde televizoyu ilk açtığınızda karşınıza gelen ekranda Sol üstte televizo yazdığını göreceksiniz hemen altında ise eklediğiniz url adresi ve verdiğiniz ismi göreceksiniz üstüne tıklarsanız eklediğiniz diğer listeler gözükür hangi listeyi seçeceksiniz üstüne tıklamanız yeterli.

Listeler otomatik güncellensin isterseniz ilk anlattığım yolda listeyi eklerken altta çıkan seçeneklerde hangi sıklıkla güncellensin gibi bir seçenek var orada uygulama başlangıcı yaparsanız liste sahibi tarafından guncellendikce orada da otomatik güncellenir.

@Zerk Guncel Film sayisi 855 mi 755 mi ? listede 855 tane Film Cikiyor bende ama mesajinda 755 Fil diye yazmissin diye gordum

@Zerk Guncel Film sayisi 855 mi 755 mi ? listede 855 tane Film Cikiyor bende ama mesajinda 755 Fil diye yazmissin diye gordum
şuan 953.işlerimin yoğunluğundan dolayı forum'a giremiorum ancak her fırsatta güncelleme yapıyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri