YZ Kullanılarak Adobe Photoshop Birebir Yeniden Yazıldı ve Ücretsiz Yayınlandı

Puan 12
Çözümler 0
@alias.izinver
Yapay Zeka araçlarını kullanan bağımsız geliştiriciler Artcraft isimli girişim ile Adobe'nin grafik tasarım uygulamalarını başlıca da Photoshop olmak üzere birebir yeniden Rust ile yazdı ve açık kaynaklı olarak Github'da yayınladı.

Bu sürümler Windows, MacOS ve benim için en önemlisi de Linux'da da çalışıyor. Üstelik çok küçük boyutlular ve oldukça hızlılar.

1791711050440.png

Adobe Photoshop
Adobe After Effects
Adobe Illustrator
Adobe Lightroom
Adobe Premiere Pro
Adobe InDesign

yanı sıra AutoCAD, Microsoft; Excel, Word ve PowerPoint 1:1 de Artcraft reposunda yayımlanmış durumda.

İlgili repo adresi:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Örnek PS indirme bağlantısı:

1791711427098.png

Kendi işletim sisteminize uygun paketi indirebilirsiniz.

Ekleme:

Craft Launcher/Başlatıcı ile doğrudan uygulamaları indirip, güncellemelerini de alabilirsiniz

1791717395032.png

Son düzenleme:
Boyutlar inanılmaz küçük gimp bile buna göre devasa kalıyor. Merak ettim test edeyim. Paylaşım için teşekkürler

Birebiri olmasa da gayet kaliteli araçlar

Birebiri olmasa da gayet kaliteli araçlar
clean-room olarak geçiyor ama bence bunu sırf telif davası yememek için yazmışlar :D çünkü alfa aşamasında olmasına rağmen çok başarılı uygulamalar ve fonksiyonlar %100 aynı gibi. Gibi kısmı da muhtemelen bug ve eksik kalan özellikler nedeniyle.

İhtiyacı olan kullansın ben Vectorcraft ve PhotoCraft'a müptela oldum bile henüz kararlı sürüme geçmeden.

clean-room olarak geçiyor ama bence bunu sırf telif davası yememek için yazmışlar :D çünkü alfa aşamasında olmasına rağmen çok başarılı uygulamalar ve fonksiyonlar %100 aynı gibi. Gibi kısmı da muhtemelen bug ve eksik kalan özellikler nedeniyle.

İhtiyacı olan kullansın ben Vectorcraft ve PhotoCraft'a müptela oldum bile henüz kararlı sürüme geçmeden.
AI used kısmı ne denli ona bi bakmak isterim. Belki uygulamam için görsellerde Claude'a kullandırtırım

Ben henüz CLI üzerinden bağlamadım ama her birisinde MCP ayarlanabiliyor gerisi kullandığın YZ modelinin ilgili aracı yönetme başarısına kalıyor.

Efsane...

Yapay zeka kapalı kaynak yazılımları bitirmiş bulunmaktadır, pandoranın kutusu açıldı artık.

Ben henüz CLI üzerinden bağlamadım ama her birisinde MCP ayarlanabiliyor gerisi kullandığın YZ modelinin ilgili aracı yönetme başarısına kalıyor.

Efsane...

Yapay zeka kapalı kaynak yazılımları bitirmiş bulunmaktadır, pandoranın kutusu açıldı artık.
Bak MCP dedin beni kafaladın :) en kısa sürede deneyeceğim

Geri