Yurtdışı alışverişi artık resmen hayal! Yurt dışı alışveriş limiti, kargo dahil €30'ya düştü

Konular
76
Artık yurtdışı alışverişlerinde kargo dahil tutar €30 olacak. Öncedende €30 sınırlaması vardı ama kargo dahil değildi. Siz ne düşünüyorsunuz?

İhtiyaç varsa şuan değiştirmez ise temu kargo ücretsiz ama o da alışveriş limiti 650 tl gibi harcama yapmanız lazım ki ona da 300 tl üzeri vergi geliyor TR üst limit de 1070 Tl gibi. Orada da herşey var ama üst düzey elektronik ürünler vs yok

Ne düşünelim altta kalanın canı çıksın,zengine,parası,gücü olana dokunamıyorlar gariban harcamasın yemesin ne hali varsa görsün ama bizler bunları hakettik hala anlamyan okadar çokki ümitlerimizi,hayallerrimizi çaldılar..

iyice saçmaladılar ne uygun varsa önüne duvar çekiyorlar , kimse rahat etmesin...

Bu da olmaz dediğimiz şeylerin kat kat fazlası başımıza geliyor. Artık benim ülkeye inancım hiç kalmadı. 1 yıl içinde ailece başka ülkeye taşınmak için ilk adımlarımı da attım bu arada. Artık nefret etmeye başladım çünkü.

Bu da olmaz dediğimiz şeylerin kat kat fazlası başımıza geliyor. Artık benim ülkeye inancım hiç kalmadı. 1 yıl içinde ailece başka ülkeye taşınmak için ilk adımlarımı da attım bu arada. Artık nefret etmeye başladım çünkü.
Herkes için hayırlısı , ama görünen o ki eski çocukluk günlerimizdeki mutlu insan portreleri artık tarih oluyor ülkemizde :(

Geri