Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu açıklayıcı ve bilgilendirici başlık için sana teşekkürlerimizi sunuyoruzMerhabalar reklamsız YouTube APK nereden indirebilirim bilgisi olan var mı?
Telefon hocam, daha önce vardı kapandı.Ne için kuracaksınız, android tv mi yoksa telefonunuz mu?
Kendi yamaladığım revanced extended'ı kullanabilirsiniz.Telefon hocam, daha önce vardı kapandı.
Yenisini bulamadım bende
buyrun aktif kullanıyorum.Telefon hocam, daha önce vardı kapandı.
Yenisini bulamadım bende
Bunları kullanmanızı tavsiye etmiyorum, hepsi revanced'dan çalınan yamalar ancak içerisine ne koydukları belli olmaz, sadece revanced manager uygulamasından yamaladıklarınızı kullanın derim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
go file public paylaşım açık değil hocam.Kendi yamaladığım revanced extended'ı kullanabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bunun yanında microg kurmanız gerekiyor, aşağıda verdiğim link üzerinde microg'yi kurunuz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bir bakayım.go file public paylaşım açık değil hocam.
Şuan açık olması gerekli bir deneyiniz.go file public paylaşım açık değil hocam.
Piped tabanlı olduğu için çok eksiği var maalesef, gizlilik isteyen insan kullanır ancak o kişilere rast gelmek zorTelefona NewPipe'da kurabilirsiniz.Gayet kolay ve basit.
Newpipein altyapısını kullanan libretube uygulamasınıda deneyebilirsiniz bu arada, onun tasarımı ve özellikleri çok daha iyi.İdare ediyor hocam basit kurulum vs.
Forum Kurallarını okuyunuz.Merhabalar reklamsız YouTube APK nereden indirebilirim bilgisi olan var mı?