Youtube Videolarını VLC Player'da İzlemek Mümkün mü?

bombaci88

Üye
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,
Youtube videolarını vlc player da izlemek istiyorum. Canlı yayınları VLC Player açıyor fakat, yüklü olan videoları açmıyor. Bir "lua" dosyası indirdim fakat o da işe yaramadı. Bu konuda bilgisi olan, yardımcı olabilecek arkadaşım var mı acaba?

Pot Player
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Pot Player Chrome addon

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

pot playerda da açılmıyor, eklentiyi de kurdum, "açılıyor" diyor, sağ aşağıda kalite sürekli değişiyor ancak video açılmıyor
Canlı yayınları açıyor ama videoları açmıyor

Acılıyor bir sorun yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 21
hayır hocam.Direkt ileri ileri kuracaksınız bu kadar
ctrl+u yapıp youtube linkini oraya yapıştırın olması lazım

hayır hocam.Direkt ileri ileri kuracaksınız bu kadar
ctrl+u yapıp youtube linkini oraya yapıştırın olması lazım
hocam valla aynen öyle kurdum, linki yapıştırıyorum, sağ aşağıda kalite kısmı surekli değişiyor, video açılıyor dio ama acilmio, eksik bir şey var sanırım bende

Bilemiorum yıllardır kullanıyorum ve hic bu tür sorunla karşılaşmadım.

Eskiden VLC'de de açılıyordu ama en yüksek kalite ne ise onu açıyordu ve düzgün tamponlama yapmadığı için takıla takıla açılırdı ama şimdi açmıyor.
Sana tavsiyem video paylaşma linkini alıp herhangi '' online yotube video indirme'' sitesine gidip oradan download ediyormuş gibi; videoyu dönüştürdükten sonra indrme linkine tıklayıp'' bağlantı adresini kopyala'' diyip aldığın o download linkini direkt VLC üzerinden açman. Ben bazen reklamdan kaçmak için bu yolu deniyorum uzun videolar için.

Selam yazışmaları okudum ve 3.deneyen ve sonuca bağlayan olayım diye uygulamayı kurdum ilk resimde görüldüğü gibi hata verdi ve açılmadı aynı sizde olduğu gibi , sonra kapattım tekrar açtım ve bir kurulum yapmak istedi uygulama kabul ettim yaptı 10 saniye falan süren bişey.Daha sonra 2.resimde görüldüğü gibi açıldı. Yani eskimeyen Türk adet kapat aç düzelir yine çalıştı 😁

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-10 003121.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-10 003121.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 7
  • Ekran görüntüsü 2025-02-10 004834.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-10 004834.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 7
Evet, bir youtube eklentisi indirmek gerekiyormuş,
Eklenti adı : "MediaPlayParse - YouTube.as"
Bunu pot playerin kurulu olduğu dizinde eklentilerin içine atmak gerekiyor, bu şekilde youtube videolarını açabiliyoruz.
Ancak benim bilgisayarda pot playeri 5-10 dk kullandıktan sonra bilgisayar acaip kasmaya başlıyor, ekranda başka işler yaparken de pikselleşme ve kasılmalar meydana geliyor.

Geri