Yardım YouTube Uyelik Acma

DODO

Üye
Konular
4
Bende böle bı ekran yoktu 959 olunca açıldı bi an bilgisi olan varmı Screenshot 20250708 212328

Tam olarak neyi soruyorsuuz? Başlıkta üyelik açma yardım diyor, ama hata mı alkıyorsunuz? Üyelik nasıl açılır bunu mu soruyorsunuz? anlamış değilim.

İkincisi mesajdaki ekran görüntüsü Youtube reklamlarından para kazanma değil, Katıl dediğimiz üyelikler ile para kazanma modeli açılmış. Bunu kullanabileceğinizi söylüyor.

Ben işte onu nasi kullanacam para kazanma modeli açılmista nasi acscaz bu üyeliği kurum süreci fln var SS de gormussundur
Tam olarak neyi soruyorsuuz? Başlıkta üyelik açma yardım diyor, ama hata mı alkıyorsunuz? Üyelik nasıl açılır bunu mu soruyorsunuz? anlamış değilim.

İkincisi mesajdaki ekran görüntüsü Youtube reklamlarından para kazanma değil, Katıl dediğimiz üyelikler ile para kazanma modeli açılmış. Bunu kullanabileceğinizi söylüyor

YouTube kanalınıza giriş yapın ve sağ tarafta bulunan kanal sekmesinden YouTube Studio'ya girin.
Ardından aşağıda gördüğünüz sol tarafta bulunan “para kazanma” sekmesine tıklayın hemen ardından sağ tarafta açılan “üyelikler” sekmesine tıklayın. Orada katıl için roller vs var oradan açabilirsiniz. Duruma göre 24 saatin sonucunda onaylanır veya red cevabı gelir.
1752068552023

YouTube kanalınıza giriş yapın ve sağ tarafta bulunan kanal sekmesinden YouTube Studio'ya girin.
Ardından aşağıda gördüğünüz sol tarafta bulunan “para kazanma” sekmesine tıklayın hemen ardından sağ tarafta açılan “üyelikler” sekmesine tıklayın. Orada katıl için roller vs var oradan açabilirsiniz. Duruma göre 24 saatin sonucunda onaylanır veya red cevabı gelir.
Ekli dosyayı görüntüle 10190
Köyden dönüm ilk işim PC den halletmek

Ekli dosyayı görüntüle 10190
Şimdide bile oldu burda bı yerde hazırlık aşaması dior burda cırt yok o ustteki SS tam olarak ne amaçlıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250709-210615~2.png
    Screenshot_20250709-210615~2.png
    256.7 KB · Görüntüleme: 8
Şimdide bile oldu burda bı yerde hazırlık aşaması dior burda cırt yok o ustteki SS tam olarak ne amaçlıyor
Başvuru yapmışsınız sanırım. Sonucu bekleyeceksiniz.

Geri