Öneri ↪ YouTube ⁕Tarih ⁞ Teknoloji ⁞ Bilim ⁞ Tasarım⁕ Kanal Önerileri ↩

Öncelikle Amacimin Konuyu Sulandirmak Veya Dalga Gecmek Olmadigini Bilakis Konuya Katkida Bulunmak Oldugunu Bilmenizi İsterim.Konuyla Alakasiz Gelmis Olabilir Size Fikirlerinizede Saygi Duyarim Bana Gorede Konuyla Alakasi Oldugunu Dusundugum İcin Bilimin İlimin Felsefenin Tarihin Motivasyon İle BireBir Alakasi Vardir. Motivasyon Olmadan Hayat Olmaz Empati Olmaz Saygi Olmaz Benimde Nacizane Dusuncelerim Bu Yonde.Saygılarımla.
Ben niyetinin konuyu sulandırmak olmadığının altına imzamı atarım reis.

Haklısınız ben de benim gibi anlamayanlar olursa diye bir açıklama olsaydı daha iyi olurdu diye düşündüm. Mesela bu sebepten kendi attığım videoların ikisine de kısaca ne ile alakalı kanalları olduğuna dair açıklama yaptım. Bu anlamda bir şey beklemiştim sadece. Saygılar.
Eyvallah İsmail Hocam.Saygilar Bizden.

Ben niyetinin konuyu sulandırmak olmadığının altına imzamı atarım reis.
Konu Goygoy Konusu Olsa Tamam Herkes Anlatir Bir Fikra Bir Espri Muhabbet Edebiliriz Senin Herkes Nerede Konunda Komik Video Atanlar Olur.Eyvallah Tekkan Kardesim Saol.

Yusuf ipek'i buraya eklemezsek ayıp olur. Mevzuları bu kadar iyi anlatan başka biri daha varsa, konu altında paylaşın.

Nasıl unutmuşum bunu yazmayı, sürekli izlerim videolarını halbuki 😔 Dediğin gibi çok iyi anlatıyor, teknoloji gündemini onun kanalından takip ediyorum. 👏

Bu ustamız da elektronik cihaz tamiri yaparken bir yandan da neyi neden yaptığını izleyiciye açıklayarak öğretici videolar sunuyor.

Erdi özüağ: Bu memlekette hakettiği yerde olmadığını düşünüyorum. YouTube yok iken; bu adamlar vardı.

Frame:
Araba/uçak/füze/telefon vb.. nasıl üretiliyor yakından bakın.

Bu eleman neyin peşinde anlamış değilim.

AR 4789:

Odyofil'ler buyurun.

The Odyofil:

Tüm dünya starlarına Tasarım ayakkabı yapan kardeşimiz.

Orpeuss:

Geri