YouTube premium fiyatları güncellendi

AKYOL

Geliştirici
••• Admin •••
Puan 152
Çözümler 1
Web sitesi
evhayati.com
@AKYOL
80₺’den 120₺’ye yükseliyor

Size her zaman en iyi hizmeti ve özellikleri sunabilmek için planınızın ayda ₺79,99 olan fiyatını, ayda ₺119,99 olacak şekilde artırıyoruz. Bu kararı kapsamlı bir değerlendirme süreci sonucunda aldığımızı belirtmek isteriz. Fiyat değişikliği sayesinde hem Premium'u geliştirmeyi hem de YouTube'da izlediğiniz içerik üreticileri ve sanatçıları desteklemeyi sürdürebileceğiz.

Güncel fiyat, 4 Ağustos 2026 tarihli faturanıza yansıtılacak.

Yaşasın TizenTube Colbalt. Yaşasın @reisxd

Zaten iki ay oncemi ne yine artmisti, youtube cozdu olayi ver kuskuyu modunda 49 dan 79 a cikmisti sanirim.

Android Tv'de Smarttube kullanıyorum, Telefonda da addguard dns ile video izleyeceksem tarayıcıdan izliyorum. Yapılan zammı biraz fazla buldum. 80 Tl'den 120'ye çıkarmak nedir yahu, Yüzde 50 zam yapmışlar.
Edit: Premium planların yeni fiyatlandırması:
bireysel: 79,99 tl'den 119,99 tl.
aile: 159,99 tl'den 239,99 tl.
öğrenci: 52,99 tl'den 79,99 tl.
lite: 49,99 tl'den 79,99 tl.

Hiç almadım. Almayı düşünmedim. Düşünmüyorum. TizenTube Cobalt yeter de artar tv için.

Para vermem böyle şeylere.Nede Netflix , Amazon ,Disney falan. Yeterince verdik zamanında. Samrttube tizentube kullan kullan bak keyfine

İOs için nasıl yaparız varmı uygulama Tizentube gibi

İOs için nasıl yaparız varmı uygulama Tizentube gibi
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
2. seçenekte ki Ios yapılandırma profilini indirip reklamları kaldırabilirsiniz. Instangram, Spotify, Youtube vb. uygulamalarda reklam görürsünüz ama bunlar dışında hiç bir uygulamada reklam görmezsiniz. Ben iPhone'den veya iPad'den youtube videosu izleyeceksem chrome veya safari üzerinden izliyorum, bu sayede reklam çıkmıyor. Bu youtube videosundan kurulumu hakkında bilgi alabilirsiniz.

2. seçenekte ki Ios yapılandırma profilini indirip reklamları kaldırabilirsiniz. Instangram, Spotify, Youtube vb. uygulamalarda reklam görürsünüz ama bunlar dışında hiç bir uygulamada reklam görmezsiniz. Ben iPhone'den veya iPad'den youtube videosu izleyeceksem chrome veya safari üzerinden izliyorum, bu sayede reklam çıkmıyor. Bu youtube videosundan kurulumu hakkında bilgi alabilirsiniz.
Dns yapılandırma işe yarıyor, uygulama için ProTube apple storeda var idare eder herhalde bu

Dns yapılandırma işe yarıyor
Bu profil yapılandırması ile hem Wİ-Fİ hem de hücresel veride reklam görmezsiniz. Fakat DNS yapılandırması sadece Wİ-Fi de iş görür.
uygulama için ProTube apple storeda var idare eder herhalde bu
Bu uygulamayı bilmiyorum, ilk sizden duydum açıkçası.
2. seçenekte ki Ios yapılandırma profilini indirip reklamları kaldırabilirsiniz
Bizzat kendim uzun süredir kullanıyorum, güvenlikle alakalı bir endişeniz varsa içiniz rahat olsun. Bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım. Neredeyse 3 sene olacak. Telefonumda her türlü bankacılık vb. uygulama var. Velev ki koskoca Adguard'ın yamuk yapacağını zannetmiyorum.

Fiyat kendileri için küçük türkiyedeki kullanıcılar için çok büyük bir zam. Bu kadar zam yapılmamalıydı diye düşünüyorum.

Tizentube cobalt kullanın TV için reklam görmek istemeyenler

Biz para verip kullanmıyoruz parasız premium kullanıyoruz

Türkiyede zamlı olmayan youtube kalmıştı. 😅

Geri