Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TV için bunu yükleyin. MicroG istemez.Tlfnda çalışıyor tv box var google tv o bir türlü olmadı
Verdiğiniz bağlantı resmi değil, lütfen resmi bağlantıyı ekleyin.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Buradan manager uygulamasını indirip microg ve yt music kurup deneyebilirsiniz. Ben senelerdir telefonumda kullanıyorum bi şansınızı deneyin.
Verdiğiniz bağlantı resmi değil, lütfen resmi bağlantıyı ekleyin.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Resmi sitesi bu:Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ben resmi bağlantı adresi o adres diye vermedim ki kendim senelerdir kullandığım bu diyerek verdim bu yüzden değiştirmeyeceğim.Verdiğiniz bağlantı resmi değil, lütfen resmi bağlantıyı ekleyin.
Bende bunu kullanıyorum yıllardırBen resmi bağlantı adresi o adres diye vermedim ki kendim senelerdir kullandığım bu diyerek verdim bu yüzden değiştirmeyeceğim.
Bence benim attığım link orijinal yine de sen bilirsinResmi sitesi bu:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Emin misiniz?Bence benim attığım link orijinal yine de sen bilirsin