Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
VPN kullandığım için hiçbiri çıkmaz bende dmden txt dosyasinjn içine linkleri yazıp atarmisin
Bu 4 kanalı eklermisin
TeşekkürlerAcaba haber kanalları ile dizileri ayrı bir klasöre koysanız daha iyi mi olur?
Hocam o kanal bir sene kadar önce el değiştirdi. İçeriği de öyle değil artık ama siz bilirsiniz. Emin ol eski hali olsa ben de sizden rica etmezdim.Ekstra olarak krt TV ekle demeyin terör*st kanalı eklemiyorum bilginize saçma sapan isteklerde bulunmayın lütfen
Sahibini biliyorum Ergenekon davalarında ki şeyine kadar pek işin içine girmek istemiyorum boşver ama TRT TV8 vs izlemek pek akıllıca değilHocam o kanal bir sene kadar önce el değiştirdi. İçeriği de öyle değil artık ama siz bilirsiniz. Emin ol eski hali olsa ben de sizden rica etmezdim.
Ama içine sinmeyen şeyi de yapma tabii.
Selamlar.
Normalde api yapacaktım da apide ya 360 p kullanacaksın yada 1 dk bekleyip M3u8 çekecek sunucu buda önbellek sorunu çıkarirTeşekkürler bu sistem /[liste] lazımdı gerçekten.
Ekledim hocam 5 10 dk içinde düşer yayinlarÜstad eline sağlık mükemmel oldu liste
müsait olduğunda eklersen diye bir liste yaptım olmayanlardan
tekrar teşekkürler
@earthTV
@radyogol
@bizimevtv2000
@BusinessChannelTVV
@EKOTURKTV
@liderhabertv
@TurkiyeGazetesi
@Haberglobal
@ekoltvv
@tvbenguturk
@akittv
@Tgrthaber
@YirmidortTV
@FlashHaberTV
@ulusalkanalTV
@apara
@cnbce
@bloomberght
@krtcanli
Bayram öncesi Türkiye gelecem sunucu değiştirecem büyük ihtimalle 3 5 gün gidebilir listeDostum emeğinize sağlık, İnşallah kalıcı olur, Paylaşım yapan emek veren karşılığında bir teşekkürü çok görmeyin, LÜTFEN KİM BU FORUMDA GÜZEL PAYLAŞIM YAPAN TÜM ARKADAŞLARI ÇEŞİTLİ SEBEP BAHANELERLE KÜSTÜRMEYELİM İNCİTMEYELİM POLEMİK YAPMAYALIM. Selamlar.
Bin spor haber hala sıkıntılı haberin olsunBayram öncesi Türkiye gelecem sunucu değiştirecem büyük ihtimalle 3 5 gün gidebilir liste
Şuan açıldı bendeBin spor haber hala sıkıntılı haberin olsun
Bende de şuan açıldı sağolasınŞuan açıldı bende
Link paylaşın hocam h-ttps olarakHocam emeğine sağlık. Çok çok teşekkür ederim.
Bir sonraki eklenecekler listesi için değerlendirirseniz sevinirim.