📺Youtube Kanalları izleme Paneli🔴

"Dostlar merhaba,

Yeni bir paylaşımla karşınızdayım. Biliyorum, forumumuzda YouTube yayınları ile ilgili birçok konu var. Ancak farklı ve alternatif bir konu olması açısından, naçizane ve acemi olarak yaptığım bir projeyi paylaşmak istiyorum.

YouTube canlı yayınlarını izlemek için bir site hazırladım. Kanalları yavaş yavaş ekliyorum; şu anlık denemeler yapıyorum, arada hatalar olabilir. Bu sitede hem canlı yayınları izleyebilirsiniz, hem de toplu M3U dosyasını indirip IPTV'nizde oynatabilirsiniz.

Eklenmesini istediğiniz kanallar olursa, konu altına yazabilirsiniz. Müsait zamanımda eklemeye çalışırım. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler!"

Ekli dosyayı görüntüle 18059
Güzel bir çalışma olmuş, teşekkürler

Usta ben bu panel meselesini bir belgesel ile öğrenmiştim. Panel nedir ne değildir falan. Ondan önce millet konuşuyordu. Panele herkesin her şeyi var falan. Aklıma gelen tek şey TV ekran paneli benim tabii. Diyorum ne diyor bunlar. Belgelselden sonra anladım ki panel denen mevzu kendi içinde bir dünya. Bir anekdot idi yazayım da gül dedim.

Güzel işçilik. Eline sağlık. Fikir de güzel. Çok güzel 4K yayın yapan bilim kanalları var. Eklenir mi?
Teşekkürler tabiki eklerim bana linklerini veya isimlerini yazarsanız müsait zamanda eklerim kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ENS
Teşekkürler, sanırım workers'in m3u8 linklerini alırken sürekli sorun çıkarmasından bıktığınızı düşünüyorum. :)
Evet yeni bir VDS sunucu satın aldım denemeler yapıyorum başka nasıl şekilde sunucuyu verimli kullanabilirim diye düşünüyorum sağolsun @myway usta bu fikri verdi bana ama daha da geliştirmek istiyorum ileride

Son düzenleme:
Bu işi hakkıyla yapan nadir insanlardan birisisin gerçekten hakkını vermek lazım tebrikler

Harcadığınız zaman, uğraşdığınız için emeğinize karşılık çok ama çok minnettarım ve borçlu hissediyorum. Böyle güzel düşünceler ile insanlığa karşılıksız hizmet nasıl tarif edilebilir ki. Çok teşekkür ederim. 🙏

Alternatif Olması Cok İyi Olur Zamanla Eklersin Kanalları Cok İyi Dusunmussun Kardesim.
Youtube"de 7/24 Canlı Yayın Yapan Bir Cok Kanal Var. Radyo,Tv,Film,Dizi,Cocuk,Belgesel,Relax,
M3u Linki Url Adresi Cikartmiyacaksin Sanirim Browser Uzerinden İzleyip M3u Olarak İndirebilecez Dogrumu Anlamısım
Aynen usta ister web üzerinden izlersin istersen toplu şekilde m3u adresini indirip iptv uygulamanda izleyebilirsin

Yeni Kanallar Eklenmiştir

Geri