Youtube Kanalımızı Çalan (!) Kişi (Kendi İtirafı)

Sen daha iyi biliyorsun bu konuda bilgim yok . Tel no almak konusu ilginç.
Vakti zamanında çokça kullanılan bir hack yöntemi (oltalama saldırısı ile kurbanı sahte siteye yönlendirme ya da pdf vb dosyalarla kandırıp rat bulaştırma) olduğu için biliyorum bunun için panellerde mevcut. Malûm teknoloji çok ilerliyor ve her geçen gün yeni yeni güvenlik açıkları ortaya çıkıyor her ne kadar önüne geçilmeye çalışılsa da bir yöntem bloke edildikten sonra hemen yenisi bulunuyor bu yüzden sürekli bilinçli kullanıcı olmamız gerektiğini söylüyorum. @Sinetech videolarda bu yüzden uyarıyor indirdiğiniz her uygulama, dosya sizin sorumluluğunuz altındadır diyo ve üstüne sadece box cihazda kullanmak daha iyi diyor. Son yaşanan olaydan anlaşıldığı üzere hiç bir sistem güvenli değildir bir şekilde bir açık bulunabiliyor.

Ben çok taşa gülle karşılık verdim,
Çok şeyi affettim Ama anladım ki
Ne yaparsan yap sonunda çaban inkar ediliyor
Güzelliği sadece görmek isteyen görüyor,
Gönlüyle bakmayan çabana kör kalıyor

Tekrar geçmiş olsun.

Bende Yoksay'ılan (Hecelerle oynadıkça güzelleşen bir kelimeymiş Yoksa'yılan, her neyse) kullanıcılardan birisiymiş mesaj atan. O olmadığını düşünüyorum yapanın elbette ama aranızdaki mesajlaşmara bakınca da olsa ne olur olmasa ne olur diyorum.

Genel olarak anlamadığımız bir durum birbirimizi sevmek zorunda olmamamız ama saygı göstermemiz gerektiği.

Neyse ki emekleriniz kaldığı yerden devam edebilecek kanalı geri alabildiğiniz için.

Başarılar ve bol şans dilerim her zamanki gibi 🤟

Bazı İnsanların gerçekten kendi hayatlari yok. Sokakta ensesine vur ekmeğini al sanalda forumdan banla aslan kesilir.

Gitar bile çalamaz bu maili atan kişi bence. :D
Arkadaş bence tazminatı, iç çamaşırlarını falan güzelce hazırlasın. hem kış ayıdır, üşümesin. xd

Hesabı çalan o değil. Onun derdi tam olarak yalanla intikam almak, kendine karşı yapılan haksızlık (iddiasına göre) uğruna suçu üstleniyor.
Dostum sizinle benzer şekilde düşünüyorum. Kanalı çalabilecek yetkinlikte olan birinin kendini bu şekilde teşhir edeceğine inanmıyorum. İnsan suçu neden sahiplenir. Belli ki pisikolojisi sağlıklı değil. Böylelerine Allah akıl fikir versin derler. Saygılar.

Aziz nesinin toplum hakkında bir istatiği vardı o rakam çok yukarılarda ayrıca bir o kadar da ruh hastası var .Sorsaydınız ona çaldın da ne geçti eline. Bence onu hapse değil akıl hastanesine yatırsınlar . şaka gibi hem sırsız hem de salak mail atarak kendisini ele veriyor sanki burada da maaş veriyorlar yada bedava bir şeyler dağıtıyorlar dediğim gibi takıntılı ruh hastası bunlar
Kardeşim bırak aziz nesinin istatistiğini bu milletin %60'ına aptal diyen bir zavallıdır kendisi. Bu millet bazı ahmakların anlayamayacağı kadar akıllıdır. Fakat bu milleti kendi özünden uzaklaştıranlar yüzünden şimdi bir takım sıkıntılar yaşıyor. Bu yüce Millet'in ne kadar akıllı olduğu hep zor zamanlarda ortaya çıkmıştır. Çıkmaya da devam edecektir. (@haruns Bu yazdıklarım senin şahsın ile alakalı değil sadece ölmüş gitmiş bile olsa bu YÜCE MİLLET'e aptal yakıştırması yapan gerçek aptaladır.)

yazılanları gülümseyerek okudum hemde hepsini, sanıyorum bazılarımız lisans mezunu bazıları değil, ben 2. sınıf lisans öğrencisiyim,

suça maruz kalmış forum ve YouTube kanalı sahibi de bence biliyordur? belkide bilmiyordur!
lakin bu olayda hiç bir savcı takip kararı vermez,
avukatınızda size detaylı bilgi geçer elbette...
gerçekleşmeyen suç suç unsuru değildir,
hem bu arkadaşın suçu işlemediğini öne sürüyorsunuz hemde ceza alsın diyorsunuz,
hukuk öyle işlemiyor 😊😊😊😉😉😉😜

saygılar.
Siz bence tam anlayamamışsınız ama suç tabii ki gerçekleşti (kanal çalındı) ve sonrasında Youtube ekibi ile süren görüşmeler sonucu kanalı geri aldık.

Bu arkadaş da mailinde açıkça "kanalı geri almak istersen..." diye bir mesaj göndermiş. Kanalı o çalmıştır çalmamıştır, araştırılacak. Suçsuz çıkar, suçlu çıkar buna bakacağız, zaten konu başlığının özü hukuk boyutu değil bir insanın kendi şahsi hırslarından dolayı hırsızlık eylemini bile sahiplenmesidir. Dediğim gibi hukuk tarafı burada tartışılacak bir şey değil, onu göreceğiz.

Bu arada lisans mezunu olmak ya da 2. sınıf öğrencisi olmanın da konuyla bir alakası yok, bunu neden yazmak zorunda kaldınız acaba?

Ayrıca yedek hesabınızla mı bununla mı devam etmeyi düşünüyorsunuz foruma? Diğerini kapatın isterseniz.

Son düzenleme:
yazılanları gülümseyerek okudum hemde hepsini, sanıyorum bazılarımız lisans mezunu bazıları değil, ben 2. sınıf lisans öğrencisiyim,

suça maruz kalmış forum ve YouTube kanalı sahibi de bence biliyordur? belkide bilmiyordur!
lakin bu olayda hiç bir savcı takip kararı vermez,
avukatınızda size detaylı bilgi geçer elbette...
gerçekleşmeyen suç suç unsuru değildir,
hem bu arkadaşın suçu işlemediğini öne sürüyorsunuz hemde ceza alsın diyorsunuz,
hukuk öyle işlemiyor 😊😊😊😉😉😉😜

saygılar.
Aslında konu suç işlenip işlenmemesi değil, daha doğrusu kanalı çalması değil (zaten bunu yapacak bir potansiyeli olduğunu düşünmüyorum) yapılan suçu üstlenmek, tehdit savurmak, hakaret etmek. Üstelik bu buz dağının gözüken kısmı arka planda neler oldu bilmiyoruz foruma yeniden üye olurken küfürlü isimle kayıt olunması, mail ile taciz edilmesi bunlar da göz önünde bulundurulacaktır. Elbet hapis cezası verileceğini sanmıyorum fakat caydırıcı bir para cezası verileceğini düşünüp ön görebiliyorum. Hadi suç üstlenmeyi geçelim kişiye hakaret var ve bu yukarıda konuda belirtilmiş gereken kanıtlar ile kişiye hakaret ve siber taciz olarak dava edilebilir ve dediğim gibi para cezası alabilir.

Ek olarak: TCK125 e göre hakaretten kişi hakkında 2 yıl hapis cezası veya adli para cezası verilebilir.

Son düzenleme:

Geri