YouTube, Instagram, Tiktok üzerinden video indirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patr0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patr0n

patr0n was here
Geliştirici
Puan 532
Çözümler 4
@patr0n
Selamlar herkese, daha önce youtube üzerinden video veya ses indirme programı paylaşmıştım bugün o programın temelini alarak yeni bir mimari ile tekrar yazdım ui tarafını önceki programa uygun olsun diye ai tarafına yaptırdım zorla olsa da yeterince benzetmeye çalıştığını iddia ediyor. :)

Önceki konuya bakmak isteyenler
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak o konuya gidebilirler.​

Şimdi bu programda yeni olarak ne var onları söyleyeceğim ilk olarak zaten mevcutta var olan YouTube yine var ek olarak Tiktok ve Instagramdan video indirme özelliklerini ekledim ve yine eskisi gibi yt-dlp ve ffmpeg kullanıyor programı kurunca ilk açılışta bu 2 programı kendisi indirecek. Her bir platformda maksimum ses biti ne varsa onu alıyor bu tür platformlarda depolama tarafında sorun olmaması için atılan videoyu tekrar işliyorlar haliyle ham içerikte örnek veriyorum 256 bit varsa bu mecraya girince 128, 159 gibi tamamen rastgele söylediğim değerlere düşüyor bilginiz olsun.

İndirme bağlantısı github direkt indirme bağlantısıdır ve son sürümü indirecek.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

1790623087969.png
1790623113579.png

Elinize sağlık patron hocam.
Diğer işletim sistemleri için de çıkarmayı düşünüyor musunuz?

@patr0n bu senin YT indirici üstüne ek özellikli oluyor anladığım. Bunu kurunca diğerini kalrıdınca yine YT'dan bununla link ile video ve ses inecek yani anladığım. Doğru muyum?

Geri