Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Birçok video da var bu özellik ama genellikle sadece İngilizce seçeneği oluyor maalesef başka dil olmuyor ve yapay zeka ile yapıldığı için ses iyi olmuyorSelamlar
Bu özellik her video da olmasada; çince gibi anlamadığımız dilleri sesli anlatım şeklinde farklı dillerde dinleyebiliyoruz.
Bu özellik ne zaman geldi hiç bilmiyorum, bilen varsa yazsın.
Ekli dosyayı görüntüle 13178Ekli dosyayı görüntüle 13179
Umarız.Umarız Yakın Zamanda Her Videoda Olur.
Tam bunu merak ediyordum reis, yapay zeka ile mi yapılıyor diye. Teşekkürler.Birçok video da var bu özellik ama genellikle sadece İngilizce seçeneği oluyor maalesef başka dil olmuyor ve yapay zeka ile yapıldığı için ses iyi olmuyor
Bir süredir vardı 1-2 ay anca olmuştur ama şimdi bende fark ettim konuyu okuyunca farklı dillerde eklenmiş , zamanla türkçe de gelir umarım. teşekkürler @tekkanSelamlar
Bu özellik her video da olmasada; çince gibi anlamadığımız dilleri sesli anlatım şeklinde farklı dillerde dinleyebiliyoruz.
Bu özellik ne zaman geldi hiç bilmiyorum, bilen varsa yazsın.
Ekli dosyayı görüntüle 13178Ekli dosyayı görüntüle 13179
Bak bunu bilmiyordum hayırlı olsun dediğiniz gibi umarım Türkçe ve Almanca da eklenir (Almanca belki eklenmiştir bile bakmak lazım)Bir süredir vardı 1-2 ay anca olmuştur ama şimdi bende fark ettim konuyu okuyunca farklı dillerde eklenmiş , zamanla türkçe de gelir umarım. teşekkürler @tekkan![]()
Almanca var baktım benBak bunu bilmiyordum hayırlı olsun dediğiniz gibi umarım Türkçe ve Almanca da eklenir (Almanca belki eklenmiştir bile bakmak lazım)
Sular seller gibi konuştuğum ''sanskritçe'' bile gayet akıcı ve anlaşılır.Almanca var baktım ben
Yapay zeka çok gelişti, bu arada o nerenin dili ? iran tarafımıSular seller gibi konuştuğum ''sanskritçe'' bile gayet akıcı ve anlaşılır.Seslendirmeleri beğendim.
Hint-İran o taraflar üstad. Bırak bu dili konuşmayı, duyunca bile gülesim geliyor.Yapay zeka çok gelişti, bu arada o nerenin dili ? iran tarafımı
Ben de inandım da , ne alaka diyom sular seller gibi bideHint-İran o taraflar üstad. Bırak bu dili konuşmayı, duyunca gülesim geliyor.![]()
istediğiniz videoda ayarlara girin, ses parçası kısmını Türkçe yapın o kadarbu özellik nasıl kapatılıyor. bazen Türkçe videoları İngilizceye çeviriyor
*** Ne olduğunu çözmeye çalışıyorum şuandaistediğiniz videoda ayarlara girin, ses parçası kısmını Türkçe yapın o kadar
*** videonun orjinal dili neyse yanında orjinal yazıyor zaten.
Her video da bu özellik yok zaten, video yapan kişi eklerse oluyor*** Ne olduğunu çözmeye çalışıyorum şuanda![]()