Youtube alternatifi reklamsız açık kaynak kodlu android tv boxlar için program

theperfectstrom

Paylaşımcı
Konular
16
Merhaba
Android tv lerde box stick gibi cihazlarda youtube programının kasılarak çalıştığını gördüm.en azından benim cihazda (mi tv stick 4k)arayış içerisinde iken smarttube prgramına denk geldim cihazıma indirip kurdum.kesinlikle çok daha akıcı çalışıyor.8k ya kadar desteği mevcut. en güzel tarafı reklamlardan kurtulmuş olmam. bi göz atabilirsiniz.

Merhaba
Android tv lerde box stick gibi cihazlarda youtube programının kasılarak çalıştığını gördüm.en azından benim cihazda (mi tv stick 4k)arayış içerisinde iken smarttube prgramına denk geldim cihazıma indirip kurdum.kesinlikle çok daha akıcı çalışıyor.8k ya kadar desteği mevcut. en güzel tarafı reklamlardan kurtulmuş olmam. bi göz atabilirsiniz.

Aslında bu programı çok önceden kanalda yayınlamıştık ama Youtube ihtar attığı için silmek zorunda kalmıştım :) Paylaşım için teşekkürler.

Bende çok uzun süredir kullanıyorum her hafta güncelleme alıyor hemen hemen, ayrıca 4 k desteği de var, süper bişey.

Kullanıyorum yıllardır ama yinede orj hesaplarınızı girmeyin bence. Yedek hesap açın.

çok teşekkürler , ben mi box da Browser isimli bir tarayıcının youtube sayfasını kullanıyordum aslında fena da değil. Ama tavsiye ettiğiniz uygulamayı yükledim bi rahatlama geldi tabi :D

Ayarlardan 4K desteğini de açın o zaman çok daha keyifli oluyor.

Geri