Yorumları alalım; Bıçakmı & Makinamı ???

Bıçakmı & Makinemi ?

• Tıraş bıçağı

Oy: 1 50.0%
  • Traş makinesi

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

TheCeRRaNo

Üye
Konular
5
Forumumuzun sayın Bay üyeleri;
Haftada sadece 1 defa sakal traşı oluyorum, sakallarım çok çok gür olmamakla beraber biraz serttir.
Acep sizlerinde önerileri doğrultusunda " Traş bıçağına devammı edeyim yoksa traş makinesimi alayım?" Dedim. Yorumlarınızı beklerim.

Not: Bayanlarda yorum yapabilir:)

ben ikisinide kullanıyorum. şöyle oluyor. eğer sakallarımı uzatmayacaksam ve bir süre için traşlı olmam gereken durumlar varsa hergün veya engeç gün aşırı makine ile oluyorum. ama evde olup bir işim olmadığı kendimi saldığım zamanlarda sakllarım uzadığında traş bıçağı kullanıyorum. bence kullanım amacınıza göre seçim yapmalısınız. eğer sürekli traşlı olmanızı gerektiren bir ortamda faaliyet içindeyseniz makine matıklı olur. ama biraz uzasın aklıma geldikçe traş olayım derseniz makine pek kullanışlı olmaz.

ben ikisinide kullanıyorum. şöyle oluyor. eğer sakallarımı uzatmayacaksam ve bir süre için traşlı olmam gereken durumlar varsa hergün veya engeç gün aşırı makine ile oluyorum. ama evde olup bir işim olmadığı kendimi saldığım zamanlarda sakllarım uzadığında traş bıçağı kullanıyorum. bence kullanım amacınıza göre seçim yapmalısınız. eğer sürekli traşlı olmanızı gerektiren bir ortamda faaliyet içindeyseniz makine matıklı olur. ama biraz uzasın aklıma geldikçe traş olayım derseniz makine pek kullanışlı olmaz.

Haftada 1 defa bıçakla traş oluyorum.

Teşekkürler

Geri