Yolunacak Tavukmuyuz

Lapsetur

Paylaşımcı
Konular
37
2008 Ocak ayında damart aldım. O zaman babytv vardı kızım seviyordu. Uydu cihazının parasını ödedim. Ömür boyu ücretsiz kampanyası vardı birde cihazın parasını ödediğim için cihaz mülkiyeti bana aitti. Cihaz SD cihazdı 2012 de yayınlar HD ye geçmeye başlayınca bende bayiye gittim kampanya varmış SD cihazını getir HD cihaz verelim diye. HD ye geçmeden önce SD yayınlara ücret ödemiyordum. Bayi HD yayınlar için paket almam gerektiğini söyledi. Alalım dedim. SD cihazı verdim HD cihazı aldım aradaki farkı ödedim. Cihaz mülkiyeti size ait diye belgede aldım

2024 ocak ayında cihaz arızalandı değiştirtim tekrar cihaz parası ödedim.

Genelde taahhüt için dsmart müşteri hizmetlerini arar paket alırdım. Dün internet üzerinden taahhüt yapayım dedim bi baktım 15 TL cihaz kira bedeli. Şok oldum. Dsmartı aradım 1 saat konuştum sonuç yok. Cihaz bana ait dedim ne kirasıdır bu diye sordum.

Bana evraklarınızı getirin düzeltelim dediler. Sizin dijital olarak onları saklamanız lazım dedim fakat yokmuş ellerinde. Eskiden internet ortamında sözleşmeler mevcuttu şimdi hepsi uçmuş. Ben saklarım böyle evrakları fakat niye kendimi strese sokayım. Evrak bulacağım ibraz edeceğim vs. vs. Ölmem babam ölme. Kapatın aboneliği dedim . Sonra ikna çabaları gırla. Bu ayın 16sında taahüt bitiyor kapattıracağım. Yıllık 1.900 TL abonelik. Alırım bi box o paraya baakrım keyfime.

Bu servis sağlayıcıların hepsi bizi yolunacak tavuk gibi görüyor. Bunlara bu tavizleri verdiğimiz sürece bizi daha çok yolarlar

Son düzenleme:
2008 Ocak ayında damart aldım. O zaman babytv vardı kızım seviyordu. Uydu cihazının parasını ödedim. Ömür boyu ücretsiz kampanyası vardı birde cihazın parasını ödediğim için cihaz mülkiyeti bana aitti. Cihaz SD cihazdı 2012 de yayınlar HD ye geçmeye başlayınca bende bayiye gittim kampanya varmış SD cihazını getir HD cihaz verelim diye. HD ye geçmeden önce SD yayınlara ücret ödemiyordum. Bayi HD yayınlar için paket almam gerektiğini söyledi. Alalım dedim. SD cihazı verdim HD cihazı aldım aradaki farkı ödedim. Cihaz mülkiyeti sze ait diye belgede aldım

Genelde tahaahüt için dsmart müşteri hizmetlerini arar paket alırdım. Dün internet üzerinden taahüt yapayım dedim bi baktım 15 TL cihaz kira bedeli. Şok oldum. Dsmartı aradım 1 saat konuştum sonuç yok. Cihaz bana ait dedim ne kirasıdır bu diye sordum.

Bana evraklarınızı getirin düzeltelim dediler. Sizin dijital olarak onları saklamanız lazım dedim fakat yokmuş ellerinde. Eskiden internet ortamında sözleşmeler mevcuttu şimdi hepai uçmuş. Ben saklarım böyle evrakları fakat niye kendimi strese sokayım. Evrak bulacağım ibraz edeceğim vs. vs. Ölmem babam ölme. Kapatın aboneliği dedim . Sonra ikna çabaları gırla. Bu ayın 16sında taahüt bitiyor kapattıracağım. Yıllık 1.900 TL abonelik. Alırım bi box o paraya baakrım keyfime.

Bu servis sağlayıcıların hepsi bizi yolunacak tavuk gibi görüyor. Bunlara bu tavizleri verdiğimiz sürece bizi daha çok yolarlar
Ben ilk D smartı 10 yıl önce belgesel için aldım.Sonra daha o zamanlar iptv işini keşfettim ve bitirdim aboneliği.Mülkiyeti sizin olsada para vermeden çok zor..Hem onların çoğu dayanamaz bu internet çağında.Bende disney plus var ordan açmıyorum,iptv ve kaçak daha tatlı geliyor.

E ticaret sitelerinde çok daha ucuza bulabilirsin hatta yanlış hatırlmıyosam dream star Android box yıllık D-Smart go hediye ediyor.

2008 Ocak ayında damart aldım. O zaman babytv vardı kızım seviyordu. Uydu cihazının parasını ödedim. Ömür boyu ücretsiz kampanyası vardı birde cihazın parasını ödediğim için cihaz mülkiyeti bana aitti. Cihaz SD cihazdı 2012 de yayınlar HD ye geçmeye başlayınca bende bayiye gittim kampanya varmış SD cihazını getir HD cihaz verelim diye. HD ye geçmeden önce SD yayınlara ücret ödemiyordum. Bayi HD yayınlar için paket almam gerektiğini söyledi. Alalım dedim. SD cihazı verdim HD cihazı aldım aradaki farkı ödedim. Cihaz mülkiyeti size ait diye belgede aldım

Genelde taahhüt için dsmart müşteri hizmetlerini arar paket alırdım. Dün internet üzerinden taahhüt yapayım dedim bi baktım 15 TL cihaz kira bedeli. Şok oldum. Dsmartı aradım 1 saat konuştum sonuç yok. Cihaz bana ait dedim ne kirasıdır bu diye sordum.

Bana evraklarınızı getirin düzeltelim dediler. Sizin dijital olarak onları saklamanız lazım dedim fakat yokmuş ellerinde. Eskiden internet ortamında sözleşmeler mevcuttu şimdi hepsi uçmuş. Ben saklarım böyle evrakları fakat niye kendimi strese sokayım. Evrak bulacağım ibraz edeceğim vs. vs. Ölmem babam ölme. Kapatın aboneliği dedim . Sonra ikna çabaları gırla. Bu ayın 16sında taahüt bitiyor kapattıracağım. Yıllık 1.900 TL abonelik. Alırım bi box o paraya baakrım keyfime.

Kabile Devletlerinde Rutin İşler
Özellikle internet servis sağlayıcıları başta olmak üzere, abonelik sistemli firmalar, tüketici koruma kanununda 12 aya kadar olan sözleşmelerde tüketicinin herhangi bir mazeret göstermeden sözleşmeden cayma hakkı olduğunu çok iyi bilmelerine rağmen, bu durumdan habersiz olan ve aldıkları hizmetten memnun kalmayan tüketicileri taahhütlü aboneliklerini iptal etmek istediklerinde cayma bedelini ödemeye zorlarlar. Ödememeleri halinde icra tehdidiyle karşı karşıya bırakılarak yıllarca bu yöntemle haksız kazanç elde etmişlerdir. Belki hala bu şekilde kazanç sağlamaya devam ediyorlardır.

Geçmiş olsun. Bunun firma tarafından şirket satış stratejisinde kasıtlı bir şekilde yapıldığı kanaatindeyim. Genelde internet taahhüdünüz bitmiş yenileyelim vs. diye arayan dolandırıcıların bu firma adını kullanarak iş yapması ile kendilerini tanıyorum daha önce hiç bulaşmadım onlara. Hocam en iyisi box zaten bunca zaman uğraştığınıza değmemiş.

bence uydu alıcısını özellikle istemiyosan düz box al uydu alıcısı yani internet yayını bu kadar aktif zaman da bılmıyorum hani yurt dışı filan uydu ayrı zevk derseniz bilmem bence tivibu go yu da alabılrısın ben telekom prime 1 sene hedıye ettı dıye kullanıyorum 1 hafta geri sarma fılan var sport 1 2 ve tivu spor lar alman ligi italya ispanya da önemlı maçları euroligi fılan da ızlıyosun sınema kanalları da var super paket aylık 50 ye mı ne geliyor isterseniz 1 bakın

bence uydu alıcısını özellikle istemiyosan düz box al uydu alıcısı yani internet yayını bu kadar aktif zaman da bılmıyorum hani yurt dışı filan uydu ayrı zevk derseniz bilmem bence tivibu go yu da alabılrısın ben telekom prime 1 sene hedıye ettı dıye kullanıyorum 1 hafta geri sarma fılan var sport 1 2 ve tivu spor lar alman ligi italya ispanya da önemlı maçları euroligi fılan da ızlıyosun sınema kanalları da var super paket aylık 50 ye mı ne geliyor isterseniz 1 bakın

Hibrit olandan almak istiyorum. Hem uydu alıcısı olacak hem android box olacak aynı anda.

Abonelik almayacağım artık. Zaten bir sürü program var tv için. Uydu özelliği de olması şart benim için

Ben uydu cihazlarının çoguna dönüşüm yazılımı atıyorum.Çoğunun yüzüne bakmayacağı 2016 model hometech uydu alıcısına 2020 yılında yazılım attım ve d smartlar ücretsiz ve sınırsız bir şekilde 4 yıldır izliyorum.Bedava yani hemde süresiz.Bunun yanında Astra uydusunda Fransa Beın Sportlar,X ler,Hotbirdde eleven sportlar ve x lere açık.Daha ne olsun

Ben uydu cihazlarının çoguna dönüşüm yazılımı atıyorum.Çoğunun yüzüne bakmayacağı 2016 model hometech uydu alıcısına 2020 yılında yazılım attım ve d smartlar ücretsiz ve sınırsız bir şekilde 4 yıldır izliyorum.Bedava yani hemde süresiz.Bunun yanında Astra uydusunda Fransa Beın Sportlar,X ler,Hotbirdde eleven sportlar ve x lere açık.Daha ne olsun
bende dreambox vardı 800 hd duruyo halen gerçi de kullanmıyorum şuan cccam ıle mı yapıyosun bahsettigin olay o mu? karaköy de filan mı yeriniz?

Botech cihazlarda dönüşüm yanında kumanda değişimi de yapabiliyprum.Hex editörde kodlama yaparak

Geri