text düzgün inmiyor haberin olsun
Bir önceki sayfadaki txt dosyaları sorunsuz iniyor ve açılıyor bende.(pc de)Usta , ekli dosya iniyor ama açılmıyor. Bir kontrol edebilirmisin sana zahmet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
text düzgün inmiyor haberin olsun
Bir önceki sayfadaki txt dosyaları sorunsuz iniyor ve açılıyor bende.(pc de)Usta , ekli dosya iniyor ama açılmıyor. Bir kontrol edebilirmisin sana zahmet
hangi dosyanın altına yazdıysak yorumu o dosya için söylüyoruz öteki sayfa olsa onunla alakalı söyleriz yazılanın altı olarak değerlendirelim yorumuBir önceki saydaki txt dosyaları sorunsuz iniyor ve açılıyor bende.
anlamadım ne demek istedin?
onu bilmiyorum benim paylaşımım değil zaten ama orda olan userları filan forumda aratınca da sonuçlar çıkıyor ajans olmaz yusuf olur ön taralar değişir ama aynı dosya olur bunun sebebi de url lerin kapanması filanZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bundan var mı daha fazla diye sormuştum
[email protected]_8080{Mete33}.txt aynı txt den bahsediyoruz,paylaşımın olduğu sayfadaki tüm txt dosyalarını denedim,hepsi iniyor,hepsi açılıyorhangi dosyanın altına yazdıysak yorumu o dosya için söylüyoruz öteki sayfa olsa onunla alakalı söyleriz yazılanın altı olarak değerlendirelim yorumu![]()
â–ï¸ Pá´Ê€á´› ⢠8080[email protected]_8080{Mete33}.txt aynı txt den bahsediyoruz,paylaşımın olduğu sayfadaki tüm txt dosyalarını denedim,hepsi iniyor,hepsi açılıyor
notepad++ ile açın,kodlama kısmında UTF-8 olarak işaretleyinizâ–ï¸ Pá´Ê€á´› ⢠8080
â–ï¸ Usᴇʀ ⢠serhatdonder
â–ï¸ Pá´€ss ⢠4Sjj6Z6ddVht
â–ï¸ Exá´˜ ⢠2026-02-05 12:20:22
â–ï¸ Cá´É´É´ ⢠ᴀᴄᴛ‣0⃠á´á´€x‣1
â–ï¸ Sᴛᴀᴛᴜꜱ ⢠ğ—”ğ—–ğ—§ğ—œğ—©ğ—˜ğŸ’š
â–ï¸ Hɪᴛs Ê™Ê â˜Mete33☜
✷ PÊ-👇🼠ğ— ğŸ¯ğ—¨ğğ«ğ¨ğŒğšğ±-á´˜Ê
bu açınca texti çıkan karşımıza inmesinde sorun yok
tamam onu tahmin ettim de text sıkıntılıydı zaten onu söyledim karakter kodlaması onu dedim en başından beri anlatmak istediğimnotepad++ ile açın,kodlama kısmında UTF-8 olarak işaretleyiniz
Ellerine , emeğine sağlık
Rica ederim sağolun dostlarPaylaşımların çok güzel teşekkürler, emeklerine sağlık.
â–ï¸ Pá´Ê€á´› ⢠8080
â–ï¸ Usᴇʀ ⢠serhatdonder
â–ï¸ Pá´€ss ⢠4Sjj6Z6ddVht
â–ï¸ Exá´˜ ⢠2026-02-05 12:20:22
â–ï¸ Cá´É´É´ ⢠ᴀᴄᴛ‣0⃠á´á´€x‣1
â–ï¸ Sᴛᴀᴛᴜꜱ ⢠ğ—”ğ—–ğ—§ğ—œğ—©ğ—˜ğŸ’š
â–ï¸ Hɪᴛs Ê™Ê â˜Mete33☜
✷ PÊ-👇🼠ğ— ğŸ¯ğ—¨ğğ«ğ¨ğŒğšğ±-á´˜Ê
bu açınca texti çıkan karşımıza inmesinde sorun yok
Arkadaşlar txt de sorun yok 2.7 MB olunca biraz geç açılıyor. Arkadaşın dediği gibi PC de büyük txt dosyalarını düzgün görüntüleyen bir program kullanın. Telefonda QuckEdit+ kullanın.Yani ne inmesinde,ne açılmasında sorun yok,bilginize.txt için notepad ++ kullanın, tavsiye ederim.
Kanal bilgileri ile UTF olarak kaydetseydim 10mb üstü bir txt olacaktı. O vakit çoğu kişi hiç açamayacaktı.tamam onu tahmin ettim de text sıkıntılıydı zaten onu söyledim karakter kodlaması onu dedim en başından beri anlatmak istediğim![]()
Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim.notepad++ ile açın,kodlama kısmında UTF-8 olarak işaretleyiniz
DNS ve user-pass değiştirmişler kardeşim. Olsa dükkan senin.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bundan var mı daha fazla diye sormuştum
Emeklerinize sağlık.▂▂▂✭𝐀𝐋𝐁
𝐒𝐓𝐁✭▂▂▂
❪❪ ℳ𝟛Ʋ ϻคx ❦ ƤƦЄMƖƲM ❫❫
❖︎ P➢Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
❖︎ R➢Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
❖︎ Pᴏʀᴛ ➢ 8080
❖︎ Usᴇʀ ➢ JoaoXureta
❖︎ Pᴀss ➢ JoaoXureta2020
❖︎ Exᴘ ➢ 2026-05-06 11:14:34
❖︎ Cᴏɴɴ ➢ ᴀᴄᴛ‣0⁃ ᴍᴀx‣1
❖︎ Sᴛᴀᴛᴜꜱ ➢ 𝗔𝗖𝗧𝗜𝗩𝗘
❖︎ Hɪᴛs ʙʏ ☞Mete33☜
✷ Pʏ-𝗠𝟯𝗨𝐏𝐫𝐨𝐌𝐚𝐱-ᴘʏ
❖︎ Tɢ ➢Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
❖ ❪❪ ᴘʏ ᴄᴏɴғɪɴɢ ʙʏ ғᴀᴡᴋᴇs ❫❫
▄▄︻デ𝗠𝟯𝗨𝐋𝐢𝐧𝐤1═一※
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
▄▄︻デ𝗠𝟯𝗨𝐋𝐢𝐧𝐤2═一※
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
▄▄︻デ𝗘𝗣𝗚𝐋𝐢𝐧𝐤══一※
❖︎ 𝐒𝐄𝐑𝐕𝐄𝐑✦𝐂𝐀𝐓𝐄𝐆𝐎𝐑𝐘✦𝐈𝐍𝐅𝐎 ❖︎
❖︎ Mᴇꜱꜱᴀɢᴇ ➢ Bem Vindo
❖︎ TZᴏɴᴇ ➢ Europe Berlin Germany
❖︎ ᴀʟʟ ᴄʜᴀɴɴᴇʟs ➢ [6157]
❖︎ ᴀʟʟ ᴍᴏᴠɪᴇs ➢ [5149]
❖︎ ᴀʟʟ sᴇʀɪᴇs ➢ [1468]
❖︎ 𝐋𝐈𝐕𝐄●𝐋𝐈𝐒𝐓 ❖︎
╚[ PORTUGAL ««◌»» PORTUGAL LOW ««◌»» PORTUGAL 24/7 ««◌»» PRAIAS PT ««◌»» RADIOS ««◌»» GERMANY ««◌»» GERMANY 24/7 ««◌»» ESPANHA ««◌»» FRANCE ««◌»» BRASIL ««◌»» BRASIL 24/7 ««◌»» ENGLAND ««◌»» ITALIA ««◌»» SUIÇA ««◌»» AUSTRALIA ««◌»» BULGARIA ««◌»» ALBANIA ««◌»» HOLANDA ««◌»» POLAND ««◌»» USA ««◌»» GREECE ««◌»» AUSTRIA ««◌»» TURKEY ««◌»» BELGIEN ««◌»» ROMANIA ««◌»» RUSSIA ««◌»» CANADA ««◌»» INDIA ««◌»» COLOMBIA ««◌»» MAROCCO ««◌»» ARAB ««◌»» AFRICA ««◌»» FOR ****** #𝕃𝕀𝕍𝔼] ▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
❪❪ 𝕊𝕔𝕒𝕟𝕟𝕚𝕟𝕘 𝕀𝕟𝕗𝕠 ❫❫
✪ Hɪᴛꜱ ʙʏ ☛ Mete33 ☚
✦ HɪᴛTɪᴍᴇ: 03:05 07.08.2025
▰▰▰▰𝓔𝓭𝓲𝓽 𝓑𝔂 𝓕𝓪𝔀𝓴𝓮𝓼▰▰▰▰
Teşekkürler, iyi seyirlerEmeklerinize sağlık.