Öneri 🔴 YENİ V-6 ÇIKKI CINE10TV

Önceden feed yayınlar vardı neyse başka alternatifler bakacağız Önceden çok iyiydi teker teker paralı olacak ücretsiz ucretli olarak ayırma olmamalı bence uygulamalarda korsan paralı olmaya da gidiyor inşallah birisi çıkarda güzel uygulama yapar burada ki tüm uygulamalar güzel inşallah diğerleri de paralı ıptv geçmez😔😔
Dostum yazılanları okumuyormusunuz her keze yazıyorum hayla aynı kelime ?? az okuyun Lütfen yazıları

1754317536040
Yeni versiyon V-6 Çıkkı iyi Seyirler
Geniş Bilgi 1,sayfada Tanıtım yerine yazıldı
İndirme Linkleri Ansayfada

📡 ÜCRETSİZ IPTV PLAYER – TÜM İÇERİKLER TEK NOKTADA!
🎉 Tamamen Ücretsiz – Kayıt Yok, Sınırsız Eğlence!
🔧 Kur → 📱 Aç → 📺 İzle
🎯 Sade arayüz, kolay kullanım, ᶠᴴᴰ kalite!
🎞️ ÖNE ÇIKAN İÇERİKLER
🏆 Spor Kanalları – Tüm ligler ve turnuvalar canlı!
🎬 Sinema – En yeni vizyon filmleri, arşiv kategorileri
📺 Diziler – Popüler platformlara özel diziler
🎧 Müzik – Klip, radyo ve canlı müzik kanalları
🧠 Belgesel – Doğa, tarih, bilim, gezi
👶 Çocuk – Güvenli içerikler, çizgi filmler
🌍 Dünya Kanalları – Tüm ülkelerden TV yayınları
🎭 Eğlence – Magazin, talk show, reality içerikler

📡 DESTEKLENEN DİZİ & PLATFORMLAR
🔹 Netflix
🔹 Disney+
🔹 Amazon Prime
🔹 Exxen
🔹 GAİN
🔹 Apple TV
🔹 TV+
🔹 Tabii
🔹 …ve diğer popüler platformlar!

🍿 SİNEMA MODÜLÜ
🎫 Vizyon filmleri anında erişim
📂 Yıla göre arşivlenmiş koleksiyon
🔍 Gelişmiş filtreleme ve arama sistemi

🖥️ Arayüz:
 Minimal, kullanıcı dostu ve yüksek performanslı
 Kumanda desteği ile TV’de kolay kontrol
✅ TEKNİK ÖZELLİKLER
📡 FHD ve HD yayın kalitesi
🖥️ TV – Mobil – Tablet – PC Emülatör uyumu
🎮 Kumanda desteği
⚙️ Sürekli güncellenen altyapı

Ekli dosyayı görüntüle 11354
Ekli dosyayı görüntüle 11360

3 FARKLI İNDİRME YERİ

Harika olmuş kontrol ettim açılmayan içeriğe denk gelmedim. Naçizane bir önerim sinema kanalları eklenebilir. Popüler olanlar hani moviesmart bein sinema ve kablotv sinema kanalları

Uygulama ücretli mi diye burada kızan dostlarım adam uygulama yapmıştır indirir ücretini verir kullanırsın ya da kullanmazsan silersin bu denli basit

Çok sağol daha iyisi oluyor İçerik olarak eklemeler yapılıyor
Küçük bir eleştirim olacak uygulama

Ana Ekranda görünmüyor​

launher kullanmadan açma ihtimalini var mıdır ileriki güncellemelerde

Küçük bir eleştirim olacak uygulama

Ana Ekranda görünmüyor​

launher kullanmadan açma ihtimalini var mıdır ileriki güncellemelerde
launher evet kullanın sorun yok şuan için o kod yazılımı yapılmadı denedik ama verim alamadık belki llerleyen zamanlarda olur

Dmax bölümü harika ilgimi çeken bölümleri izlleyebiliyorum onun yanında discovery, nat geo falanda olsa harika olur

Harika olmuş kontrol ettim açılmayan içeriğe denk gelmedim. Naçizane bir önerim sinema kanalları eklenebilir. Popüler olanlar hani moviesmart bein sinema ve kablotv sinema kanalları
Eklenicek Tabiki Kısmen ama

Daha önce de yazmıştım çok güzel uygulama ama benim en çok ilgimi çeken diğerlerinden farklılaşan kısım panaroma bölümü. TLC ve Dmax içeriklerinşn kütüphane dertli toplu olması harika. Bu bölüme history, nat geo, animal planet gibi içerikler de eklenebilirse işte o zaman tam bir efsane olur.

Merhaba Hocam dosyayı hic bir sekilde indiremiyoruz. Sinetech deki dosyayı indirip vinzip veya winrar olarak açamıyoruz. Hata oluştu uyarısını alıyoruz. Eklediğiniz diğer linklerde de indiremiyorum.

Daha önce de yazmıştım çok güzel uygulama ama benim en çok ilgimi çeken diğerlerinden farklılaşan kısım panaroma bölümü. TLC ve Dmax içeriklerinşn kütüphane dertli toplu olması harika. Bu bölüme history, nat geo, animal planet gibi içerikler de eklenebilirse işte o zaman tam bir efsane olur.
Bulursam Eklenebilir... Ama şuan hiç bir platforma yok

Merhaba Hocam dosyayı hic bir sekilde indiremiyoruz. Sinetech deki dosyayı indirip vinzip veya winrar olarak açamıyoruz. Hata oluştu uyarısını alıyoruz. Eklediğiniz diğer linklerde de indiremiyorum.
Söyle yapalım sanırım Tv yada Tv box driver ile yüklemeye çalışıyorsun Transfer aracını değiştir.
yada Telegram buyur gerl Direk APK orada var indir yükle Dostum.
t.me/Cine10tv

Geri