Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dostum yazılanları okumuyormusunuz her keze yazıyorum hayla aynı kelime ?? az okuyun Lütfen yazılarıÖnceden feed yayınlar vardı neyse başka alternatifler bakacağız Önceden çok iyiydi teker teker paralı olacak ücretsiz ucretli olarak ayırma olmamalı bence uygulamalarda korsan paralı olmaya da gidiyor inşallah birisi çıkarda güzel uygulama yapar burada ki tüm uygulamalar güzel inşallah diğerleri de paralı ıptv geçmez![]()
Usta okudum dedim zaten onu ben direk yazdım arkaları görmedim sonra gördüm bak tamam usta anladım yazdımya yukarı bakDostum yazılanları okumuyormusunuz her keze yazıyorum hayla aynı kelime ?? az okuyun Lütfen yazıları
Ok dostumUsta okudum dedim zaten onu ben direk yazdım arkaları görmedim sonra gördüm bak tamam usta anladım yazdımya yukarı bak![]()
Sağol dostum 3-4 gün taşınma işimim var sonrası bakıcazhayırlı olsun
eyvallah önce kendi işini hallet sanal biraz bekleyebilirSağol dostum 3-4 gün taşınma işimim var sonrası bakıcaz
hayırlı olsun emegine sağlıkEkli dosyayı görüntüle 11359
Yeni versiyon V-6 Çıkkı iyi Seyirler
Geniş Bilgi 1,sayfada Tanıtım yerine yazıldı
İndirme Linkleri Ansayfada
Harika olmuş kontrol ettim açılmayan içeriğe denk gelmedim. Naçizane bir önerim sinema kanalları eklenebilir. Popüler olanlar hani moviesmart bein sinema ve kablotv sinema kanallarıÜCRETSİZ IPTV PLAYER – TÜM İÇERİKLER TEK NOKTADA!
Tamamen Ücretsiz – Kayıt Yok, Sınırsız Eğlence!
Kur →
Aç →
İzle
Sade arayüz, kolay kullanım, ᶠᴴᴰ kalite!
ÖNE ÇIKAN İÇERİKLER
Spor Kanalları – Tüm ligler ve turnuvalar canlı!
Sinema – En yeni vizyon filmleri, arşiv kategorileri
Diziler – Popüler platformlara özel diziler
Müzik – Klip, radyo ve canlı müzik kanalları
Belgesel – Doğa, tarih, bilim, gezi
Çocuk – Güvenli içerikler, çizgi filmler
Dünya Kanalları – Tüm ülkelerden TV yayınları
Eğlence – Magazin, talk show, reality içerikler
DESTEKLENEN DİZİ & PLATFORMLAR
Netflix
Disney+
Amazon Prime
Exxen
GAİN
Apple TV
TV+
Tabii
…ve diğer popüler platformlar!
SİNEMA MODÜLÜ
Vizyon filmleri anında erişim
Yıla göre arşivlenmiş koleksiyon
Gelişmiş filtreleme ve arama sistemi
Arayüz:
Minimal, kullanıcı dostu ve yüksek performanslı
Kumanda desteği ile TV’de kolay kontrol
TEKNİK ÖZELLİKLER
FHD ve HD yayın kalitesi
TV – Mobil – Tablet – PC Emülatör uyumu
Kumanda desteği
Sürekli güncellenen altyapı
Ekli dosyayı görüntüle 11354
Ekli dosyayı görüntüle 11360
3 FARKLI İNDİRME YERİ
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çok sağol daha iyisi oluyor İçerik olarak eklemeler yapılıyorhayırlı olsun emegine sağlık
Küçük bir eleştirim olacak uygulamaÇok sağol daha iyisi oluyor İçerik olarak eklemeler yapılıyor
launher evet kullanın sorun yok şuan için o kod yazılımı yapılmadı denedik ama verim alamadık belki llerleyen zamanlarda olurKüçük bir eleştirim olacak uygulama
Ana Ekranda görünmüyor
launher kullanmadan açma ihtimalini var mıdır ileriki güncellemelerde
Eklenicek Tabiki Kısmen amaHarika olmuş kontrol ettim açılmayan içeriğe denk gelmedim. Naçizane bir önerim sinema kanalları eklenebilir. Popüler olanlar hani moviesmart bein sinema ve kablotv sinema kanalları
Bulursam Eklenebilir... Ama şuan hiç bir platforma yokDaha önce de yazmıştım çok güzel uygulama ama benim en çok ilgimi çeken diğerlerinden farklılaşan kısım panaroma bölümü. TLC ve Dmax içeriklerinşn kütüphane dertli toplu olması harika. Bu bölüme history, nat geo, animal planet gibi içerikler de eklenebilirse işte o zaman tam bir efsane olur.
Söyle yapalım sanırım Tv yada Tv box driver ile yüklemeye çalışıyorsun Transfer aracını değiştir.Merhaba Hocam dosyayı hic bir sekilde indiremiyoruz. Sinetech deki dosyayı indirip vinzip veya winrar olarak açamıyoruz. Hata oluştu uyarısını alıyoruz. Eklediğiniz diğer linklerde de indiremiyorum.