Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Yeni uygulama buldum playstorda varSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Normalde de vardı uygulaması ama play store üzerinde olduğunu bilmiyordum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Yeni uygulama buldum playstorda var
Bu selcuksports un kendisi değil onun adinda baska bir uygulama geliştiricisi farklıNormalde de vardı uygulaması ama play store üzerinde olduğunu bilmiyordum.
Önceki kullandığım uygulamada kayıt olmak gerekmiyordu ama bunda girişte kayıt ol veya giriş yap ekranı geliyor.
Şahsen bu tür zorunluluk olduğunda kullanmayı tercih etmiyorum. Web sitesi üzerinden izlerim daha iyi diyorum eğer imkanı varsa![]()
Anladım. Giriş yapmadığım için içeriğine de bakamadım ama splash screen de birebir aynı.Bu selcuksports un kendisi değil onun adinda baska bir uygulama geliştiricisi farklı