Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yayın için link veya m3u8 lazimnasıl bir destekten bahsettiniz![]()
iyi calismalar reis yanniz apk yi burdak vereceksen mor spor lardan uzak dur burda çakal çok apkni hiç ederler haberin olsun cakaldan kasit herkes biliyor ne telegram gurubu ne bisey biraktilar sozum vecizdir arif olan anlar yarasi olan ustune alirYayın için link veya m3u8 lazim
Sağol kardeş ufak tefek kendi cabamla oluşturdum. Daha henüz aktif yayın yok.iyi calismalar reis yanniz apk yi burdak vereceksen mor spor lardan uzak dur burda çakal çok apkni hiç ederler haberin olsun cakaldan kasit herkes biliyor ne telegram gurubu ne bisey biraktilar sozum vecizdir arif olan anlar yarasi olan ustune alir
m3u var zatenSitedeki arkadaşlar el arsada fullhd yayın olan bu uygulama çıksa keşke
Kral sizde kayboldunuz ya ne apk ne grupAppcreator projesi mi bu ?
Kim söyledi onu yaKral sizde kayboldunuz ya ne apk ne grup
Ah be dayim be kiminin parasi kiminin duasi derlerKim söyledi onu yaBiz buradayız. Grup farklı premium app farklı
![]()
Ah be dayim be kiminin parasi kiminin duasi derler![]()
Uygulama merhaba guzeldi oda paralı olduKim söyledi onu yaBiz buradayız. Grup farklı premium app farklı
![]()
Eline emeğine sağlık @parstv ustaya hak veriyorum mor kanal olursa forum da tehlikeye girer kendinize telegram grubu kurun telegram yayarım uygulamanızıEkli dosyayı görüntüle 13789Ekli dosyayı görüntüle 13791
Yayin için destek olabilecek varsa özelden link gönderebilir.
İnanırmısın hem para hem dua alıyoruzAh be dayim be kiminin parasi kiminin duasi derler![]()
uygulama tamamsa linki alabilir miyiz?
c2 seviye haklılıkbirşeyi ortaya atıpta böyle ortadan kayboluyorlar sinir verici oluyor böyle durumlar uygulama yapıyorlar birkac resim atılıyor sonra sorulara dönülmüyor neredesin kardeşim hani uygulama birde yardım bekliyorsun ben sana istediğin kanalları vereyim ama ortada yoksunki verelim
kimin sayesinde acabaadam bi şow yaptı gitti![]()