Yeni ücretsiz ip tv ve eğlence sitesi

site gayet basariliya benziyor IPTV kisminda bir kac Kanal Calismiyor bilginize Bu ama benim Yurt disinda yasiyor olmamdan dolayi olabilir
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim kanallara baktım bir tek cnntürk bozuk diğerler kanallar açılıyor cnnturk bulurum ben Sizin yaşadığınız sorun ise vpn kaynaklı olabilir sizde açılmayan kanallar yada sizin istediğiniz kanallar varsa yazın ben eklerim test ederiz açılıp açılmadıgını sizde

elinize emeğinize sağlık güzel bir site olmuş hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam, güzel yorumunuz için. Bu arada saat merakı olan ve anlayan birkaç arkadaşımı, kol saatleri hakkında blog yazmaları için ikna ettim. Onların yazılarını da bu sitede yayınlayacağım. Benim de saat merakım var. Böylece hem ben hem de diğer saat severler faydalanmış olacak. İkna ettiğim kişi, gerçekten saatler konusunda çok iyi bilgilere sahip

Film dizi bölümünde güncelleme mi olacak? Sanırım kaldırılmış.

Benim Düşüncem Yemezsin.
Şöyle birşey olsa hani kanal dese mail de kaldır diye kaldırırım o sorun degil de yok hapis cezaai yok para cezasi bilmem ne diyor ben embed olarak kullanıyorum hostumda yok logo ve kanal birde iletisim yazisi kaldiririz felan dedim iyi niyet olarak maçta yayınlamıyorum bu konuda ip tv kanallari yöneten varsa bilgi verse çok iyi olur gerçekten benim de morelim çok bozuk emek verdim Şimdi lisansın yok neye emek verdin diyenler olcak ama öyle degil işte zaman harcadım

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim kanallara baktım bir tek cnntürk bozuk diğerler kanallar açılıyor cnnturk bulurum ben Sizin yaşadığınız sorun ise vpn kaynaklı olabilir sizde açılmayan kanallar yada sizin istediğiniz kanallar varsa yazın ben eklerim test ederiz açılıp açılmadıgını sizde
anladim o zaman yurt disnina kapali kanallar :) yok ozel bir ostegim yok ben genel olarak soyledim siteyi kulanmak isteyen arkadaslar icin sanirim web sitesinden Canli yayin Sekmesini kaldirdininiz zaten :(

Teması çok hoş içerikler çok hoş ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim

arkadaşlar eski haline geri çektim siteyi bu telif yazısı sizce nasıl etkili olurmu ?

Geri