Yeni ücretsiz ip tv ve eğlence sitesi

sayangku

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,

Limanx.com adında ücretsiz ve reklamsız bir web sitesi kurdum. Aynı zamanda Google Play Store’da da bir mobil uygulamamız mevcut. Uygulamada test amaçlı olarak 3 saatte bir reklam çıkabiliyor ancak bu reklamlar kazanç amacıyla değil, domain host parası ya çıkar ya çıkmaz :)

Sitemizde güncel oyunlar, haberler, uygulamalar, IPTV kanalları, günlük burç yorumları gibi birçok içerik bulunmaktadır. Ayrıca dizi ve film izlemek isteyenler için de içerikler ekledim.

İlgili bağlantılar:

Umarım beğenirsiniz ve geliştirmem için bana destek olursunuz. Yeni kanallar ve filmler eklemeye devam edeceğim. Eğer elinizde paylaşabileceğiniz kaliteli linkler varsa, benimle paylaşabilirsiniz. mp4 ve m3u8 gibi

Şimdiden herkese teşekkür ederim!

Merhaba arkadaşlar,

Limanx.com adında ücretsiz ve reklamsız bir web sitesi kurdum. Aynı zamanda Google Play Store’da da bir mobil uygulamamız mevcut. Uygulamada test amaçlı olarak 3 saatte bir reklam çıkabiliyor ancak bu reklamlar kazanç amacıyla değil, domain host parası ya çıkar ya çıkmaz :)

Sitemizde güncel oyunlar, haberler, uygulamalar, IPTV kanalları, günlük burç yorumları gibi birçok içerik bulunmaktadır. Ayrıca dizi ve film izlemek isteyenler için de içerikler ekledim.

İlgili bağlantılar:

Umarım beğenirsiniz ve geliştirmem için bana destek olursunuz. Yeni kanallar ve filmler eklemeye devam edeceğim. Eğer elinizde paylaşabileceğiniz kaliteli linkler varsa, benimle paylaşabilirsiniz. mp4 ve m3u8 gibi

Teşekkürler Sağolun Elinize Emeğinize Sağlık

s sport plus kanalımı eğer oysa bir kaç tane buldum ama eklemedim çok donuyor ve kapanıyor işlevsel değil ilerde kendim yayın açarım tutarsa yani para ile aldım yayını bedava olarak sunarım onun dışında çogu ip tv işlevsel değil

Elinize sağlık güzel olmuş

dün indirmeye çalıştım cihazınıza uygun değil yazdı
Geri bildiriminiz için teşekkürederim google play console mesajı gördüm
Bu sorunlara sahip uygulama güncellemeleri reddedilecek
Uygulama Android 15 (API düzeyi 35) veya sonraki bir sürümü hedeflemelidir
İhlali 1 Kas tarihine kadar giderin
(86 gün kaldı) büyük ihtimal api düzeyi yüksek oldugu için sizde indiremedi ben onu çözüp güncellicam her telefonda yapmaz indirme yapılıyor fakat sizin demek ki api düzeyi yüksek bende bayadır güncelleme yapmadım için geri kaldı

Merhaba arkadaşlar,

İlgili bağlantılar:

Eyvallah Eline Sağlık.

umarım maddi ve işlevsel olarak kaynak sorunu yaşamaz ve geliştirirsiniz. gelişmeye devam ederse ileride gayet iyi bir sistem olabilir. özellikle e kitap bölümü olması beni etkiledi. fiziki veya e kitap her türlü okumayı sevdiğimdem hoş bir bölüm.

umarım maddi ve işlevsel olarak kaynak sorunu yaşamaz ve geliştirirsiniz. gelişmeye devam ederse ileride gayet iyi bir sistem olabilir. özellikle e kitap bölümü olması beni etkiledi. fiziki veya e kitap her türlü okumayı sevdiğimdem hoş bir bölüm.
Teşekkür ederim hocam bende kitap okumayı sevdim için ekledim bu bölümü zaten okudugum yada ara ara okudum kitapları ekledim en kısa zamanda içeriği attırıcam önerileriniz olursada yazabilirsiniz yapabildiğim kadar eklemeler yaparım

Merhaba arkadaşlar,

İlgili bağlantılar:

site gayet basariliya benziyor IPTV kisminda bir kac Kanal Calismiyor bilginize Bu ama benim Yurt disinda yasiyor olmamdan dolayi olabilir

Geri