Yardım yeni tv box önerilerinizi rica ederim.

Konular
4
merhaba arkadaşlar

kafamda next start 4k tv box var.

yakın ayarlarda muadil ürün de bakıyorum ortalama fiyat 2000 tl ye kadar yaklaşık.

hem uygulamaları sorunsuz kullanmak hemde ses sisteminde dolby atmos ses almak istiyorum.
artılar eksiler...

tavsiyelerinizi beklerim.

Ortalama farklı muadil fiyat aralığında hiç cihaz teklifiniz veya tavsiyeniz yoktu mu ?

merhaba arkadaşlar

yakın ayarlarda muadil ürün de bakıyorum ortalama fiyat 2000 tl ye kadar yaklaşık.

hem uygulamaları sorunsuz kullanmak hemde ses sisteminde dolby atmos ses almak istiyorum.
artılar eksiler...

Ben Dreamstar Nova aldım. İlave olarakda uydu tuneri aldım cihaza. Hem box hem uydu olarak kullanıyorum.

Dreamstar Nova+tuner istediğin fiyatlarda en ideal kombin.hem uydu cihazı hem android tvbox

İki ürüne göre videolarda NeXT tavsiye etmişler bende aslında dreamstara yakindim. Daha verimli oldugu söylenmiş.

Malesef olmaz next'e. C type girişi olan boxlara oluyor. Örnek dreamstar nova - hometichs - Botech bunlarda c type giriş mevcut
C type girişi olan her cihaza olmuyor malesef yazılım desteği de olması gerekiyor yoksa bir tane dönüştürücü adaptör kullanır

aslında şöyle bu cihazlara geçenlerin bence geneli elindeki mevcut tvlerinde dahili uydu alıcısı vardır diye düşünüyorum yani tonere gerek var mı tartışılabilir. benim görüşüm verimlilik acısından hangisi daha önde diye hemde uzun vadede kronik sorunları var mı ilgili cihazların

merhaba arkadaşlar

artılar eksiler...

Hiremko matrix pro cok mükemmel tavsiye ederim pişman olmazsınız hayırlı olsun

merhaba arkadaşlar

artılar eksiler...

bütçen el verirse bu cihazı tek geçerim şahsen....

merhaba arkadaşlar

artılar eksiler...

Bende var bu cihaz işlemci amlogic y4 kullanıyor. Dreamstar tarafından novada aynı işlemci performansı kısaca aynı, mi box 2 nesil işlemcisi daha iyi, dreamstara göre onunda depolaması az, nextstart4k dolbvision vb artısı var. Dreamstar nova aparatla uydu bağlanıyor karar senin.

TV BOX'TA ''HİREMCO'' TAMAMEN TÜRK MÜHENDİSLİK YAPIMI, SİTESİNE BİR BAKMANI ÖNERİRİM HER KESEYE UYGUN TV BOX VAR. İÇERİSİNDE MAC-EXTRAM CODE-M3U OYNATABİLEN EMULATORU YÜKLÜ, SADE-BASİT-KOLAY. SAYGILAR.

merhaba arkadaşlar

artılar eksiler...

Firestick alabiliyorsanız kötü cihaz değil bence. Yinede araştırın. Ben 4K Max kullanıyorum.

Firestick alabiliyorsanız kötü cihaz değil bence. Yinede araştırın. Ben 4K Max kullanıyorum.
Firestick farklı bir olay.Kalitelimi evet…Ama türkçe desteği olmaması,özelleştirmesi çok zor(hatta imkansız)olması..Çoğu kişi için sıradan cihazlar bile zorken firestick imkansız bir cihaz.3 firestick aldım şimdiye kadar hemen sattım.Çok zor cihaz.Her seferinde kaliteli,belki bu modelini kullanırım diyorum olmuyor.Amerikalı Türkleri yok saymış,Türkçe yok.

Ben Dreamstar nova aldım yeni 12 Ay Tv+ uyelik hediye ediliyor. TV+ kullanacaksanız baya uygun oluyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri