Yardım yeni televizyon almak istiyorum

bymetpa

Üye
Konular
3
50inc
55inc
olmak şartı ile pahalı markalar asla önermeyin zira bütçe meselesi uygun yollu markalar ve google tv olan modeller öncelğimdir
fiyat performans önerileriniz bekliyorum
kimsenin haberi yokmu acaba gaziantepde elden alabileceğiniz 55 in ister webos ister android yada google tv li modeller var üstelik 12 bn tl den gidip elden alabiliorsnuz ben malesef o şehirde olmadığım için alamıyorum adamlar elden kargoya teslim etmiyorlarmış o yüzden öneride bulundugunuz modeller malesef internetde en dip fiyatlar 17 bn bandında

Son düzenleme:
Bütçeni yazarsan daha çok yardımcı olan çıkar.

TCL derim gerisi hikaye diğerleri aynı b... laciverti, ha sende ne var dersen SONY var
bozulmuyor p******* torunluk torbalık.

- Admin tarafından düzenlenmiştir.

TCL derim gerisi hikaye diğerleri aynı b... laciverti, ha sende ne var dersen SONY var
bozulmuyor p******* torunluk torbalık.
reis bütçem olsa kesin alırdım ama tcl alamam malesef ben uygun bakıyorum birazs araştırdım gaziantepde elden 12bn tlden buldum üstelik google tv ama ordan elden almam şart adam gel al dior kargo ya verimior malesef markası uygun olsun die belirttim

Moderatör tarafında düzenlendi:
bütçe belirtmeye gerek yokki ben uygun bütçeli die belirttim bilinen en uygun alınabilir modeller olsunda öneri görelim
Sen ilk başta bütçeni belirteceksin ki insanlar imkanların dahilinde sana en iyi alternatifi sunabilsin.

Her android tv alınmaz. Bazı android tvler özellikle ucuz olanlar, sadece tvdeki uygulamaları kullanabiliyorsunuz. işlemcileri çok kötü seyir zevkini sıfıra indiriyor. apk yüklenenler var video kare kare gidiyor. Bunlara dikkat etmekte fayda var.

Uydu kanalları izlemek için ucuz alınabilir ama Android ile uğraşıp APK yükleyip film dizi izleyecekseniz en azından ortalama bişey alın derim. Ben ilk Android TV Vestel almistim ucuz olsun diye. Şuan Philips Tv'de mi box kullaniyorum

bozulmuyor p***** torunluk torbalık.
Forumda böyle bir dil kullanılması yasaktır, kimseye karşı kullanmadığınız için bu seferlik mesajınızı (kırmızı olan bölümü) düzenleyerek ve herhangi bir uyarı vermeden bu mesajla haber vermiş olayım ancak tekrarı uyarı sebebidir.

Forum kurallarını okuyunuz.

Konuya da cevap vereyim. Evde 3 tane Onvo TV var, fiyat / performans konusunda en iyi marka şu an Onvo gibi geliyor bana.

Salonda 4K, 85" ve WebOS bir tv var, paneli ve smart performansı gayet güzel ancak yine de Android'in özgür dünyası için bir tane Mi Box takılı.

Çalışma odamda 4K, 50" ve Google TV sistemli ve lisanslı bir tv var, incelemesi;

Mutfakta ise FHD, 42" ve Android işletim sistemli ve lisanssız bir Onvo var. İncelemesi;

Aralarından ONVO 50OVF9000 tam sizin aradığınız kriterlere uygun olan. İçindeki Google TV lisanslı ve Android kısmı çok hızlı çalışıyor.

Mutfakta kullandığımız ve ben alırken piyasadaki en ucuz 42" Android işletim sistemli olan TV bile o kadar güzel çalışıyor ki bu fiyata böyle bir performans alabileceğimi hiç düşünmemiştim.

55" için de üstteki modeli inceleyebilirsiniz. Tam bütçenizi bilemediğim için de afaki öneriler vermek zorundayım tabii ki.

Bu arada bir püf noktası (hala geçerli mi bilemiyorum. Ben 85" olan modeli direk Onvo'nun fabrikasını arayacak satın almıştım. O zaman piyasada pek bulunmuyordu ve olanlar da abartı rakamlar yazıyordu. Merkezdeki satış ekibindeki arkadaşları biraz da ısrarcı olarak ikna etmiş ve direk fabrikadan eve teslim ettirmiştim :) İstanbul'da olanlar deneyebilir.

Ben olsam 4k monitör alıp tv box bağlarım. Hem daha uygun olur.

Forumda böyle bir dil kullanılması yasaktır, kimseye karşı kullanmadığınız için bu seferlik mesajınızı (kırmızı olan bölümü) düzenleyerek ve herhangi bir uyarı vermeden bu mesajla haber vermiş olayım ancak tekrarı uyarı sebebidir.

Forum kurallarını okuyunuz.

Konuya da cevap vereyim. Evde 3 tane Onvo TV var, fiyat / performans konusunda en iyi marka şu an Onvo gibi geliyor bana.

Salonda 4K, 85" ve WebOS bir tv var, paneli ve smart performansı gayet güzel ancak yine de Android'in özgür dünyası için bir tane Mi Box takılı.

Çalışma odamda 4K, 50" ve Google TV sistemli ve lisanslı bir tv var, incelemesi;

Mutfakta ise FHD, 42" ve Android işletim sistemli ve lisanssız bir Onvo var. İncelemesi;

Aralarından ONVO 50OVF9000 tam sizin aradığınız kriterlere uygun olan. İçindeki Google TV lisanslı ve Android kısmı çok hızlı çalışıyor.

Mutfakta kullandığımız ve ben alırken piyasadaki en ucuz 42" Android işletim sistemli olan TV bile o kadar güzel çalışıyor ki bu fiyata böyle bir performans alabileceğimi hiç düşünmemiştim.

55" için de üstteki modeli inceleyebilirsiniz. Tam bütçenizi bilemediğim için de afaki öneriler vermek zorundayım tabii ki.

Bu arada bir püf noktası (hala geçerli mi bilemiyorum. Ben 85" olan modeli direk Onvo'nun fabrikasını arayacak satın almıştım. O zaman piyasada pek bulunmuyordu ve olanlar da abartı rakamlar yazıyordu. Merkezdeki satış ekibindeki arkadaşları biraz da ısrarcı olarak ikna etmiş ve direk fabrikadan eve teslim ettirmiştim :) İstanbul'da olanlar deneyebilir.
Ben de benzer şekilde fabrikadan direk servis üzerinden isttetim tv den memnunun Onvo 55OVF9001UQ 4K Ultra HD 55 bunu aldım ama ışıl parlamaları var ekranda değişim yaptırdım bir defa gelen yenı üründe de aynı sorun vardı görüştüğümde ince pannelli ekranlarda bu bir problem arıza değil dediler onun dışında güzel

50inc
55inc
olmak şartı ile pahalı markalar asla önermeyin zira bütçe meselesi uygun yollu markalar ve google tv olan modeller öncelğimdir
fiyat performans önerileriniz bekliyorum
kimsenin haberi yokmu acaba gaziantepde elden alabileceğiniz 55 in ister webos ister android yada google tv li modeller var üstelik 12 bn tl den gidip elden alabiliorsnuz ben malesef o şehirde olmadığım için alamıyorum adamlar elden kargoya teslim etmiyorlarmış o yüzden öneride bulundugunuz modeller malesef internetde en dip fiyatlar 17 bn bandında

13 yıl önce grunding tv almıştım hala taş gibi çalışıyor hiç bir sorun çıkarmadı.Grunding markasına güvendiğim için Beko da kampanya yapınca geçen ay 55 inç grunding android tv aldım.Kurutma makinası ihtiyacım da vardı.Tv 28 bin,kurutma makinası 26 bindi.Kampanyayla ikisini 37 bine aldım.Çok memnunum.Forumda ki bütün uygulamalar apk olarak yükleniyor,sorunsuz

Bence bir model belirleyince, şikayetvar sitesinde de bir araştırma yapın. Resim sadece örnek amaçlıdır, marka ürünü kullanmadım 1000081949

Tv alırken bulunduğunuz konumda servis hizmeti sağlam olan markalardan alırsanız sıkıntı minimize iner bilginize

Arçelik ve Vestel ,yan ürünleri olmazsa Sunny ve Onvo zaten aynı gibiler onlar veya yan ürünleri yerli ise düşük bütçede bunlar.Ama kalitesi ve garantisi az yüksek olsun derseniz,Grundig ,Arçelik üretimi 3 yıl garantili veya Toshiba on Vestel üretimi oda 3 yıl biliyorum bu iki markayı az biraz fark öderseniz almanızı öneririm.Tabi en iyi TV veya ne alırsanız bütçenize ve aklınıza yatandır.

Geri