hayri paçcı
Paylaşımcı
- Konular
- 35
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bisikletler de bile bunlar var artık üstad . çok da ütopik değil .Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bana ilginç geldi be üstadBisikletler de bile bunlar var artık üstad . çok da ütopik değil .![]()
Bundan 10-15 sene önce AİO pc ler ilk çıktığında güzel bir sıçramaydı. ama şimdi , hiçbir şeye şaşıramaz olduk.Bana ilginç geldi be üstad![]()
Bende paylaşmak isterim ama olmadı teşekkürler
Farkımız yok üstad. video daki recep'i hiç sevmiyorum amaBende paylaşmak isterim ama olmadı teşekkürler![]()
Olabilir ben ilk defa görmüştüm bu video haberiOyunculukları da çok kötü . MSI boşuna para vermiş bunlara![]()
Haberi ben de ilk defa gördüm üstad , oyuncuları yıllar'dır tanıyorum . belli ki 'sufle' veren olmamış . ezber den yapıştırıp geçmişler.Olabilir ben ilk defa görmüştüm bu video haberi![]()
Fiyatı güzelmişFarkımız yok üstad. video daki recep'i hiç sevmiyorum ama![]()
Aynen , fena değilmiş fiyat. bu özellikler de bir laptop ile karşılaştırılabilir.