Yeni Peugeot 308 Tanıtıldı: Yenilenen Tasarım ve Öne Çıkan Özellikler

SNT 

Sinetech Yazarı ve Paylaşımcısı
Paylaşımcı
Konular
195
Peugeot, kompakt sınıfta yer alan popüler modeli 308’in yenilenmiş versiyonunu resmi olarak tanıttı. SUV modellerin yükselişine rağmen Avrupa pazarında güçlü konumunu koruyan hatchback ve station wagon segmentine hitap eden yeni 308, tasarım dokunuşları ve modern teknolojik donanımlarıyla dikkat çekiyor.

Yenilenen Dış Tasarım

2021’de tanıtılan mevcut nesil üzerine inşa edilen makyajlı 308, özellikle ön bölümde farkını ortaya koyuyor. Markanın imzası haline gelen “aslan dişi” far tasarımı artık bölünmüş bir yapıya sahip. Üç pençeyi andıran LED gündüz farları üst kısımda konumlanırken, uzun farlar tamponun parlak siyah bölümünde gizleniyor.

İnce LED şeritler ve aydınlatmalı Peugeot logosu, araca daha modern bir görünüm kazandırıyor. Arka bölümde ise krom...

Detayları okumak için tıklayınız...

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Araç alma arefesinde Peugeot bayilerini gezdim, modelleri inceledim. Şöyle bir bakınca, genelde göze hitap eden, güzel araçlar. Yalnız, iş ciddiyete binip detaya inince, içime sinmeyen çok şey oldu. Birincisi malzeme kalitesi. O konsol ve tutamak bölgesindeki kumaş kaplamalar nedir öyle? Pazarda satılan 100-200 tl lik gri takım elbiseler var, bir düğünlük. Kumaş resmen ona benziyor. Yok yanmaz yok şu yok bu. Aracı basit gösteriyor hemşerim. 2M fiyat koyuyorsun, araç içi genel anlamda Linea'dan hallice. Geri dönüşüm malzemesinden yapılmış gibi. Hele alt seriler tam fecaat. Dışarıdan 10 numara, araç içi dımdızlak. Peugeot, Renault vs sadece logo satıyor. Pazarda yeni marka modeller, mesela cupra gibi, beş gömlek üstte. Çin araçları bile görüntü olarak daha albenili, kaliteli demiyorum, ama markası BMW olsa yok satacak araçları var adamların

Araç alma arefesinde Peugeot bayilerini gezdim, modelleri inceledim. Şöyle bir bakınca, genelde göze hitap eden, güzel araçlar. Yalnız, iş ciddiyete binip detaya inince, içime sinmeyen çok şey oldu. Birincisi malzeme kalitesi. O konsol ve tutamak bölgesindeki kumaş kaplamalar nedir öyle? Pazarda satılan 100-200 tl lik gri takım elbiseler var, bir düğünlük. Kumaş resmen ona benziyor. Yok yanmaz yok şu yok bu. Aracı basit gösteriyor hemşerim. 2M fiyat koyuyorsun, araç içi genel anlamda Linea'dan hallice. Geri dönüşüm malzemesinden yapılmış gibi. Hele alt seriler tam fecaat. Dışarıdan 10 numara, araç içi dımdızlak. Peugeot, Renault vs sadece logo satıyor. Pazarda yeni marka modeller, mesela cupra gibi, beş gömlek üstte. Çin araçları bile görüntü olarak daha albenili, kaliteli demiyorum, ama markası BMW olsa yok satacak araçları var adamların
Katılıyorum sana dıştan göze çok güzel görülüyor ama içi kalite fiyatına göre kalitesiz birde çin mallarını kötülüyolar byd mg chery araçlarını da inceledim adamlar dışına verdikleri özeni içi detaylarda vermişler birde çinlerde paketler var ama öyle çok absürt paket opsiyonu satış stratejileri yok avrupa markalarının hepsinde en dolu aracı alsan bile ekstradan opsyon sunuyorlar buda müşteri memnuniyeti ni aşağılara düşeriyor

Geri