Yardım Yeni modem alacağım önerilerinizi bekliyorum

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
7-8 sene önce felan TTNet Zyxel baglatmistik son zamanlarda modem çok sıkıntı çıkarmaya başladı bide 3 kat kullanıyoruz 10 kişi felan orta katta kalıyo dağıtımı cart curtu iyi olan bişey arıyorum 5g destekli olması lazım diğerleri modemi değiştirme taraftarı değil o yüzden orta yollu bişey bulup kolay ikna etmem lazım 1500-2000 civarı fazla anlamıyorum bu modemlerden önerilerinizi bekliyorum

7-8 sene önce felan TTNet Zyxel baglatmistik son zamanlarda modem çok sıkıntı çıkarmaya başladı bide 3 kat kullanıyoruz 10 kişi felan orta katta kalıyo dağıtımı cart curtu iyi olan bişey arıyorum 5g destekli olması lazım diğerleri modemi değiştirme taraftarı değil o yüzden orta yollu bişey bulup kolay ikna etmem lazım 1500-2000 civarı fazla anlamıyorum bu modemlerden önerilerinizi bekliyorum
Bütçene uygun bir Keenetic modem seç ve Keenetic Modemden şaşma derim net

Pek çok marka modem kullandım sana tavsiyem Keenetic al geç.
Keenetic ac-1200 var bütçeye yakın olan fakat wifi 6 değilmiş chatgpt wifi 6 öneriyo 3 kat kullancagimiz için çoklu kullanımda daha rahat kullanım sunar diyor

Hızını ne kadar bilmiyorum ama o kadar kullanıcı sayısını ancak mesh sistem kurtarır 3 katta.

Sizin ihtiyacınız olan sey modem değil,mesh sistemi..Biri modeme bağlı diğer 2 si diger katlarda olacak.Herkes aynı hızı alacak modemden.

• Beğen
Tepkiler: ENS
Sizin ihtiyacınız olan sey modem değil,mesh sistemi..Biri modeme bağlı diğer 2 si diger katlarda olacak.Herkes aynı hızı alacak modemden.

Benim evde 3 adet var.Nereye gidersen git full.Hız testide heryerde aynı.Fiyatı ucuzlamış 3 daha sipariş verdim.Mesh sistemi nedir biliyormusunuz?Tek bir modemle tüm köye bile aynı hızda internet verebilirsiniz.Örümcek ağı gibi düşünün.Sinyalin birbirine temas ettiği yerde hız kaybı olmadan aynı hızı veriyor diğer Deco ya.Öyle mükemmel bir sistem.Wifi ile karıştırmayın onun bir tık ötesi.

Son düzenleme:
Geçmiş bayramınız mübarek olsun bende yeni modem alıcam TT hat ve modemini kullanıyorum fakat modem hiç hoşuma gitmiyor ve yemin ederim ama ispatlayamam modemle alakalı bi sorun var.

Neyse uzatmıyım 2.000₺ kadar param var adsl ve vdsl olan sağlam iş yapar yormayacak düşündürtmeyecek bir modem almayı düşünüyorum marka takıntım yok güzelse alırım fiber gelsede bağlatmam diye düşünüyorum 50mb hız yeter bana şuanda zaten 28mb falan veriyor 32lik yetiyor bana şuanda tavsiyeniz varmı?

Benim evde 3 adet var.Nereye gidersen git full.Hız testide heryerde aynı.Fiyatı ucuzlamış 3 daha sipariş verdim.Mesh sistemi nedir biliyormusunuz?Tek bir modemle tüm köye bile aynı hızda internet verebilirsiniz.Örümcek ağı gibi düşünün.Sinyalin birbirine temas ettiği yerde hız kaybı olmadan aynı hızı veriyor diğer Deco ya.Öyle mükemmel bir sistem.Wifi ile karıştırmayın onun bir tık ötesi.
Ben de araştırıyorum, m4, x10, x50 arasında gitgel yaşıyorum. Evde wifi 6, 500 mbps internet var. Hazır beton duvarlar çok sıkıntı çıkarıyor, bazı noktalar neredeyse kör1000080195

Son düzenleme:

Geri